Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه زباله های عفونی می توانند سبب اشاعه بیماری شوند، گفت:در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بزرگ جمع‌آوری، بی‌خطرسازی و دفن زباله‌ها در حال واگذاری به شرکت‌های پیمانکاری است و خطری از این جهت وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس محمدمهدی بانشی در نشست ستاد تصمیم‌گیری و تعیین تکلیف پسماندهای عفونی که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، گفت: زباله‌های عفونی یکی از معضلاتی است که با آن مواجه هستیم چرا که به دلیل خطرناک بودن می‌توانند باعث اشاعه بیماری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به همین دلیل جمع‌آوری، دفن و بی‌خطرسازی زباله‌ها مستلزم دستورالعمل خاصی است.

وی ادامه داد: در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بزرگ جمع‌آوری، بی‌خطرسازی و دفن زباله‌ها در حال واگذاری به شرکت‌های پیمانکاری است و خطری از این جهت وجود ندارد.

رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: معضلی که وجود دارد زباله‌های بخش خصوصی، کلینیک‌ها و مطب‌های دندانپزشکی است که فرآیند آن دچار مشکل شده و متولی خاصی ندارد، نیاز است میان سازمان‌های شهرداری، محیط زیست، نظام پزشکی و بخش خصوصی و دانشگاه علوم پزشکی تعامل بیشتری ایجاد شود.

مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: زباله‌های عفونی در استان به معضلی جدی تبدیل شده بود به همین دلیل بهمن سال قبل طی قراردادی مواردی را به بخش خصوصی واگذار کردیم که بی‌خطرسازی را انجام دهند اما علی‌رغم اینکه قرارداد امضا و مصوبات انجام شد بخشی از کار در قرار داد دیده نشد به همین دلیل در برخی بیمارستان‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم.

فروزان ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات عدم همکاری بخش‌های خصوصی از جمله نظام پزشکی، مطب و درمانگاه‌ها است که باید پای کار بیایند و به تعهدات خود عمل کنند، البته  مشکل بخش‌های آزمایشگاه، مطب‌های پزشک عمومی، درمانگاه خصوصی و دندانپزشکی‌ها فعلا برطرف شده است.

وی با بیان اینکه دنبال می‌کنیم تا بخش‌های فیزیوتراپی، پرستاری، مامایی و سایر بخش‌ها را وارد این قرار داد کنیم، خاطرنشان کرد: مقرر شد به جهت رفع مشکلات فعلی و قرارداد سال آینده نشست بعدی در خصوص تصمیم‌گیری و تعیین تکلیف زباله‌ها با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شود.

 این جلسه با حضور محمد مهدی بانشی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، طالب نظری جانشین معاونت درمان دانشگاه و نمایندگانی از سازمان محیط زیست، دفتر فنی استاندار، شهرداری یاسوج، مدیر داخلی بیمارستان امام سجاد علیه (ع) و نماینده سازمان پزشکی در دفتر این معاونت برگزار شد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بی خطرسازی زباله ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد