Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست مشورتی شبکه منطقه‌ای مراکز هماهنگ‌کننده کاهش تقاضای موادمخدر کشورهای آسیای غربی و مرکزی بر انجام مطالعه منطقه‌ای در مورد تأثیر بیماری کووید۱۹ بر مصرف‌کنندگان موادمخدر تاکید شد.

به گزارش ایسنا، پنجمین نشست مشورتی شبکه منطقه‌ای مراکز هماهنگ‌کننده کاهش تقاضای موادمخدر کشورهای آسیای غربی و مرکزی، با حضور سی متخصص و سیاستگذار در حوزه برنامه منطقه‌ای با محوریت «درمان اعتیاد به موادمخدر» از کشورهای افغانستان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکمنستان و ازبکستان به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بحث و بررسی در خصوص پیشرفت‌های به دست آمده، تجربیات موفق و چالش‌های پیشِ رو در زمینه‌ درمان موادمخدر در شیوع بیماری کووید۱۹ از جمله مهمترین موضوعات این نشست مجازی بود.


در این نشست مجازیِ منطقه‌ای‌ تاکید شد که برنامه منطقه‌ای برای افغانستان و کشورهای همسایه، پشتیبانی‌های فنی و مالی را جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشیِ ظرفیت‌سازی برای آموزش کارکنان مراکز درمان موادمخدر در مورد درمان، مبتنی بر شواهد از مصرف‌کنندگان مواد روانگردان جدید انجام دهد.


همچنین برنامه منطقه‌ای برای افغانستان و کشورهای همسایه، به حمایت و انتشار استانداردهای بین‌المللیِ پیشگیری و درمان، که توسط دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی، در طی همه‌گیریِ بیماری کووید۱۹ توصیه شده است، ادامه دهد.


انجام همکاری‌ها از سوی برنامه منطقه‌ای برای افغانستان و کشورهای همسایه، برای بررسی امکان انجام یک مطالعه جامع و منطقه‌ای در مورد تأثیر بیماری کووید۱۹ بر مصرف کنندگان موادمخدر در منطقه از دیگر تاکیدات این نشست بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا اعتیاد مواد مخدر برنامه منطقه ای بیماری کووید۱۹ مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه

نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس، روز پنجشنبه و با دستور کار بررسی تحولات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این نشست حضور پیدا کرده است.

روسیه که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) برعهده دارد، میزبان این اجلاس است.

این نشست با سخنان «میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور کشورهای منطقه و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز به کار کرده است.

در ادامه این نشست،‌ نماینده سازمان ملل متحد به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل پرداخت.

رایزنی باقری و بوگدانوف

بر اساس آنچه که سفارت ایران در روسیه اعلام کرده است، قرار است باقری نیز در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره تحولات خاورمیانه در شرایط تداوم کشتار مردم بیگناه فلسطین از سوی رژیم اشغالگر قدس و تجاوزهای اخیر این رژیم به کشورهای منطقه از جمله به کنسولگری سفارت ایران در دمشق مطرح کند.

باقری قبل از حضور در این نشست با میخائیل بوگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مسائل مورد نظر گفت‌وگو کرد.

«کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، معاون وزیر امور خارجه را در این نشست همراهی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران