Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین ستاد مقابله با کرونا در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بالاترین آمار در حوزه مبتلایان و فوتی های کرونا به خانه داران اختصاص دارد، گفت: دورهمی ها عامل ۵۱ درصد موارد ابتلاء به کرونا در سیستان و بلوچستان است.

«عباسعلی ارجمندی» در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: قریب به 75 درصد از مبتلایان به بیماری کرونا در سیستان و بلوچستان، مربوط به حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جانشین استاندار در ستاد مبارزه با کرونا ادامه داد: 70 درصد فوتی های کرونا مربوط به شهرستان زاهدان و 67 درصد مرگ و میرها به حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اختصاص دارد.

 

ارجمندی با اشاره به اینکه دورهمی، عروسی و عزاها از عوامل شیوع بیماری کرونا هستند، تصریح کرد: 12 درصد از کل مبتلایان و 11 درصد کل مرگ و میرها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی زابل و 18 درصد مبتلایان و 22 درصد مرگ و میر مربوط به حوزه ایرانشهر است.

 

وی با بیان اینکه تفکر غلطی در جامعه وجود دارد که ما به بیماری کرونا مبتلا نمی شویم، افزود: متاسفانه وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان روز به روز سیاه تر می شود در حالی که کادر درمان خسته هستند.

 

جانشین استاندار سیستان و بلوچستان در ستاد مبارزه با کرونا یادآور شد: از اسفندماه سال گذشته تا کنون سه موج کرونا را پشت سر گذاشتیم این موج ها در خردادماه، تیرماه و آبان ماه سال جاری رخ داده است.

 

ارجمندی یادآور شد: درصد مبتلایان در سه موج خردادماه، تیرماه و آبان به ترتیب 14 درصد، 26/5 و 27 درصد بوده است.

 

وی با بیان اینکه بیشترین مرگ و میر بیماران کرونایی در خردادماه رخ داده است، افزود: 16 درصد کل فوتی ها در خردادماه و 16/4 درصد کل فوتی های در تیرماه و 16 درصد کل فوتی های آبانماه مربوط به بیماران کرونا بوده است.

 

جانشین استاندار سیستان و بلوچستان در ستاد مبارزه با کرونا  با بیان اینکه فقط یک درصد مبتلایان را در سیستان و بلوچستان کودکان تشکیل می دهند، افزود:درصد مرگ کودکان 2 درصد بوده است.

 

جانشین استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه 26 درصد کل مبتلایان خانه دار هستند، ادامه داد: در حوزه مرگ و میر 36 درصد از کل فوتی ها در حوزه خانه داران است.

 

ارجمندی یادآور شد: بالاترین آمار در حوزه مبتلایان به کرونا و فوتی های کرونا خانه داران هستند که بخش عظمی در دورهمی های اتفاق می افتد.

 

وی با بیان اینکه 51 درصد از مبتلایان در دورهمی ها به مانند عروسی ها، فوتی ها، آرامستانها و در خود خانواده ها رخ می دهد، افزود: 17 درصد آمار مبتلایان و 20 درصد مرگ و میر در حوزه مشاغل آزاد، 8 درصد و 18 درصد مرگ و میر در حوزه بازنشستگان، 16 درصد آمار مبتلایان و 3 درصد مرگ و میرها در حوزه کارکنان دولت و 11 درصد آمار مبتلایان و 1/5 درصد فوتی ها در حوزه بهداشت و درمان کارکنان، پرستاران و پزشکان، 3 درصد مبتلایان و یک دهم فوتی در حوزه دانش آموزان بوده است.

پایان پیام/516

منبع: شبستان

کلیدواژه: وضعیت کرونا مبارزه با کرونا مرگ و میر کرونا در سیستان و بلوچستان جانشین استاندار درصد مبتلایان درصد مرگ و میر کل فوتی ها دورهمی ها درصد کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور