Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منوچهر کرمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: گام چهارم بسیج ملی مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا به شیوه محله و خانواه محور به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سازمان بسیج مستضعفین ، هلال احمر و سایر نهادهای مسوول در قالب طرح شهید سلیمانی صورت گرفت.

وی اضافه کرد: این طرح ملی دارای راهبردهای هفت گانه مبتنی بر یک سری اصول بوده که مهمترین اصل آن مشارکت بسیج ، محله و خانواده محور بودن همچنین منطبق بر نظام شبکه بهداشتی و درمانی موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان افزود: راهبرد نخست این طرح تشدید نظارت بر شیوه نامه‌های بهداشتی، اعمال قانون و انجام تست است که  تلاش می شود از «رپید تست» یا تست های تشخیص سریع از ابتدای هفته آینده در درب منزل انجام شود.

کرمی ادامه داد: راهبرد سوم بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند بوده با این توصیف که اطلاعات بیماران در سامانه‌هایی قرار می‌گیرد و در صورت وارد کردن کد ملی فرد هنگام گرفتن خدمات، بلیت پرواز، جابجایی و حتی دریافت خدمت در بانک و مراکز خدماتی، او شناسایی می‌شود.

وی یکی از مهمترین راهبردها را آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگسازی عنوان کرد و گفت: بیش از ۷۵ تا ۸۰  درصد متوفیان کرونا مربوط به افراد مسن و دارای بیماری خاص است بنابراین برای حفاظت از گروه های آسیب‌پذیر که خطر مرگ بالایی دارند، شناسایی، دریافت تست و مراقبت لازم حتی درب منزل صورت می گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بیان کرد: تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند کردن محدودیت‌ها نیز در برنامه است و راهبرد هفتم تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری است.

کرمی اظهار داشت: ویژگی طرح شهید سلیمانی این است که با کمک بهداشت محتواهای آموزشی تهیه و سازماندهی نیروها صورت می‌گیرد و نیروها در قالب کمیته هایی همچون حمایت و قرنطینه خانگی و غیرخانگی، رهگیری و مراقبت، آموزش همگانی و کمیته پایش و نظارت سازماندهی می‌شوند.

وی افزود: اعضای هر کمیته تکالیفی را عهده دارد هستند و این تیم ها در سطح محله منطبق بر نظام شبکه شامل مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت در سه گروه عملیاتی از جمله تیم مراقبت، نظارت و حمایت کار می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بیان کرد: تیم نظارت وظیفه اطمینان از اجرای پروتکل های بهداشتی مانند زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اقناع مردم را بر عهده دارد.

دکتر کرمی اضافه کرد: تیم مراقبت نیز مکلف به انجام تست، بررسی موارد بیماران، آموزش روش‌های ضدعفونی کردن در خانه، آموزش و اقناع سازی مردم و آموزش درباره بیماری کرونا با اولویت مدیریت اپیدمی است.

وی تاکید کرد: برخی از اطلاعات وباورهای غلط موجود در ذهن مردم درباره بیماری کرونا موجب مراجعه نکردن یا مراجعه دیرهنگام مردم به بیمارستان می‌شود که باید این باروهای ناصحیح را به ویژه در مناطق پرخطر و دارای شیوع بالای بیماری شناسایی کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان ادامه داد: تیم حمایت نیز با کمک خیران، مشارکت‌های مردمی و سازمان های مردم نهاد در تلاش است بسته های معیشتی و حفاظت فردی را در اختیار مردم قرار دهد.

دکتر کرمی گفت: در طرح شهید سلیمانی که منطبق بر راهبردهای حوزه بهداشت است درصدد مدیریت اپیدمی کرونا با توجه به شرایط استان همدان بوده و تلاش می‌شود سازماندهی و آموزش مناسبی صورت گیرد.

وی افزود: تولید محتوای آموزشی و تحویل آن در درب خانه، استفاده از سفیران و رابطان بر اساس طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در دستور کار است و در این طرح اعضای تیم ها دارای بازوبند و کارت شناسایی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان تاکید کرد: تلاش بر این است که با مراجعه به درب خانه، غربالگری تلفنی و نظارت محیطی آنچه برای سبک زندگی مقابله با کرونا در همه حوزه ها و برای اطلاع رسانی مردم و گسترده کردن تست ها لازم است در این طرح انجام شود.

کرمی یادآوری کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی از روز شنبه هفته جاری ابلاغ شده و هم اینک در حال آموزش و سازماندهی نیروها هستیم و تا پایان هفته به صورت عملیاتی تیم های مراقبت، نظارت و حمایت متشکل از نیروهای بسیجی، هلال احمر، سپاه و دانشجویان در محله ها حضور می‌یابند.

وی افزود: بیش از ۲۲۰ نیروی هلال احمر، ۱۰۰ دانشجو فعال در مراکز ۱۶ ساعته زیر مجموعه علوم پزشکی و بیش از یک هزار نیرو در شهرستان ها در این طرح مشارکت می کنند که هم اینک در حال سازماندهی این افراد هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بیان کرد: در حال حاضر یک دوره سه ماهه برای اجرای طرح شهید سلیمانی پیش بینی شده است و متناسب با شرایط اپیدمی زمان اجرای این طرح متغیر است.

کرمی اضافه کرد: بیش از ۴۰۰ هزار خانوار در سطح استان همدان زندگی می کنند که در تلاش هستیم همه خانوارها را به صورت غیرحضوری، تلفنی و مراجعه به درب خانه یا به صورت ترکیبی زیر پوشش قرار دهیم.

وی بیان کرد: همچنین معاونت بهداشتی محتواهای آموزشی را در اختیار رابط قرار داده و این رابط ها با ۴۰ سفیر از ۴۰ خانوار در ارتباط هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان ابراز امیدواری کرد: آثار اجرای این طرح منجر به تغییر فضا و چهره شهر، شناسایی افراد مشکوک، علامت گذاری مناطق، شناسایی افراد آسیب پذیر شود و به هدف آن یعنی قطع زنجیره کرونا کمک کند.

کرمی گفت: در صورت شناسایی فرد مشکوک یا بیمار، اولویت اقدام در محل بوده و در صورت ضرورت به مراکز ۱۶ ساعته یا منتخب و مراکز خدمات جامع سلامت بهداشت ارجاع داده می شود و موارد خاص به بیمارستان منتقل می‌شوند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قاسم سلیمانی اخبار کنکور طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود، جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید، با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید، در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد، گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است، اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید، وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

برخورداری ۶۰ میلیون ایرانی از طرح کالابرگ فجرانه

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور اظهار کرد: اخیراً سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد فاقد شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیر خط فقر یا فاقد شغل چه کسانی هستند.

وی با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع کرده و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. دستور مستقیم رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد و بنابراین، طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

کد خبر 749080

دیگر خبرها

  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم