Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار کرمان گفت: ۶۱ درصد استان در محدوده بحرانی آب قرار دارد و ۱۰ شهر استان کرمان منبع تامین آب شرب با شوری بیش از حد دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی ظهر امروز در جلسه کارگروه سازگاری با کم آبی استان کرمان که به ریاست زینی‌وند استاندار کرمان و جمعی از مسئولان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد اظهار داشت: پیش‌بینی شده تا پایان سال 1405 مقدار یک میلیارد و 37 میلیون مترمکعب کاهش مصرف آب در استان کرمان داشته باشیم که تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه استان کرمان 23 شهرستان و 82 شهر دارد و جمعیت استان حدود سه میلیون و 400 هزار نفر است گفت: 67 محدوده مطالعاتی آب در استان داریم که 12 محدوده آن بحرانی است.

معاون امور عمرانی استانداری کرمان با بیان اینکه 61 درصد استان در منطقه محدوده بحرانی آب قرار دارد افزود: بارندگی استان وضعیت نرمال و متوسطی داشته اما روند تبخیر آبی استان روند صعودی دارد.

وی با اشاره به اینکه بارش‌ها در استان اگر چه زیاد شده اما به نسبت میانگین کشوری پایین‌تر است و تبخیر آب در استان نیز افزایش یافته ادامه داد: مجموع آب‌های زیرزمینی استان 6.9 میلیارد مترمکعب است که از این مقدار 6.4 مترمکعب در کشاورزی و تقریبا دو میلیارد مترمکعب آب شرب است.

آیت‌اللهی موسوی با عنوان اینکه 33 هزار و 577 حلقه چاه در استان کرمان داریم که از این تعداد 9 هزار و 576 چاه غیرمجاز است گفت: بیش از 80 درصد چاه‌های غیرمجاز استان در جنوب استان کرمان قرار دارند.

وی با بیان اینکه 10 شهر استان  دارای منبع تامین آب شرب با شوری بیش از حد هستند افزود: سه شهر استان دارای سیستم فاضلاب بوده و پنج شهر دارای مطالعات سیستم فاضلاب هستند.

مردم شرق استان کرمان منتظرند آب آشامیدنی از سد نساء به شهرها برسدبحران آب در استان کرمان جدی شد / چه لزومی دارد برای حمام حتما از آب شرب استفاده شود؟استاندار کرمان: 2 میلیارد متر مکعب اضافه برداشت از چاه‌های آب استان کرمان انجام می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری کرمان با بیان اینکه 929 میلیون مترمکعب کسری آب استان کرمان است ادامه داد: 760 روستای بالای 20 خانوار با جمعیت بیش از 160 هزار نفر آب آشامیدنی ندارند.

وی با اشاره به اینکه 812 روستا با جمعیت 264 هزار نفر به‌صورت سیار آبرسانی می‌شوند گفت: شهرهای کرمان و زرند با تنش آبی شدید روبه‌رو هستند و هزار و 78 حلقه چاه غیرمجاز در استان طی هشت سال گذشته مسدود شده است.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استان کرمان آب در استان شهر استان آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد

پورجعفر معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: سد نهرین طبس در حال حاضر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب آب دارد که در ۴۸ ساعت گذشته براثر بارش‌های اخیر ۶۳۰ هزار متر مکعب آبگیری شده است.  

او با بیان اینکه تاکنون ۴۵ درصد این سد آبگیری شده و ۵۵ درصد آن هنوز خالی است، افزود: آب سد نهرین هم برای کشاورزی و هم آب شرب استفاده می‌شود که پارسال به دلیل کم بارشی تنها در بخش کشاورزی استفاده  شد، اما امسال احتمالا بخشی از این آب به تصفیه خانه آب شرب طبس منتقل شود تا قسمتی از آب شرب را تأمین کند.  

پورجعفر اظهار کرد: هنوز  میزان آب مصرفی سد نهرین برای شرب مشخص نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر