Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی فردا؛ فوآد ایزدی در گفتگو با خبرنگار «فردا» درباره دلیل صدور 2 بیانیه اتحادیه اروپا و اتخاذ مواضع آژانس علیه ایران گفت: نتیجه انتخابات آمریکا بر نوع نگاه اروپا نسبت به ایران تأثیر گذاشته است چون دولت ایران یک پیام قوی مذاکره برای آنها فرستاده است. وقتی اعلام شد «فرصتی برای مذاکره پیش آمده که نباید بسوزد» یعنی ایران برای مذاکره آمادگی جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه بین الملل وقتی بحث مذاکره پیش می آید دو طرف به سمتی می روند که داشته های خودشان را افزایش دهند تا پای میز مذاکره کمی از داشته های خودشان پایین بیایند و توافق حاصل شود. هم اکنون آمریکا، اروپا و آژانس مشغول ارتقاء داشته های خود درباره ایران هستند.

این کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به تصمیم دولت ترامپ برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران ظرف 2 ماه آینده، اظهار کرد: هرچند ترامپ با بایدن رابطه خوبی ندارد اما در سطح کارشناسی هماهنگ عمل می کنند، در واقع دولت ترامپ می خواهد آنقدر تحریم ها را افزایش دهد تا دولت بایدن با دست پر پای میز مذاکره با ایران برود. یعنی یکسری تحریم ها که قبلا اعمال شده یکسری تحریم هم ظرف دو ماه آینده اضافه می شود.

وی ادامه داد: اروپایی ها نمی خواهند از آمریکا عقب بمانند، همان طور که دیدیم شروع به دادن بیانیه های بی مورد علیه ایران کرده اند. آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز همین رویه را دنبال می کند، در واقع آمریکا، اروپا و آژانس در حال آماده کردن خود برای مذاکره ای است که دولت ایران پالسش را به آنها داده است.

این استاد دانشگاه یادآور شد: هرچه طرف غربی مشغول بالا بردن داشته های خود است دولت ایران با وجود صحبت های پررنگش برای مذاکره،حرکت خاصی برای افزایش توانمندی هایش انجام نمی دهد. دولت ماه ها پیش قدم پنجم را برداشت اما دیگر خبری از قدم ششم هسته ای نشد.

وی افزود: ما باید در مقابل طرف غربی سطح دعوا را در حوزه هسته ای نگه داریم، یادمان نرود زمان مذاکرات قبلی با آن داشته های هسته ای توانستیم برجام را از آنها بگیریم آن زمان 10 تن اورانیوم غنی شده داشتیم و حالا 3 تن. آیا می خواهیم یک سوم برجام را از طرف غربی بگیریم؟ خیر باید تا زمان مذاکره توانمندی های مان را بالا ببریم.

ایزدی درباره علت چرخش اروپا و اتخاذ مواضع تند علیه ایران تأکید کرد: الان اروپا، آژانس و آمریکا هرسه پلیس بد شدند چون کارکردها عوض شده است، در زمان ترامپ اروپایی ها می خواستند ایران را با وعده هایی همچون اینستکس داخل برجام نگه دارند اما حالا با آمدن بایدن اوضاع عوض شده و اروپایی ها نیازی نمی بینند که همان رویه را ادامه دهند. در واقع چون افرادی که داخل قوه مجریه ما هستند به شدت به برجام و مذاکره علاقمندند، اروپایی ها می خواهند برگه های چانه زنی خود را برای زمان مذاکره تقویت کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: ایران ایران داشته های خود برای مذاکره اروپایی ها علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد

کره‌شمالی، آمریکا را به دلیل تلاش برای ایجاد مکانیسم جدیدی برای نظارت بر اجرای تحریم‌ها علیه کره‌شمالی محکوم کرد و نسبت به «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا متعهد شده است که با کره جنوبی و سایر کشورها برای ایجاد جایگزینی با دستور هیئت کارشناسان سازمان ملل متحد برای نظارت بر اجرای تحریم ها که در پایان آوریل به دنبال وتوی روسیه برای تمدید آن منقضی می‌شود، همکاری کند.

کیم اون چول، رئیس دفتر امور آمریکای وزارت امور خارجه کره شمالی گفت:  اگر ایالات متحده نسخه جدیدی از تحریم ها را علیه کره شمالی معرفی کند، پیونگ‌یانگ از فرصت جدید برای تنظیم مجدد نیرو که واشنگتن بیش از همه از آن می‌ترسد، استفاده خواهد کرد.

این مقام گفت: تحریم‌های جدید تنها منجر به تقویت بیشتر قدرت نظامی پیونگ یانگ خواهد شد.

او با وعده انجام «اقدامات عملی قدرتمندتر» برای تقویت قدرت فنی نظامی کره شمالی گفت: «هر زمان که ایالات متحده قطعنامه تحریم جدید را در عرصه سازمان ملل تهیه کند آزمایش هسته‌ای قوی‌تر و توسعه‌یافته‌تر کره شمالی آغاز خواهد شد. تحریم‌های ایالات متحده به عنوان یک کاتالیزور و نیروی محرکه عمل کرد که باعث افزایش تدریجی قدرت ملی ما شد.

این مقام افزود: ما از حقوق حاکمیتی و منافع امنیتی خود در برابر تهدیدهای خصمانه و فشار تحریمی فزاینده از سوی ایالات متحده محافظت کرده و اقدامات واقعی قوی‌تری را انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توانایی و قدرت زیادی برای ایستادگی در برابر هرگونه تحریم شدید داریم.

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل طی بازدید از منطقه غیرنظامی شده (DMZ) که دو کره را از هم جدا می‌کند، گفت که واشنگتن در حال بررسی گزینه‌های «خارج از چارچوب» است و تهدید کرد که «همه احتمالات» حتی خارج از قواعد سازمان ملل روی میز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان گیلانی از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • خاطره فواد ایزدی از دوران تحصیلش در آمریکا + فیلم
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • امام جمعه اردبیل: وعده صادق، قدرت ایران را قبولاند
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد