Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@19:00:55 GMT

اعلام نامزدهای یک بخش از جشنواره فیلم مقاومت

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۸۴۷۱

دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، نامزدهای بخش «فیلمسازان بسیجی» دوره شانزدهم این رویداد سینمایی را معرفی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، نامزدهای بخش «فیلمسازان بسیجی» شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در بخش‌های «پویانمایی»، «فیلم کوتاه داستانی»، «نماهنگ»، «مستند»، «فیلم بلند داستانی» و«فیلمنامه» معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، در بخش «پویانمایی»، «سلمانی» اثر علیرضا عرشیا، «بالانس (تعادل)» اثر برزان رستمی، «بازگشت» کاری از جلال نعیمی، «کاش» به کارگردانی هادی امیری و رها فرجی و «راهنما» به کارگردانی محمود صائمین، در بخش «فیلم کوتاه داستانی»، «پیرمرد و دوچرخه» ساخته سلیم معزی، «یک آن زندگی» اثر مجید صاحبکاری، «دا» به کارگردانی فرشاد صالحی، «نهست» اثر زانیار لطفی و «ملاخدیجه یک خروس داشت» ساخته علی معصومی و در بخش «نماهنگ»، «بوی گل» ساخته فرامرز گرجیان، «یادها» اثر مرتضی مقدس، «سرزمین مادری» به کارگردانی اسلام قهرمانی، «دو همراه - نبلاء» ساخته هادی ابوالقاسم و «شور آزادی» ساخته اسحاق مجیدی، کاندیدای دریافت جایزه بهترین اثر شدند.

در بخش «مستند»، «خاطرات بادیه» به کارگردانی ساسان فلاح‌فر، «چمر سرباز» اثر قدرت باقری، «زخم الماس» اثر عزیز بابانژاد، «آن شش نفر» ساخته محمدعلی یزدان‌پرست، در بخش «فیلمنامه»، «دوازدهمین اسماعیل» اثر اعظم وایانی، «نامه مرتضی» ساخته یعقوب جدیری، «گودال» به کارگردانی مرتضی پژوهان، «چتر سفید» اثر ابوالفضل گلفام و «تمام مریم‌ها» به کارگردانی محمدجلیل اسکندرزاده و در بخش «فیلم بلند داستانی»، «برف می بارد» به کارگردانی رضا قاضی، «ترمینال غرب» ساخته حامد بامروت‌نژاد، «وکیل مدافع» ساخته  ونداد دوشن و سلمی بابایی، «بن‌سای» ساخته روح‌الله ظریف و «ریشه‌ها» ساخته عفت صوفی، با یکدیگر رقابت می‌کنند.

همزمان با برگزاری مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، آثار راه‌یافته به این جشنواره به صورت همزمان در دو پلتفرم «نما فیلم» namafilm.ir و «عمار یار» ammaryar.ir اکران می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم مقاومت جشنواره بین المللی فیلم مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد