Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دیوید نابارو» نماینده ویژه سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا در یک مصاحبه درباره پیامد واکنش و پاسخ ناکافی کشورهای اروپایی به همه گیری ویروس کرونا هشدار داد و از عملکرد کشورهای آسیایی تمجید کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، یک نماینده ویژه سازمان جهانی بهداشت مستقر در ژنو سوئیس مقر این نهاد بین‌المللی از احتمال آغاز موج سوم ویروس کرونا در سال آینده میلادی در این قاره خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دیوید نابارو» نماینده ویژه سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا در مصاحبه با رسانه‌های سوئیسی به شدت از عملکرد کشورهای اروپایی در زمینه مقابله با این ویروس انتقاد کرد.

او گفت: «واکنش (به کرونا) در اروپا، ناکافی بود و برای ایجاد زیرساخت ضروری در ماه‌های تابستان بعد از آغاز موج اول به منظور تحت کنترل در آوردن آن، ناکامی صورت گرفت و حالا موج دوم است. اگر زیرساخت ضروری همین الان ایجاد نشود، اوایل سال آینده (۲۰۲۱) موج سوم را خواهیم داشت».

نابارو از کشورهای اروپایی خواست به عملکرد و مدیریت کشورهای آسیایی در زمینه مقابله با ویروس کرونا نگاه کنند و از آنها بیاموزند.

نماینده ویژه سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با کرونا گفت: «باید به سرعت، محکم و قاطعانه به این ویروس واکنش نشان داد. به ویژه در شروع و زمانی که هنوز یوروس با سرعت کم در مناطق مختلف شیوع می یابد. اگر واکنش نیم‌بند نشان دهید، مشکل به سرعت بزرگ‌تر خواهد شد».

به گفته او، تعداد بسیار اندکی از تصمیم گیران سیاسی در کشورها سرعت بالای شیوع ویروس کرونا را درک می‌کند. نابارو افزود: «سرعت بالا بدین معناست که تعداد موارد طی یک هفته می‌تواند ۸ برابر ، دو هفته ۴۰ برابر، سه هفته ۳۰۰ برابر و طی ۴ هفته بیش از ۱۰۰۰ برابر افزایش یابد».

این مقام سازمان جهانی بهداشت بار دیگر به تمجید از عملکرد کشورهای آسیایی در زمینه مقابله با ویروس کرونا پرداخت و گفت: البته میزان شیوع در آسیا تقریبا پایین است چرا که «مردم (کشورهای آسیایی) کاملا در این موضوع وارد شده‌اند و رفتارهایی را در پیش گرفته‌اند که کار را برای ویروس (کرونا) سخت می‌کند».

او توضیح داد: «آنها (مردم در کشورهای آسیایی)، فاصله گذاری بین هم را مراعات می‌کنند، ماسک می‌زنند، وقتی مریض می‌شوند، خودش را منزوی می‌کنند (در قرنطینه قرار می‌دهند)، دستان و سطوح مختلف را می شورند و آنها از گروه‌هایی که در معرض بیشترین خطر هستند مراقبت می کنند».

نماینده ویژه سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه در آسیا نسنجیده و زودهنگام محدودیت‌ها در زمینه مقابله با این ویروس را کاهش ندادند، خطاب به مقام‌ها و مردم کشورهای اروپایی افزود: «شما باید تا زمانی که موارد ابتلا کاهش یابد و همچنان تعدادش کم بماند، صبر کنید. واکنش اروپا ناقص بوده است».

نابارو درباره وضعیت کنونی همه گیری کرونا در سوئیس که مقر سازمان جهانی بهداشت در این کشور است، هم صحبت و از عدم حمایت برخی از ساکنان سوئیس برای مقابله با این ویروس انتقاد کرد.

او گفت: «سوئیس به ویژه در مناطق فرانسوی زبانش، دارای تعداد موارد (ابتلا) است و مقام‌ها و ساکنانش به یک استراتژی بسیار محکم تری نیاز دارند».

بنا بر آمار دفتر فدرال سلامت عمومی سوئیس، طی هفت روز منتهی به بیستم نوامبر (۳۰ آبان) ۶۱۵ مورد فوت تایید شده است. طبق آمار رسمی، تلفات ویروس کرونا در این کشور به ۳۵۷۵ نفر افزایش یافته است.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سازمان جهانی بهداشت آسیا اروپا قرنطینه سوئیس موج سوم مقابله با ویروس کرونا زمینه مقابله کشورهای اروپایی کشورهای آسیایی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد

به گزارش خبرآنلاین،این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

ایسنا در خبری نوشت:«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901432

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • ما قطعاً در جام جهانی همه را شگفت‌زده خواهیم کرد | درخواست ویژه ستاره تیم ملی
  • درخواست ویژه ستاره تیم ملی ایران قبل از جام جهانی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت