Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:56:24 GMT

تولید سالانه ۷ هزار تن کدو در آستانه اشرفیه

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۶۴۷۶

تولید سالانه ۷ هزار تن کدو در آستانه اشرفیه

محب قاسمی روز دوشنبه  در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به اینکه بطور متوسط در هر هکتار از زمین های زیرکشت این محصول بین ۲۵ تا ۳۰ تن کدو به دست می آید افزود: دهستان های دهسر، کورکاء و دهکاء از مهمترین مناطق کشت کدو در این شهرستان به شمار می روند ، ضمن آنکه تولید این محصول سالانه بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال برای کشاورزان منطقه درآمد به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه تعداد یکهزار و ۵۰۰ بهره بردار این شهرستان در زمینه کشت و تولید کدو فعالیت دارند اظهار داشت: کشت این محصول از اوایل اردیبهشت ماه انجام و برداشت آن نیز از اوایل مرداد آغاز و تا پایان پاییز ادامه می یابد.

وی از حلوایی (تنبل) ،  انجیری و خورشتی به عنوان انواع محصول کدوهای این منطقه نام برد و گفت: حلوایی و انجیری نوع غالب کدو در این منطقه بوده که به مسافران و مصرف کنندگان عرضه می شود.

قاسمی  این شهرستان را از مهمترین کانون های کشت و تولید محصول کدو در استان دانست و ادامه داد: از کدو در پخت انواع شیرینی های خانگی، آش کدو، کاکا (نوعی شیرینی محلی)، نان خلفه محلی استفاده می شود ، ضمن آنکه مصرف مناسب و به اندازه کدو به عنوان یک منبع غذایی سالم در درمان انواع بیماری های پوستی،  پیری، کاهش وزن، کاهش حملات آسمی، کاهش خطربیماری های قلبی، بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از زخم معده، کاهش استرس و افسردگی، بیماری های التهابی مانند ورم مفاصل موثر است.

شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است .

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گیلان وزارت جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود

منوچهر یارمحمدی مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تاثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، اظهار داشت: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

یارمحمدی خاطرنشان کرد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان و خاطرنشان کرد: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • توقیف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در آستانه‌اشرفیه
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر