Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@16:53:31 GMT

معرفی جدیدترین تکنولوژی ‌های ساخت فنر در دنیا

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۲۰۸۴

معرفی جدیدترین تکنولوژی ‌های ساخت فنر در دنیا

با پیشرفت تکنولوژی و ساخت وسایل دقیق، نیاز به ساخت فنرهای متنوع و ریزتر نیز بیشتر شده است. در واقع ساخت فنر به نوعی به یک هنر و کاردستی ظریف مبدل شد. در ابن مطلب روش ها و تکونولوژی ها جدید تولید فنر را معرفی می کنیم. شرکت میلاد فنر یکی ازشرکت‌های هست که از روش های مدرن ساخت فنر برای تلید فنرهای باکیفیت و دقیق استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روش تولید فنر به صورت سیم پیچ

در گذشته ساخت فنر به صورت دستی انجام می شد. اما با نیاز به فنرهای گوناگون (با اندازه‌های مختلف)، صنعتگران نیز دستگاه‌هایی را ساختند که با سرعت و دقت بیشتری فنرهای مورد نیاز صنایع مختلف را تولید کنند. روش تولید فنر با استفاده از cnc یا کویل فنرانجام می پذیرد. دستگاه cnc انواع فنرهای پیچشی، الحاقی وفشرده سازی را تولیدمی کند. این روش یکی از پرکاربردترین روش های تولید فنر است. شیوه کار این دستگاه به این شکل است که  سیم در مجموعه‌ای از غلطک ها قرار می گیرد و به دور یک سیم پیچ یا رنگدانه پیچیده می‌شود و شکل فنر به خود می‌گیرد. از ویژگی‌های این دستگاه، داشتن امکانات فشار سنج غلتکی، دسته میکرو پالس،  رابط داده USB،چرخش و برش مستقیم، حرکت داخل و خارج از مندرال می باشد.

 تولید فنر با دستگاه شکل دهنده فنر

دراین روش، ساخت فنر با استفاده از دستگاه فنرسازی انجام می‌شود. جالب است بدانید که فنرهای پیچشی، فنرهای فشاری، فنرهای دوتایی چرخشی و همچنین سیم ها، با این فرایند ساخته می شوند. این دستگاه، با دستگاه کوئل فنری تفاوت دارد. در این دستگاه، 6 تا 8 اسلاید ابزار وجود دارد که امکان انجام خمش های مختلف، قلاب حلقه ها، شکل و شعاع مختلف سیم درانتهای فنرها را میسر می سازد. برای برش سیم های با قطر زیاد، از برش هیدرولیک قوی و محافظت پیشرفته استفاده می‌شود. به این وسیله، سیم‌ها به آسانی در دستگاه قلاب می شوند. این روش بسیار کارآمد و سریع است.

 

ساخت فنر توسط دستگاه خم کننده

دراین روش، از یک دستگاه فنرسازی خم کننده استفاده می شود. این دستگاه، فنرهایی با فرم‌های مختلف را می سازد. در این روش با استفاده از سر ابزار متحرک، انواع خم‌ها، شعاع، شکل‌های u و زیگزاگ ساخته می شود. یکی از ویژگی های این دستگاه این است که سرابزار آن، توانایی چرخش 360 درجه را دارد. لذا این دستگاه توانایی آن را دارد که فرم سیم را به شکل‌های مختلفی درآورد. از جمله ویژگی های این دستگاه، داشتن سنسور برای چک کردن سیم، قدرت اختیاری و چرخ دستی برای تنظیم است. همچنین وجود امکاناتی مانند سرویس دهنده‌های اختیاری، سنسورهای زاویه‌ای و اسلایدهای پنوماتیک، استفاده از این دستگاه را آسان می کند.

 

   فرایندهای  تولید فنر

1- فرایند گرمایشی

یکی از فرایندهایی که بر روی فنر صورت می‌گیرد، فرایند گرمایشی هست که هدف از انجام آن، مقاوم سازی فنر می باشد. مقاوم سازی فنر، به کیفیت بهتر و طول عمر بیشتر آن کمک می کند. یکی از راه‌هایی که برای مقاوم سازی فنر انجام می شود و از دیرباز نیز برای مقاوم سازی فلزات مختلف انجام می‌شده، حرارت دادن آن است. البته میزان درجه حرارتی که به فنرها داده می شود، بستگی به نوع فنر و کاربرد آن و همچنین نوع سیمی که استفاده می‌شود دارد. طبق تجربه مشتریان در سال های اخیر، شرکت میلاد فنر تمام تلاش خود را برای ساخت فنرهای مقاوم انجام می دهد.

2- فرایند سنگ زنی و سابیدن فنر

هنگامی که به فنرهایی نیاز باشد که انتهای آن صاف و مسطح باشد (تا بتواند به طور عمودی بایستد)‍، فرایند سنگ زنی انجام می شود. فنرها بعد از اینکه در سوراخ‌ها و ظرف های نگه دارنده محکم می‌شوند، در بین دودستگاه سنگ زنی قرار می‌گیرند. این دو دستگاه سنگ زنی، با سرعت نسبتا کمی حرکت کرده و فرایند سنگ زنی و سابیدن فنر را انجام می دهند.

انواع سیم فنر

برای ساخت فنر از سیم‌های بسیار سخت استفاده می‌شود تا فنر بتواند به اندازه کافی مقاوم و الاستیک باشد. لذا برای ساخت فنر، از فولادی استفاده می‌شود که دارای عناصر مختلفی از جمله سيليسيم، منگنز، کرُم، واناديم و موليبدن باشد. این آلیاژ، دارای پایداری بالایی در کشش می باشد که این ویژگی، در فولاد فنر بسیار ضروری  است. شرکت میلاد فنر، از بهترین جنس های مرغوب برای ساخت فنر استفاده می کند. سیلیسیم و کروم به کار رفته در فولاد فنر، باعث بالا رفتن مقاومت و پایداری در مقابل خوردگی می‌شود. فولاد فنر انواع مختلفی دارد که در صنعت بسیار پرکاربرد می باشد.

معرفی شرکت میلاد فنر

فنر سازی میلاد (شرکت میلاد فنر) در سال 1365 در زمینه طراحی و تولید فنرهای صنعتی فولادی در انواع مختلف کششی، فشاری و حلزونی، با مقیاس های مختلف از مفتول به قطر 0/3 میلی متر تا 25 میلی متر فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در عرض چند سال توانست با ارائه محصولات با کیفیت، همکاری خود را با گروه های خودرو سازی و قطعه ساز خودرو آغاز کند. در حال حاضر فنرسازی میلاد با نام تجاری میلاد فنر در راستای ارتقای کیفیت محصولات و خدمات خود، با در اختیار داشتن انواع ماشین آلات CNC و سیستم‌های کنترلی دقیق، جدید ترین تولیدات خود را از طریق وب سایت همراه با توضیح نحوه تولید فنر در این لینک آماده سفارش دهی قرار می دهد.

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ساخت فنر جدیدترین تکنولوژی رپورتاژ آگهی استفاده می شود مقاوم سازی تولید فنر سنگ زنی سیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۲۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی گریوانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس در نشست خبری که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در این پژوهشگاه برگزار شد با اشاره به آخرین ماموریت کشتی اقیانوس پیما گفت: تاکنون عمق ۷۰۰ متری در دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

وی با بیان اینکه برای این منظور لازم بود از دستگاهی بهره ببریم که قیمت بالایی داشت و تهیه آن از کشورهای خارجی دشوار بود، گفت:از این رو اقدام به ساخت تجهیزی کردیم که توسط محققان پژوهشگاه به نتیجه رسید و عمیق ترین ماموریت بین 2هزارو 500 تا 3 هزار متری با موفقیت انجام شد.

گریوانی با بیان اینکه این دستگاه با پنج درصد هزینه‌ نمونه وارداتی ساخته شد، گفت: با استفاده از این دستگاه در عمیق‌ترین عمق در ۶۵ مایلی ساحل ایران حفاری انجام شد. از جاسک حدود ۶۵ مایل به سمت عمان بخش عمیق حفاری کردیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی افزود: بیش از ۵۰ نقطه از عمق‌های ۵۰۰، ۶۰۰ متر شروع کردیم و در عمیق‌ترین عمق ۲۱۲۳ متر حفاری انجام دادیم. نمونه‌های گرفته شده  در آزمایشگاه‌های شیمی، زمین شناسی و ... در حال مطالعه است.

وی گفت: کار دیگری که در قالب این مطالعه انجام شد و از جنبه‌های علمی و حتی دفاعی با ارزش است مشخصات ستون آب است که چه مشخصات فیزیکی و شیمیایی دارد. از مدل سازی‌های مختلف استفاده می‌شود، در تعیین چرخه‌های آب مدل تعیین کننده است. در دریای عمان لایه‌هایی از آب وجود دارد که از قطب جنوب در مقیاس جناحی می‌آیند و منابع باارزش غذایی همراه خود دارند.

گریوانی افزود: دریای عمان برای ما بکر است و در عمق‌های ۷۰۰، ۸۰۰ متر بررسی ستون آب داشتیم؟ در ۱۹۵۰ و تعداد زیادی نقطه اطلاعات با ارزشی را مانند، دما، شوری و ... جمع آوری کردیم که مانند مغزه‌ها از جنبه‌های مختلف روی آنها کار‌های تحقیقاتی انجام شده است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی درباره زمان استخراج داده‌ها گفت: داده‌ها وجود دارد و استفاده‌های اولیه می‌شود و این قابلیت وجود دارد تا سال‌ها از این داده‌ها در موضوعات مختلف استفاده شود. به طور مثال اگر پارسال در این محدوده دیتابرداری شده دو، سه سال بعد با یک تامین اعتبار دیتابرداری انجام شود و بررسی و مشاهده این تغییرات از لحاظ علمی باارزش است. 

وی گفت: مغزه گیری معمولا صحت سنجی است و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی را به صورت پیوسته از سطح آب تا پایین‌ترین نقطه‌ای که دستگاه‌ها می‌روند اندازه گیری می‌کنند بنابراین در این موضوع صحت سنجی موضوعیت ندارد. در دریای عمان کسی مغزه‌ای نگرفته که صحت سنجی شود، اما ممکن است نزدیک ساحل کسی چیزی گرفته باشد ولی در عمق دو هزار متری مغزه گیری مسبوق به سابقه نبوده که صحت سنجی شود.

مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس درباره بازه زمانی مغزه گیری گفت: پروسه مقدمات عملیات مغزه گیری یک ماه طول کشید و قبل از تعطیلات عید شروع شد و تیم تحقیقاتی ما تعطیلات عید را شناور بودیم. از ۲۵ اسفند وارد شناور شدیم و ۱۸ فروردین کار را تمام کردیم.

وی علت انجام عملیات در این زمان را استفاده بهینه از شناور عنوان کرد و گفت: دریای عمان باد‌های موسمی دارد که پدیده مانسون را موجب می‌شود که این پدیده در اردیبهشت ماه شروع می‌شود و عملیات دریایی در آن زمان امکان پذیر نیست. برای اینکه به این شرایط برخورد نکنیم مجبور شدیم در تعطیلات نوروز بیس تایم داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D