Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@16:20:40 GMT

کوتاه از کرونا

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۹۸۹۳

کوتاه از کرونا

 حمله انصارالله به تأسیسات آرامکو ارتش یمن بامداد امروز دوشنبه از هدفگیری تأسیسات نفتی آرامکو در جده عربستان با موشک بالدار قدس۲ خبر داد. یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن گفت:   این حملات ادامه دارد و شهروندان و شرکت‌های خارجی فعال در عربستان باید از تأسیسات حیاتی که مهم هستند دور شوند زیرا این تأسیسات در فهرست اهداف ارتش یمن قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تاکنون مقامات عربستان هیچگونه واکنشی به این خبر نشان نداده‌اند، اما تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که دود از محل تأسیسات شرکت آرامکو بلند شده است.   ---   درگذشت مبدع چالش «سطل یخ» پاتریک کویین، یکی از افرادی که کمک کرد چالش «سطل یخ» را به یک کارزار خیریه جهانی تبدیل کنند، در ۳۷سالگی درگذشت. این مرد نیویورکی هفت سال پیش فهمید که به بیماری عصبی لاعلاج «ای‌ال‌اس» مبتلا شده است. در کارزار سطل یخ ۲۲۰ میلیون دلار برای پژوهش درباره این بیماری جمع شد. در آن چالش افراد به طور داوطلبانه یک سطل آب یخ روی سر خودشان خالی می‌کردند و فیلم آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کردند و بقیه را به چالش می‌کشیدند که یا همین کار را تکرار کنند یا به پژوهش درباره بیماری «ای‌ال‌اس» کمک مالی کنند. خیلی از افراد هر دو کار را کردند. استیون هاوکینگ دانشمند بریتانیایی از جمله مشهورترین مبتلایان به این بیماری بود که ۵۵ سال «ای‌ال‌اس» داشت.   ---     واکسن ارزان‌تر کرونا آمد دانشگاه آکسفورد نتایج مرحله آزمایش وسیع انسانی واکسن کرونای تولیدی خود را اعلام کرده که براساس آن واکسن تولید شده مؤثر بوده و نشان از آن دارد که ۷۰ درصد باعث جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹ می‌شود و در صورت بالا بردن دُز می‌تواند تا ۹۰ درصد نتیجه‌بخش باشد. واکسن دانشگاه آکسفورد بسیار ارزانتر و نگهداری آن ساده‌تر از دو واکسن تولید شده توسط شرکت فایزر و مدرناست و به‌راحتی به همه نقاط دنیا قابل حمل است. این واکسن از دستکاری ژنتیکی یک ویروس سرماخوردگی معمولی که در شامپانزه‌ها ایجاد بیماری می‌کرد ساخته شده است.     ---   خرید و فروش عامل انتحاری احمدضیا سراج سرپرست اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که ۲۰ گروه تروریستی در این کشور فعالیت دارند که مهاجمان انتحاری را بین خود خرید و فروش کرده و حتی به یکدیگر قرض می‌دهند. به گفته وی، گروه‌های تروریستی از توانایی‌های یکدیگر به‌صورت منظم استفاده می‌کنند.   ---   کرونا آخرین کشور را هم گرفت «ساموآ» یکی از جزایر «پلینِزی» در اقیانوس آرام اولین مورد ابتلا به کرونا در این جزیره را اعلام کرد. نخست‌وزیر این کشور در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به جمعیت ۲۰۰ هزار نفری این جزیره با اعلام قرنطینه شدن فرد مبتلا به کرونا خواهان حفظ آرامش شد. مالیلگاو گفت که شهروند مبتلا به کرونا از طریق اوکلند در نیوزیلند به این جزیره بازگشته است. او مبدأ سفر این فرد را اعلام نکرد. ساموآ، در حال حاضر آخرین کشور جهان است که کرونا در آن شیوع یافته است. این کشور به‌رغم هزینه زیادی که بستن مرزها برای اقتصاد وابسته به توریسم آن داشته است، برای جلوگیری از شیوع کرونا در همان اوایل شیوع ویروس مرزهای خود را به روی خارجی‌ها بست.        

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت