Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد کودکانی که از طریق عمل جراحی سزارین به دنیا می‌آیند، در سال‌های اول زندگی بیشتر به دلیل ابتلا به عفونت در بیمارستان بستری می‌شوند.

به گزارش برنا؛ این مطالعه که توسط محققان موسسه «تحقیقات کودکان مورداک» در استرالیا  انجام شده است، نشان می دهد، کودکانی که از طریق عمل جراحی سزارین به دنیا می آیند در مقایسه با کودکانی که از طریق زایمان طبیعی متولد می شوند، در پنج سال اول زندگی بیشتر با خطر بستری شدن در بیمارستان در ارتباط با عفونت روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که محققان در این مطالعه متوجه ارتباط میان سزارین و افزایش خطر ابتلا به عفونت در نوزادان شدند، اما این مطالعه از لحاظ بررسی عواملی که بعد از تولد بر خطر ابتلا به عفونت تاثیر دارد مانند تغذیه با شیر مادر، وضعیت واکسیناسیون و قرار گرفتن در معرض دود سیگار، محدودیت هایی نیز دارد.

پیش از این محققان در مقاله ای که در مجله نیچر منتشر شده بود، نوشته بودند: کودکانی که با عمل سزارین متولد می شوند دچار اختلال سیستم ایمنی و بیماری می شوند. در  این مقاله آمده است با افزایش تعداد تولدهای سزارینی، کودکان بیمارتری در مقایسه با کودکانی که با زایمان طبیعی به دنیا می آیند، ایجاد می شود.

محققان دانشکده سلامت دانشگاه «هاروارد» نیز در جریان مطالعه ای متوجه شدند، کودکان متولدشده به روش سزارین در مقایسه با کودکانی که با زایمان طبیعی به دنیا می آیند،  ۱۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به چاقی قرار دارند.

همچنین محققان دریافتند مادرانی که به شیوه سزارین زایمان کرده بودند، قبل از بارداری دچار اضافه وزن بوده و معمولا در طول بارداری دچار مشکلاتی نظیر دیابت، پری-اکلامپسیا، و فشار خون بالا بوده اند.

به گفته محققان، زایمان به روش سزارین مشکلات دیگری نیز برای نوزاد به همراه دارد که از آن جمله می توان به ابتلا به آسم در دوره کودکی و مشکلات ریوی اشاره کرد.

محققان علت این مشکلات را ناشی از قرارگیر نگرفتن نوزاد در معرض باکتری های مفید موجود در کانال زایمان می دانند؛ اما نوزاد در روش زایمان طبیعی در معرض این باکتری های مفید که فایده ایمنی سازی دارند، قرار می گیرد.

با این حال محققان این مطالعه تاکید دارند که یافته های این مطالعه نباید زنان را از عمل جراحی سزارین در مواردی که از لحاظ پزشکی این جراحی برای مادران توصیه می شود، منصرف کند.

آنها افزودند: با وجود افزایش اندک خطر ابتلا به عفونت در دوران کودکی، عمل سزارین ممکن است ایمن ترین گزینه برای برخی از زنان و نوزادان باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عفونت سزارینی کودکان سزارینی دنیا می آیند ابتلا به عفونت زایمان طبیعی خطر ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟