Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: با ظرفیت ایجاد شده در واحدهای استان توان تولید ماسک در زنجان به روزانه ۲ میلیون عدد رسیده است که در صورت نیاز این تعداد تولید و عرضه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ محمدرضا آبی پوردر خصوص آخرین وضعیت تولید ماسک در استان گفت: هم اکنون روزانه ۳۵۰ هزار عدد ماسک درمانی برای تامین نیاز بخش درمان، ۱۴۰ داروخانه فعال و ۳۰۰ هزار عدد ماسک عمومی نیز از طریق فروشگاه‌های منتخب تولید و توزیع می شود که میزان تولید مازاد بر نیاز استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول با اشاره به اینکه در زمان حاضر ۱۰ واحد تولیدی ماسک در استان فعال هستند که می توانند حتی مازاد نیاز استان تولید داشته باشند، اضافه کرد: در مجموع تولیدحدود ۷۰۰ هزار عدد ماسک، بر اساس نیاز روزانه استان بوده و مازاد تولید در استان به گونه ای است که فقط یک واحد تولیدی هم اکنون سه میلیون عدد ماسک انبار شده دارد که بطور معمول به دانشگاه‌های علوم پزشکی استانهای همجوار و یا مراکز درخواست کننده ارسال می شود.  

وی اظهار داشت: ماسک برای توزیع در بخش عمومی از طریق ۱۴۰ داروخانه فعال و به قیمت یک‌هزارو ۳۰۰ تومان و فروشگاه‌های منتخب و چادرهای هلال احمر به قیمت یک‌هزار تومان در شهرها و از طریق مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت در سطح روستاهای استان توزیع می شود.

آبی پور افزود: علاوه بر آن توزیع ماسک در صورت نیاز و درخواست در شرایط ضروری و نیاز فوری به این کالا با اعلام فرمانداران شهرستان ها بلافاصله انجام می‌شود که در مجموع با اقدامات لازم و تدابیر اتخاذ شده استان در ارتباط با تامین اقلام پیشگیرانه کرونایی مشکلی وجود ندارد.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان در ارتباط با وضعیت تولید اقلام ضدعفونی از جمله ژل ضدعفونی و  اسپری الکل ۷۰ درصدی نیز ادامه داد: در ابتدای شیوع این ویروس تنها کارخانه تولیدی استان روزانه سه تن الکل ۹۰ درصدی تولید می کرد که با ارسال این ماده به کارخانجات به الکل ۷۰ درصد تبدیل می شد که اکنون توان تولیدی این واحد به روزانه بالای ۱۰  تن افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری بسیار خوب شرکت تعاونی داروسازان استان که از ابتدای شیوع ویروس همراه سایر بخش‌های دولت و بخش خصوصی در پیشگیری از این بیماری همراه بوده اند روزانه ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار عدد ماسک و حدود ۳۰ هزار عدد الکل و ژل ضدعفونی در استان ذخیره سازی می شود که در صورت ضرورت استفاده خواهد شد.

آبی پور ابراز امیدواری کرد، با این اقدامات و تامین نیاز اقلام بهداشتی عموم مردم، کسبه و بازاریان استان هم با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در کنترل شرایط کنونی و قطع زنجیره انتقال این ویرسو همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان زنجان توان تولید روزانه ۲ میلیون ماسک هزار عدد ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک نسبت به سال های پیش گسترده بوده که این امر نیازمند بازار مناسب است.

به گفته او، بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام سبک ۷۲ میلیون راس و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که براین اساس کمبودی در عرضه گوشت نداریم.

پوریان از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات گوشت گرم در سایر استان ها توزیع می شود به طوریکه واردات به ۶۰۰ تن در روز می رسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود.

او با بیان اینکه واردات کماکان ادامه دارد، افزود: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، روند کاهشی به خود می گیرد و قیمت ها متعادل می‌شود.

پوریان گفت: عرضه گسترده دام زنده داخلی در نهایت منجر به دستیابی به قیمت واقعی گوشت قرمز تولید داخل می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • تولید روزانه بیش از 170 تن زباله در مهاباد
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان