Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوران درخشنده، کارگردان سینمای کشورمان، محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا را یک امر واجب برای شرایط کنونی کشور دانست و تاکید کرد با این‌کار، جان سالمندان و اعضای خانواده را که بی‌گناه وارد پروسه بیماری می‌شوند، حفظ خواهیم کرد.

به گزارش خبرآنلاین،  محدودیت‌های دو هفته‌ای برای مقابله با کرونا، مورد استقبال بسیاری از مردم از جمله هنرمندان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه، پوران درخشنده، کارگردان سرشناس کشورمان که بیشتر در حوزه اجتماعی فیلم می‌سازد، گفت: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارتباط با کرونا را باید از دو سو نگاه کرد؛ در وهله اول خودمان را ایمن نگه می‌داریم و از سوی دیگر کمک می‌کنیم به اطرافیان‌مان که که مبتلا نشوند. وقتی خانواده و یا افراد سالمند را نگاه می‌کنیم، خیلی بی‌گناه وارد پروسه بیماری کرونا می‌شوند که هیچ‌کاری نمی‌شود برای آن‌ها کرد؛ به دلیل این‌که برخی از آن‌ها دارای بیماری‌های زمینه‌ای هم هستند.»

وی افزود: «در حال حاضر، ستاد ملی کرونا، محدودیت‌هایی را برای دو هفته در کشور تبیین کرده است. به نظرم این اقدام بسیار درست و شایسته است. تا زمانی که کرونا در کشورمان تاخت و تاز می‌کند، باید این محدودیت‌ها هم با جدیت تمام دنبال شود.»

این کارگردان ادامه داد: «حتی بلند مدت بودن این طرح و اجرای آن تا پایان شیوع کرونا در کشور و با لحاظ استخراج میانگین هفتگی وضعیت شهرها از سوی وزارت بهداشت و اعمال محدودیت‌ها در هر شهر بر این اساس و اهمیت اجرای این طرح برای کنترل میزان مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا در کشور یک امر ضروری و واجب است.»

درخشنده با اشاره به این‌که لزوم تغییر رفتار و به‌کارگیری سبک زندگی کرونایی در جامعه و همچنین مدیریت انتظارات در زمینه تولید دارو، واکسن کرونا مورد تاکید باید قرار بگیرد، اظهار داشت: «ما یک زندگی اجتماعی داریم و نمی‌توانیم در جامعه به صورت تک بعدی حضور داشته باشیم، پس باید به آن‌چه که زندگی اجتماعی حکم می‌کند، احترام بگذاریم. در حال حاضر، رعایت تک تک مواردی که از سوی متخصصین حوزه تاکید می‌شود، امری ضروری و حیاتی است.»

این هنرمند با بیان این‌که با توجه به نسبت مستقیم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کاهش سفر و کاهش تجمعات خانوادگی با میزان مرگ و میر ناشی از کرونا ار تباط مستقیم دارد، عنوان کرد: «در حال حاضر محدودیت‌هایی از سوی ستاد ملی کرونا اعمال شده است که امری واجب برای شرایط کنونی کشور است. اقدامات صورت گرفته در مواجهه با کرونا از جمله اجرای این طرح به عنوان طرح ملی و تنها راه‌حل ممکن در جهت کاهش تلفات ناشی از کرونا با توجه به وجود موج فضای تجمعات و عادی شدن در مواجهه با کرونا توسط مردم است. این محدودیت‌ها در صورت لزوم باید تمدید و با جدیت بیشتری دنبال شود.»

وی تاکید کرد: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به مواردی که از سوی متخصصین حوزه به آن تاکید می‌شود، در شرایط کنونی امری واجب است. نباید زدن ماسک را فقط تنها راه مبارزه با کرونا بدانیم بلکه تمامی مواردی که تاکید می‌شود باید رعایت شود و در جامعه، یک نگاه فراکلی داشته باشیم تا هر چه زودتر میزان شیوع کمتر شود.»

درخشنده در پایان گفت: «هنر، امری حیاتی برای جامعه است. از زمان شیوع کرونا، هنرمندان و فعالان عرضه هنر در تمامی زمینه‌ها با مشکلات جدی رو به‌رو شده‌اند و نیاز است که روح تازه‌ای بر جان جامعه دمیده شود و این موضوع ممکن نمی‌شود مگر با هنر. پس برای بازگشت هنر به جامعه و زندگی عادی به محدودیت‌های اعمال شده احترام بگذاریم.»

لینک کوتاه: asriran.com/003B2G

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا پوران درخشنده محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تبریک تولد بهرام رادان به سبک محسن کیایی!
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟