Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی وزارت بهداشت، توسط اداره ورزش‌های همگانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تأسیس شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر حسین میرزاراه کوشکی در حاشیه نشست تشریح چگونگی ثبت و ایجاد باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی وزارت بهداشت گفت: این باشگاه در نوع خود «اولین باشگاه ورزشی مجازی» است که در سطح کشور تأسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:تاکنون 15 درصد از برنامه‌های اجرایی این باشگاه پیش رفته و در حال کامل کردن مقدمات لازم برای پیشبرد اهداف خود در مسیر تأسیس این باشگاه هستیم. تلاش ما در اداره ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت راه‌اندازی این باشگاه در آذر است تا در طلیعه 16 آذر روز دانشجو هدیه‌ای به دانشجویان عزیزمان باشد.
این مقام مسؤول خاطر نشان کرد: به منظور ثبت نام دانشجویان علاقمند سایتی برای باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی وزارت بهداشت طراحی شده است که در نظر داریم برای المپیاد بازی‌های فکری از طریق این سایت وارد عمل شویم. بر اساس برنامه در نظر گرفته شده، پیشرفت کار باشگاه در سه مرحله شش ماهه اتفاق خواهد افتاد که شامل مرحله درون سازمانی، مرحله برون سازمانی و مرحله درون سازمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.
آقای کوشکی گفت: دانشجو با ثبت نام در این باشگاه می‌تواند عضوی از باشگاه شود و به هیچ عنوان برای ثبت نام در باشگاه نیاز به مکان و یا تجهیزات خاصی نیست.
رییس اداره ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت، نسبت به موفقیت باشگاه در مسیر اهداف تعیین شده ابراز امیدواری کرد و گفت: برای موفقیت در مسیر باشگاه نیازمند زیرساخت قوی در حوزه مجازی هستیم تا با داشتن سایتی قدرتمند، علاقه‌مندان و اعضای باشگاه پوشش لازم داده شوند و در این خصوص نیاز به بانک اطلاعاتی قوی داریم.
وی به عضو شدن دانشجویان در باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی وزارت بهداشت اشاره کرد و بیان داشت: پس از ثبت‌نام دانشجویان و عضویت این عزیزان در باشگاه، دانشجویان عضو شده وارد انجمن‌های ورزشی خواهند شد و هر فرد بسته به انجمن انتخابی خود، آموزش‌های لازم را دریافت می‌کند و از سوی دیگر می‌تواند در مسابقات ورزشی اعلامی در باشگاه شرکت کند.
این مقام مسؤول خاطر نشان کرد: کار در این باشگاه را از 8 رشته آغاز کرده‌ایم که شامل رشته‌های دارت، روبیک، طناب زنی، آمادگی جسمانی و در بخش‌های آزاد شامل رشته‌های روپایی، هدف‌زنی والیبال، فریزبی و لیوان چینی می‌شود؛ مطمئنا در ادامه کار باشگاه، افزایش رشته‌ها را بر اساس نوع علاقه مخاطبان خواهیم داشت.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت: پس از رفع شدن محدودیت‌های کرونایی، ورزش در فضای مجازی ادامه خواهد داشت
در ادامه آقای مهندس رحمان خدابنده‌لو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: طرح تأسیس باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی ایده‌ای بود که اوایل سال جاری و با شروع اپیدمی کرونا مطرح شد؛ با پی گیری‌هایی مجدانه‌ای که همکاران ما داشتند در نهایت موفق به ثبت این باشگاه به نام وزارت بهداشت شدند که روال اداری کار تا مرحله نهایی در دست انجام است.
او افزود: باشیوع ویروس کرونا، مسابقات حضوری ورزشی در وزارت بهداشت تعطیل شد و مسابقات ورزشی مجازی به سرعت در فروردین ماه سال جاری در چهار رشته برگزار شد؛ مرحله دوم این مسابقات نیز اخیرا برگزار شد و این روند همچنان تا المپیاد بازی‌های همگانی و ورزش‌های الکترونیک ادامه دارد. به واقع از همان ابتدای شیوع کرونا در کشور، نگرانی عدم حضور دانشجویان و عدم برگزاری مسابقات ورزشی به شکل حضوری و صدمات ناشی از محدودیت‌های تحرکی ناشی از شیوع کرونا وجود داشت که همکاران بنده تلاش کردند با جایگزین کردن مسابقات ورزشی مجازی، روحیه تمرین، تلاش و رقابت ورزشی را در میان دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ کنند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: ایده تأسیس باشگاه مجازی نیز از همین بدنه شکل گرفت تا بتواند ساختار منسجمی را در حوزه ورزش‌های مجازی داشته باشد؛ به واقع کار در فضای مجازی علی‌رغم سختی‌هایی که دارد که در برخی مراحل اجرایی حتی از برگزاری به شکل حضوری سخت‌تر است، اما با توجه به هزینه، کم دارای آینده خوبی است که ما نیز به این سمت در حال حرکت هستیم.
آقای خدابنده‌لو با بیان این‌که پس از رفع شدن محدودیت‌های کرونایی، ورزش در فضای مجازی ادامه خواهد داشت، گفت: برقراری ارتباط مستقیم با ورزشکاران یکی از محسنات باشگاه ورزشی مجازی است، به نحوی که بازیکنان می‌توانند با ثبت نام در باشگاه، آموزش‌های لازم را دریافت کنند، مربی داشته باشند، با حضور مربی تمرین کنند و در نهایت در مسابقات حضور یابند. در این مسیر نگاه ما معطوف به مسابقات بین المللی است تا با حمایت از این ورزشکاران امکان حضور در ورزش‌های همگانی به صورت مجازی وجود داشته باشد.
این مقام مسؤول با بیان این‌که باشگاه مجازی ورزش‌های همگانی و قهرمانی وزارت بهداشت به ورزش‌های همگانی به صورت حرفه‌ای‌تر نگاه می‌کند، بیان داشت: به دنبال تأسیس باشگاه، اعضای ثبت‌نامی پس از فارغ التحصیلی رها نخواهند شد؛ به دیگر معنا حدود 80 درصد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی که در نهایت در بخش‌های بهداشت و درمان شاغل می‌شوند با عضویت در باشگاه، پس از فارغ التحصیلی نیز می‌توانند فعالیت خود در باشگاه را ادامه دهند.
وی تصریح کرد: بر این اساس با توجه به بانک اطلاعاتی که از طریق این باشگاه خواهیم داشت، در حوزه مسابقات حضوری هم می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
آقای خدابنده‌لو ورزش کردن را موجب سلامتی و نشاط فرد دانست و در پایان بیان داشت: من نیز در دوران شیوع کرونا ورزش در منزل را انجام می‌دهم و پیاده روی روزانه خود را دارم تا از نشاط ورزش کردن دور نمانم؛ امیدوارم عزیزان دانشجو نیز در منزل از هر فرصتی استفاده کنند و برای حفظ تندرستی خود ورزش کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تأسیس باشگاه مجازی دانشجویی وزارت بهداشت مسابقات ورزشی ورزشی مجازی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟

اردیبهشت سال جاری بود که رئیس سازمان سنجش در گفت و گویی خبری، در مورد افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: «ما دو سال متوالی با هماهنگی کاملی که با وزارت بهداشت داشتیم قانون را اجرا کردیم؛ یعنی سال نخست ۲۰ درصد و سال دوم ۲۰ درصد. امسال سال سوم است. طبعاً تا نیمه دوم مرداد که دفترچه انتخاب رشته آماده شود، وقت هست».

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال نیز ٢٠ درصد ظرفیت ورود به پزشکی افزایش خواهد یافت؟، افزود:« طبق قانون باید محقق شود؛ مگر اینکه قانون عوض شود، قانون هم که فعلاً عوض نشده، پس ان‌شاالله محقق خواهد شد».

اظهارات رئیس سازمان سنجش در شرایطی صورت گرفته که در هفته‌ گذشته مرحله‌ اول کنکور ۱۴۰۳ برگزار شده است. داوطلبان در حالی به استقبال مرحله‌ دوم کنکور می‌روند که هنوز تکلیف یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی مشخص نشده است. حال آن‌که اظهاراتی از این دست، جز افزایش سردرگمی، نتیجه دیگری در پی ندارد.

قانون‌گذاران مشغول کارند

بهمن سال ۱۴۰۰ بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جبران کمبود پزشک در کشور، قانون افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد. بر اساس این قانون باید طی چهار سال ظرفیت پذیرش پزشکی در کشور، دوبرابر شود.

قانونی که از اواسط دهه‌ ۹۰ در کشور مطرح و مورد بررسی موافقان و مخالفان زیادی قرار گرفته بود. با روی کار آمدن خسروپناه، دبیر جدید شورا، زمزمه‌هایی در مورد اجرا نشدن قانون بوجود آمد.

وی در روزهای گذشته نیز بار دیگر به این موضوع پرداخته و افزود:«مقرر شده بود که سازمان برنامه و بودجه، زیرساخت‌ها را فراهم کند اما به دلایلی انجام نشد. بزودی گزارش اجرای دوساله‌ این قانون را در جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد و در مورد تداوم اجرای آن تصمیم خواهیم گرفت.»

پیش از این نیز خسروپناه به عنوان نخستین مهمان شورای‌عالی نظام پزشکی در جمع پزشکان حاضر و از دغدغه‌های صنفی آنان مطلع شده بود. در این جلسه سازمان نظام پزشکی با اهدای تندیس ابوعلی سینا از  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تجلیل کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز تمایل خاصی به اجرای این قانون نشان نداده است. در سال گذشته عین اللهی، وزیر بهداشت، از تلاش برای تعلیق قانون مصوب شورای عالی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم خبر داده بود. حال در آستانه تعیین ظرفیت پذیرش پزشکی در سال تحصیلی جدید، مشخص نیست که چه تصمیمی در این باره گرفته شده است. چرا که در چند هفته‌ اخیر وزارت بهداشت، هیچ اظهار نظری در این‌باره نداشته است. تنها پاسخ وزیر بهداشت به پیگیری‌ها نیز این بوده که باید منتظر تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی ماند.

جدی نبودن وزارت بهداشت در عمل به مصوبه افزایش ظرفیت، سبب شده که زمینه برای فعالیت بیش از پیش نهادهای صنفی نیز فراهم شود. این نهادها نیز بواسطه جایگاهی که دارند بطور مداوم از لزوم توقف قانون افزایش ظرفیت پزشکی سخن به میان می‌آورند.

این اظهارات موجب شده که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در فاصله‌ کوتاهی که تا اعلام نتایج کنکور باقی مانده دست به تغییر قانون بزند. اقدامی که نه تنها سبب سردرگمی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌شود، بلکه امکان تصمیم‌گیری درست را از شورا می‌گیرد. این در حالی است که تربیت پزشک تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه داشته و بسرعت خود را نشان خواهد داد. در صورت هرگونه کم‌توجهی یا اشتباه در قانون‌گذاری، ممکن است نظام سلامت را با چالش‌هایی روبرو کند که به آسانی قابل حل نباشد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه