Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنادر و فرودگاه های کیش به عنوان هاب لجستیکی در رونق تجارت، بازرگانی، گردشگری و افزایش جذب سرمایه گذاری نقش موثری دارند. به گزارش پول نیوز، علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش توسعه دو حوزه مهم "گردشگری، تجارت و بازرگانی" را از ماموریت های اصلی سازمان منطقه آزاد کیش برشمرد و گفت: با استفاده از ظرفیت های رسانه ای و تبلیغاتی می توان صنعت گردشگری جزیره کیش را به شایستگی در سطح بین المللی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عرب با اشاره به نقش موثر توسعه بنادر و فرودگاه های کیش به عنوان دروازه بین المللی، در جذب سرمایه گذار و گردشگر در این منطقه، برلزوم بهره گیری از ظرفیت های اقتصادی کیش در حوزه "تجارت و بازرگانی" تاکید کرد و اظهار داشت: با هدف ایجاد درآمد پایدار در جزیره کیش؛ ظرفیت های این منطقه برای سرمایه گذاری به "شرکت های مهم کشتیرانی، هواپیمایی و شرکت های باربری بین المللی" معرفی می شود.
وی سرعت بخشیدن به پروژه باند جنوبی فرودگاه کیش، توسعه، نوسازی و ایجاد فضای مناسب فرودگاه بین المللی کیش را از جمله زیرساخت های ایجاد شده در بخش لجستیک هوایی این منطقه عنوان کرد و افزود: با انجام عملیات آسفالت، باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش به طول 4380  متر و با عرض 75 متر توسعه یافته و تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
به گفته علی عرب با اجرای این پروژه؛ کلاس هوانوردی باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش به بالاترین کلاس جهانی "اف 4 "ارتقا می یابد و قابلیت نشست و برخواست هواپیماهای پهن پیکر "ایر باس A380" را خواهد داشت که سبب می شود کیش پس از فرودگاه بین المللی امام خمینی، دارای دومین فرودگاه کشور با استانداردهای جهانی باشد.
عرب در ادامه تصریح کرد: نصب سیستم روشنایی CAT II و مخازن سوخت گیری با ظرفیت  4300 متر مکعب و ساخت مجتمع یکپارچه هلی کوپتری برای نخستین بار در سطح کشور در جزیره کیش اجرا می شود.
عرب در خصوص جذب گردشگری با هدف رونق اقتصادی جزیره کیش گفت: سالانه به ‌طور متوسط، بیش از دو میلیون گردشگر به این جزیره سفر می کنند که هم زمان با بهره برداری از پروژه پایانه مسافری فرودگاه بین المللی کیش این ظرفیت به 6 میلیون مسافر در سال افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به بهره برداری از حفاظت کاتدیک اسکله 35 هزار تنی در بندر تجاری کیش با حجم سرمایه گذاری 34.5 میلیارد ریال گفت: این طرح را شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با هدف جلوگیری از خوردگی و همچنین استحکام و مقاومت بهتر بر روی اسکله های بندر تجاری کیش در بازه زمانی 8 ماه اجرا کرده است.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش "نصب، راه اندازی و آموزش سیستم کاتدیک پروتکشن بر روی سطح داخلی پایه های پست اسکله های چهارده، هفده و اسکله فرآورده های سوختی بندر تجاری کیش را از جمله اقدامات  در این حوزه عنوان کرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح، پایه های اسکله های بندر تجاری کیش برای بیست سال در مقابل خوردگی مقاوم می شود.
گفتنی است مدیریت راهبردی و اجرای پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای در چهار بندر تجاری کیش، هندورابی، میرمهنا و چارک از جمله وظایف مهم شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش است. همچنین فرودگاه بین المللی کیش، سومین فرودگاه از نظر میزان تردد در کشور محسوب می شود که با تامین نیازهای زیرساختی و توسعه ای سعی در ارائه تجهیزات و خدمات با کیفیت به گردشگران، تجار و بازرگانان، دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کشتیرانی کیش نوسازی فرودگاه های کیش حفاظت کاتدیک شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش فرودگاه بین المللی کیش بندر تجاری کیش سرمایه گذاری جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵

به نقل از الصباح؛ جاسم الخطابی استاندار کربلا، اعلام کرد که از آنجایی که کربلا مقصد دینی مهم میلیون‌ها مسافر از سراسر کشورهای جهان به شمار می‌آید، شاهد جریان بازسازی گسترده در بخش‌های مختلف آموزشی، بهداشتی و خدماتی هستیم.

وی افزود: در این راستا عتبه حسینی، اقدام به احداث فرودگاه بین‌المللی در این استان کرد که پیشرفت این پروژه بیش از ۷۰ درصد بوده و افتتاح آن در اوایل سال آینده انجام خواهد شد.

الخطابی اشاره کرد که پیمانکار ساخت این فرودگاه یک شرکت بریتانیایی و طراح آن یک شرکت فرانسوی است که در طراحی بنای آن ویژگی‌های اسلامی و تمدنی عراق لحاظ شده است.

استاندار کربلا افزود: در حال حاضر ساخت باند فرودگاه تکمیل شده و به زودی ساخت چند سالن انتظار مسافران نیز تکمیل خواهد شد.

وی بیان کرد: این فرودگاه نه تنها برای استان، بلکه برای کشور دارای اهمیت راهبردی است به ویژه آنکه گردشگری دینی سفرهای میلیونی را در پی دارد و این امر بر فعالیت‌های اقتصادی استان و تبدیل آن به مقصد مهم گردشگری تأثیر خواهد داشت.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • لغو ۱۳ پرواز فرودگاه امارات به علت شرایط نامساعد جوی
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند