Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان شکرستان فارابی و واحد تولید شکرهای ویژه در کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی به بهره برداری رسید.

عبدعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آیین بهره برداری از شکرستان فارابی و واحد تولید شکرهای ویژه که امروز (سوم آذرماه) برگزار شد، اظهار کرد: به منظور تنوع بخشی به محصول شکر، واحد تولید شکرهای ویژه شامل شکر طعم دار، شکر شاسه، شکر پودری، شکر مایع و موارد دیگر در کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شرایط شیوع کرونا در سطح کشور، افزود: با توجه به شرایط کرونایی، این شکرها در بسته‌بندی‌های خاص با رعایت پروتکل های بهداشتی به بازار عرضه می شود و نیاز استان خوزستان و کشور را تامین خواهد کرد. با توجه به هزینه های انجام شده در تولید و بسته بندی شکرهای ویژه، ۱۵ درصد ارزش افزوده نسبت به شکر فله ایجاد می شود.

ناصری گفت: شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با تولید انبوه شکرهای ویژه می تواند شکر مورد نیاز ادارات، رستوران ها و هتل ها و سایر مراکز را در بسته‌بندی‌های خاص تامین کند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به محصولات این شرکت، عنوان کرد: در حال حاضر شکرهای سفید تولیدی کشت و صنعت های هفتگانه توسعه نیشکر علاوه بر عرضه به صورت فله، در بسته‌بندی‌های یک کیلوگرمی و ۹ کیلوگرمی به بازار عرضه می شود. همچنین شکر قهوه ای در کشت و صنعت میرزا کوچک خان و شکر دارویی در کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی تولید می‌شود.

وی بیان کرد: روزانه  ۱۰۰ تن شکر خام در واحدهای تصفیه شکر کشت و صنعت های امیرکبیر، دهخدا، دعبل خزاعی و سلمان فارسی تبدیل به شکر سفید می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به آغاز برداشت نیشکر از ۲۷ مهر در سطح ۶۲ هزار هکتار از واحدهای هفتگانه این شرکت، گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، جهش تولید در شرکت توسعه نیشکر محقق شود و بیش از ۶۰۰ هزار تن شکر تولید و به بازار عرضه شود که این میزان نسبت به دو سال گذشته افزایش دو برابری دارد.  

وی تصریح کرد: روند برداشت نیشکر از مزارع مطلوب است و تاکنون عملیات برداشت ۲۶ درصد از مزارع نیشکر انجام شده و ۱۴۰ هزار تن شکر نیز تولید شده است. با توجه به تناژ بالای مزارع، انتظار می رود میزان تولید شکر به بیش از ۶۰۰ هزار تن برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان قند و شكر شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کشت و صنعت نیشکر بهره برداری بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری ، دکتر صادقی ثانی در تشریح اظهار داشت: واحد آموزشی درمانی پژوهشی "توانبخشی کف لگن" به همت اعضای گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی استان در هفته سلامت به بهره برداری رسید.

وی تامین زیرساخت های آموزشی و توانمندی دانشجویان رشته فیزیوتراپی و تامین زیرساخت های توسعه ی رشته ای را از اهداف راه اندازی این واحد در بخش آموزشی عنوان کرد.

دکتر صادفی همچنین ایجاد بستری مناسب و جدید برای تحقیقات مشکلات و معضلات حاضر و رو به رشد مربوط به ناحیه لگن و کمربند لگنی مانند دردهای این ناحیه، نازایی، بی اختیاری های دفع، احتباس و عدم دفع، اختلالات جنسی و کمردردها و ... را از اهداف حوزه پژوهشی این واحد برشمرد.

دکتر صادقی اضافه کرد: با افتتاح این واحد خدمات درمانی در جهت کمک به بیماران مبتلا به کمردرد، دردهای لگنی، بی اختیاری های ادراری و مدفوعی، افتادگی های مثانه، مشکلات رحمی، یبوست، احتباس ادراری، شب ادراری ها، جراحی های ناحیه لگن، نازایی ها و ... افزایش می یابد.

وی ادامه داد: همچنین با راه اندازی این واحد زمینه ارتباطات بین رشته ای مانند مامایی، زنان، گوارش، داخلی، فیزیوتراپی، اورولوژی را در زمینه های آموزشی درمانی-پژوهشی فراهم و از ارجاع بیماران مربوطه به استان های دیگر جلوگیری می شود.

دکتر صادقی با اشاره به گروه هدف دریافت کننده خدمت این واحد تخصصی گفت: بیماران مبتلا به بی اختیاری ادرار، بی اختیاری مدفوع، یبوست، دردهای ناحیه کمربندلگنی، مبتلایان به اختلالات جنسی و مشکلات ناباروری می توانند از خدمات این واحد بهره مند شوند.

به گفته وی؛ همه خمات این واحد زیر نظر اعضای هیئت علمی گروه فیزیوتراپی ارائه می شود.

مدیرگروه فیریوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، مشاوره عمومی و رایگان مراجعین اسکلتی عضلانی و غربالگری، توصیه های ارگونومیکی پیشگیراننده و درمانی و مشاوره های خدمات توانبخشی قلبی ریوی، مشکلات کف لگن، بیماری های مغز و اعصاب ، بیماری های روماتیسمی، دیابت و ... بصورت رایگان به مراجعه کنندگان مرکز فیزیوتراپی کلینیک امام علی (ع) شهرکرد ارائه شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900033

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده