Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از برگزاری نشست‌های زنده تصویری (لایو وبینارها) در زمینه نحوه توسعه کسب و کار‌ها و جذب سرمایه در شرایط شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علی اصغر سعدآبادی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه شهید بهشتی در حوزه کرونا، افزود: در هفته کارآفرینی ما برگزاری رویداد‌های فناورانه را در حال اجرا داریم و طی آن از کارآفرینان درخواست شد تا برای توسعه سلامت کشور در شرایط کرونا ایده‌های خود را در این زمینه ارائه دهند تا با حمایت و توسعه این ایده‌ها مشکلات بهداشت و درمان کشور مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: علاوه بر آن برخی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در تولید ماسک، محلول‌های ضد عفونی کننده و ساخت ونتیلاتور فعال بودند و توانستند باری از دوش نظام بهداشت و درمان کشور بردارند.
آقای سعدآبادی اضافه کرد: همچنین برخی از شرکت‌ها نیز در حوزه واکسن کرونا در مراکز تحقیقاتی مشارکت دارند.
مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: علاوه بر اینها، ما از آغاز هفته جهانی کارآفرینی در تلاش هستیم تا اقداماتی برای توسعه کسب و کار‌های فناورانه در شرایط شیوع کرونا اجرایی کنیم؛ از این رو مجموعه‌ای از لایو وبینار‌ها با محوریت "کسب و کار‌ها در شرایط کرونا" را برنامه ریزی کردیم.
آقای سعدآبادی خاطر نشان کرد: این نشست‌های تصویری (وبینارها) آغاز شده است و به مدت 6 ماه ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه نحوه توسعه کسب و کار‌ها در شرایط کرونا یکی از نیاز‌های کشور است، گفت: مردم همواره دچار مشکلات اقتصادی هستند، ولی با شیوع کرونا این مشکلات شدیدتر شده است و ما در این نشست‌های تصویری این افراد را با نحوه توسعه کسب و کارهایشان در چنین شرایطی آشنا خواهیم کرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی «چه نوع کسب و کار‌هایی در شرایط کرونا قابل توسعه هستند»، «نحوه پایدار ماندن کسب و کار‌ها در شیوع کرونا» و همچنین «نحوه جذب سرمایه در این شرایط» را از محور‌های مطرح در این نشست‌های تصویری (وبینارها) نام برد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چگونه شرایط کرونا دانشگاه شهید بهشتی توسعه کسب و کار شرایط کرونا کسب و کار ها شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیات همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت وگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت های وزارت ارتباطات در حوزه هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد.

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به توانمندی شرکت های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت های شرکت های فعال در این حوزه بهره مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6093741 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی