Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی از راه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی استان  نام برد و تأکید کرد: محورهای مواصلاتی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه به شمار می‌روند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، بیش از 90 درصد حمل و نقل بار و مسافر از طریق راه و محورهای جاده‌ای کشور انجام می‌شود.

توسعه متوازن زیرساخت‌های حمل و نقل و راه‌ها به عنوان یکی از مولفه‌های حیاتی در رونق اقتصادی همواره مورد توجه دولت‌ها بوده است که تحقق این مهم در کردیدور شرق کشور می‌تواند منجر به بهبود مناسبات اقتصادی و تجاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطوط ریلی، جاده‌ای و هوایی مناسبات اقتصادی و شریان‌های ارتباطی یک منطقه را تضمین کرده و در واقع تسهیلگر امور اقتصادی هر منطقه است که دولت‌ها نیز به آن توجه ویژه‌ای دارند.

مدیران نباید در اجرای پروژه‌های توسعه خراسان جنوبی نگاه جزیره‌ای داشته باشندگیاهان دارویی ظرفیت خوبی برای اشتغالزایی و توسعه خراسان جنوبی استموتور توسعه خراسان جنوبی با تغییر استاندار متوقف نمی‌شود

استان  خراسان جنوبی به لحاظ موقعیت جغرافیایی یکی از محورهای استراتژیک  و حیاتی در جهت توسعه زیرساخت‌های شرق کشور است که از چابهار آغاز و پس از عبور از زاهدان و بیرجند به مشهد اتصال می‌یابد و بهبود کیفی زیرساخت‌های حمل و نقل این استان نه تنها در کار ویژه توسعه استانی بلکه در کاربرد ملی نیز نقش موثری دارد.

محور شرق کشور که در سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی قرار دارد بخش عمده‌ای از آن استان خراسان جنوبی را در برمی‌گیرد که علاوه بر ترافیک ترانزیتی، ترافیک محلی هم در آن بسیار بالا است.

کار در حوزه ساخت و ساز شهری حق الناس است

استاندار خراسان جنوبی در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: اگر چه کار شما در مجموعه راه و شهرسازی با آسفالت و قیر و مصالح ساختمانی مرتبط است اما از آن جایی که نتیجه کارتان با روحیه مردم در ارتباط است، کاری ظریف به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: در حوزه شهرسازی با دو موضوع سرو کار دارید، ساخت و سازهای نهادهای عمومی و بخش خصوصی که در دو حالت باید نظارت کافی صورت گیرد.

ملانوری شمسی بیان کرد: نظارت در این زمینه نقش مهمی دارد که باید در طراحی پروژه‌ها، فرهنگ، رسوم و عرف جامعه را در نظر گرفته و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی منطقه را هم در نظر داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی از کار در حوزه ساخت و ساز شهری به حق الناس تعبیر کرد و گفت: در همه پروژه‌هایی که اجرا می‌کنیم باید آینده نگر باشیم، چرا که 100 یا 200 سال دیگر آیندگان کارهای ما را می‌بینند، ما را قضاوت می‌کنند و  بر اساس عملکردمان به ما درود می‌فرستند یا نفرین‌مان می‌کنند.

وی از راه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی استان نام برد و تأکید کرد: محورهای مواصلاتی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه به شمار می‌روند.

ملانوری ادامه داد: اگر ما از توسعه در بخش‌های مختلف حرف می‌زنیم، نیاز است که راه‌های دسترسی مناسبی داشته باشیم و تلاش کنیم در این زمینه به میانگین کشوری برسیم.

وی یادآور شد: در بحث تقسیم خدمات در حوزه راه‌ها و بهسازی محورهای مواصلاتی باید توزیعی عادلانه داشته باشیم و به تناسب نیاز هر منطقه، اعتبار تخصیص دهیم تا همه مناطق به یک اندازه دیده شوند.

استاندار خراسان جنوبی از تلاش حوزه راه و شهرسازی استان برای جذب اعتبارات ملی گفت و خاطرنشان کرد: آمارها نشان می‌دهد در این زمینه روند رو به رشدی داشته‌ایم بنابراین باید ضمن حفظ وضع موجود برای افزایش این اعتبارات تلاش کنیم.

ملانوری تأکید کرد: به همان اندازه که در جذب اعتبارات و اجرای پروژه‌ها تلاش می‌کنیم و نتایج خوبی را رقم می‌زنیم به همان اندازه هم انتظارات مردم را بالاتر می‌بریم که البته این حق مردم است.

وی گفت: انتظار این است که موارد گذشته با همان شدت و حتی بیشتر ادامه پیدا کند و آن جا که موانعی سد راه می‌شوند با جدیت پیگیری صورت گیرد تا رفع شوند.

استاندار خراسان جنوبی تلاش‌های صورت گرفته طی یکی دو سال گذشته را ارزشمند خواند و گفت: اقدامات استان در زمان حضور استاندار قبلی رضایتمندی مردم را به همراه داشته که قابل تحسین است.

ملانوری به پروژه راه آهن هم اشاره کرد و گفت: اگر چه این پروژه، به گونه‌ای نیست که ظرف 6 ماه یا یک سال آینده به ثمر برسد اما چون از پروژه‌های کلیدی استان است باید با جدیت دنبال شود و به نتیجه هم برسد.

وی با تشکر از اقدامات صورت گرفته در حوزه راه و شهرسازی اظهار امیدواری کرد: اقدامات با سرعت تداوم یافته و با انگیزه پیش بروند تا مردم از عایدات آنها منتفع شوند.

160 کیلومتر باند دوم  امسال در خراسان جنوبی زیر بار ترافیک می‌رود

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی نیز از هدف گذاری انجام شده برای تکمیل 160 کیلومتر باند دوم در سطح استان در سال جاری خبر داد و گفت: برای تحقق این مهم با جدیت تلاش می‌کنیم.

وحید داعی از اقدامات انجام شده در بخش‌های راه، مسکن و بازآفرینی شهری، شهرسازی، املاک و توسعه منابع انسانی گزارش داد و گفت: اعتبارات ملی جذب شده در سال 99 به نسبت سال قبل از رشد 67 درصدی برخوردار است.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در راستای توسعه و دوبانده کردن راه‌های استان از هدف گذاری انجام شده برای تکمیل 160 کیلومتر باند دوم در سطح استان خراسان جنوبی در سال 99 خبر داد و گفت: برای تحقق این مهم با جدیت تلاش می‌کنیم.

انتهای پیام/252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی توسعه خراسان جنوبی محورهای مواصلاتی راه و شهرسازی پروژه ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری

مسعود مثنوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حادثه اول طی اعلام مردمی خبری مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در محور روستای کرتگل به شهر آلونی دریافت شد.

وی افزود: به سرعت تیم پایگاه امداد و نجات شعبه خانمیرزا با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری با اشاره به برجا ماندن چهار مصدوم در این حادثه، ادامه داد: نیروهای امدادی پس از ارزیابی و تثبیت صحنه حادثه و مصدومین و انجام اقدامات کمک‌های اولیه و پیش بیمارستانی آن‌ها را به مرکز درمانی منتقل کردند.

مثنوی با اشاره به وقوع حادثه دوم مبنی بر برخورد یک دستگاه خودروی سنگین با تراکتور در نزدیکی سه راه گوشکی، عنوان کرد: به سرعت تیم پایگاه امداد و نجات شعبه خانمیرزا با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: این حادثه دو مصدوم در برداشت که یک نفر از مصدومین به‌صورت سرپایی درمان و مصدوم بعدی نیز به مرکز درمانی منتقل شد.

کد خبر 6090509

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا