Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، بررسی جمعیت کشورها نشان می‌دهد که آمار جهانی مبتلایان به ویروس کرونا به جمعیت کشور اروپاییِ ایتالیا رسیده است. این کشور درحال‌حاضر ۶۰ میلیون و ۵۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

ایسنا درباره آمار جهانی نوشت: بنابر تازه‌ترین آمارها آمار جهانی مبتلایان به کووید۱۹ تاکنون به ۵۸ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۴۳۹ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۶۸۹ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۴۰ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۵۲۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز بهبود یافته‌اند.

هم‌اکنون آمریکا با بیش از ۱۲.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۲۶۰ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد. هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۹ و ۶ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور آمریکا، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند و تعداد جان‌باختگان این بیماری در انگلیس نیز از ۵۵ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در قاره سبز داشته است. به علاوه هم‌اکنون ایتالیا و فرانسه نیز در حال نزدیک شدن به آمار ۵۰ هزار جان‌باخته‌ی کرونا هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (۳ آذر / ۲۳ نوامبر) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۱۲ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۸۸ مبتلا، ۲۶۲ هزار و ۷۰۱ قربانی

۲. هند: ۹ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۳۱۲ مبتلا، ۱۳۳ هزار و ۷۷۳ قربانی

۳. برزیل: ۶ میلیون و ۷۱ هزار و ۴۰۱ مبتلا، ۱۶۹ هزار و ۱۹۷ قربانی

۴. فرانسه: ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۲۰۸ مبتلا، ۴۸ هزار و ۷۳۲ قربانی

۵. روسیه: ۲ میلیون و ۸۹ هزار و ۳۲۹ مبتلا، ۳۶ هزار و ۱۷۹ قربانی

۶. اسپانیا: یک میلیون و ۵۸۹ هزار و ۲۱۹ مبتلا، ۴۲ هزار و ۶۱۹ قربانی

۷. انگلیس: یک میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۵ مبتلا، ۵۵ هزار و ۲۴ قربانی

۸. ایتالیا: یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۸۶۸ مبتلا، ۴۹ هزار و ۸۲۳ قربانی

۹. آرژانتین: یک میلیون و ۳۷۰ هزار و ۳۶۶ مبتلا، ۳۷ هزار و ۲ قربانی

۱۰. کلمبیا: یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۴۱۷ مبتلا، ۳۵ هزار و ۲۸۷ قربانی

براساس آمار بالا، در حال حاضر ۱۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از آمریکا، هند و برزیل که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، کشورهای فرانسه، روسیه، اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، آرژانتین، کلمبیا و مکزیک نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

کد خبر 567194 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس یک میلیون آمار جهانی هزار و ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد