Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت اینترنت شهرستان نهاوند در برخی مناطق روستایی ضعیف و در برخی اصلاً دسترسی به اینترنت وجود ندارد که دراین‌بین وضعیت بخش خزل بدتر از سایر مناطق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ مشکلات اینترنت در شهرستان نهاوند در برخی مناطق برای دانش‌آموزان هنوز پابرجا است و باوجود حدود سه ماه از شروع سال تحصیلی ولی این مشکلات هنوز حل‌نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از سال تحصیلی در جلساتی که برگزار شد و با توجه به وضعیت کرونایی کشور پیش‌بینی می‌شد که امسال نیز باید دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری و در قابل برنامه شاد آموزش‌ها را فرابگیرند و استفاده از این شبکه نیازمند وجود زیرساخت اینترنت در مناطق عمدتاً روستایی بود.

همین هفته قبل بود که فیلم عبور دانش‌آموزان روستای “قلعه بارودآب ” نهاوند از عرض جاده خطرناک نهاوند به ملایر منتشر شد و حتی به روئیت وزیر ارتباطات هم رسید تا شاید چاره‌ای برای اینترنت روستاهای نهاوند بیندیشد ولی این مشکلات باوجود کمتر شدن ولی همچنان ادامه‌دارند.

مشکلات در برخی مناطق مربوط به‌سرعت پایی و کیفیت بد اینترنت است و در برخی دیگر مناطق یک اپراتور آنتن دهی دارد و اپراتور دیگر ندارد ولی مشکلات در برخی روستاهای عمدتاً در بخش خزل حادتر است و تعدادی روستا اصلاً به اینترنت دسترسی ندارند.

تا دو ماه آینده بخش عمده مشکلات اینترنت حل می‌شود

مراد ناصری، فرماندار نهاوند در این خصوص گفت: در تعدادی از روستاها مشکل اینترنت داریم که از مدیران کل حوزه مخابرات، زیرساخت و فناوری اطلاعات دعوت کردیم تا با حضور در شهرستان مشکلات را حل کنند.

وی اظهار داشت: بخش خزل نهاوند وضعیت خوبی در حوزه اینترنت ندارند و تعدادی روستای این بخش کلاً به اینترنت دسترسی ندارند که باید چاره‌ای برای این روستاها بیندیشیم.

فرماندار نهاوند با اشاره به استفاده دانش‌آموزان از شبکه شاد افزود با توجه به فراهم نبود زیرساخت‌های این برنامه در شهرستان به‌ویژه در مناطق روستایی موجب بسیاری از مشکلات در این حوزه شده است.

وی ادامه داد: آنتن دهی تلفن‌های همراه در برخی مناطق شهری و روستایی نهاوند بسیار بد است چه برسد به اینترنت و به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت تلفن همراه در برخی روستاها و برخی از مناطق شهری استفاده از شبکه شاد برای دانش‌آموزان این مناطق بسیار سخت و در برخی موارد غیرممکن کرده است.

ناصری گفت: باید بتوانیم مشکلات اینترنت را کم‌تر و حل کنیم و این مطالبه به‌حق دانش‌آموزان و اولیا است تا دانش‌آموزان از درس‌ها عقب نیفتند.

وی افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی انجام‌شده و قولی که مدیران استان دادند انشا الله طی دو ماه آینده با پیگیری‌ها در آموزش‌وپرورش نهاوند و بخش خزل تا دهه فجر بخش عمده این مشکلات حل شود لذا از مدیران کل مخابرات و ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تقاضا داریم این مشکلات را مرتفع کنند.

۳۱ آموزشگاه نهاوند مشکل اینترنت دارند/ ۷ روستای خزل اینترنت ندارند

در بین ۴ بخش نهاوند بخش خزل وضعیت بدتری دارد و علاوه بر سرعت‌پایین در تعداد زیادی از روستا دانش‌آموزان در برخی روستاها اصلاً به اینترنت دسترسی ندارند.

اینترنت ۱۶ روستا در این بخش بسیار ضعیف است و دانلود و ارسال فایل‌ها در برنامه شاد توسط دانش‌آموزان زمان‌بر و سخت است با توجه به نیاز دانش‌آموزان به آموزش از طریق برنامه شاد حتماً مشکلات ضعف اینترنت در این مناطق از شهرستان باید حل شود.

محمدحسین دارایی مدیر آموزش‌وپرورش نهاوند نیز در این خصوص گفت: در سطح شهرستان نهاوند به‌غیراز بخش خزل ۲۳۱ آموزشگاه داریم که ۳۱ آموزشگاه در ۳۱ روستا مشکل زیرساخت اینترنت دارند.

وی افزود: در برخی این روستاها مقدمات مهیا است اما امکان استفاده لازم را ندارند و برخی روستاها هم فاقد زیرساخت اینترنتی هستند که امیدواریم حل شود.

دارایی گفت: تا زمان اتصال به اینترنت با تلاش همکاران از درس‌نامه‌های آموزشی و لوح‌های فشرده برای این دانش‌آموزان استفاده می‌شود و برنامه‌های درسی تلویزیونی نیز تکمیل‌کننده خواهند بود.

خزایی مدیر آموزش‌وپرورش نهاوند نیز در خصوص این بخش گفت: در بخش خزل ۵۰۰ دانش‌آموز نمی‌توانند از برنامه شاد استفاده کنند که باید زیرساخت‌های اینترنتی تقویت شود.

وی گفت: ۷ روستای این بخش اصلاً دسترسی به اینترنت و شبکه شاد ندارند و ۱۶ روستا هم با سرعت اینترنت بسیار پایین دسترسی دارند.

۳۲ روستا در برنامه ارتقا قرار دارند

ساکی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این مورد گفت: مشکلات این روستاها احصا شده است و بحث اصلی ما تأمین تجهیزات است.

وی افزود: مجموعاً ۳۲ روستا در برنامه ارتقا قرار دارد و به‌محض تأمین تجهیزات مشکل این روستا حل می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند از آموزش‌ها بهره ببرند.

ساکی اظهار داشت: با توجه به محدودیتی که در تأمین تجهیزات داریم سعی می‌کنیم تا آخر سال این موارد را حل کنیم تا همه مشکلات روستاهای نهاوند حل شود.

والدین و دانش‌آموزان چشم‌انتظار حل مشکلات اینترنت

به گزارش عصر همدان، در سطح شهرستان ۵۵ هزار مشترک تلفن ثابت وجود دارد که حدود ۱۰ هزار مشترک از اینترنت مخابرات با سرعت مطلوب استفاده می‌کنند و نیاز است تا با رفع مشکلات مناطق کم‌سرعت زمینه استفاده از محتواهای درسی را برای دانش‌آموزان فراهم کرد.

مشکلات اینترنت و سرعت‌پایین شبکه شاد در برخی مناطق باعث شده است تا والدین مجبور باشند از دیگر روش‌ها و با استفاده از پیام‌رسان‌هایی غیر از شاد محتواهای درسی را دریافت کنند که با توجه به‌رایگان بودن هزینه اینترنت شاد استفاده از سیار روش‌ها باعث تحمیل هزینه‌های بیشتر اینترنت برای خانوارها می‌شود.

مسئولان باید همت کنند و همان‌طور که قول داده‌اند تا پایان سال و حتی زودتر مشکلات روستاهایی که اصلاً اینترنت ندارند را بررسی و حل کنند تا دانش‌آموزان به‌صورت رایگان از اینترنت شبکه شاد استفاده کنند و از تحصیل عقب نمانند.

باوجود وعده‌ها ولی همچنان والدین و دانش‌آموزان منتظر حل شدن مشکل اینترنت در روستاهای شهرستان هستند و اصحاب رسانه نیز مطالبات مردم را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات اینترنت برخی مناطق برخی روستاها دانش آموزان برنامه شاد شبکه شاد بخش خزل حل شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است