Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از انتخاب، مجید نصیرایی در پاسخ به این پرسش که آیا شما با فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی موافق هستید، گفت: هرچیزی سر جای خودش خوب است. شاید شما با شکافتن بدن یک انسان با تیغ موافق نباشید ولی یک جراح بدن یک انسان را با تیغ می‌شکافد تا او را درمان کند و نجات بدهد. من در بحث شبکه‌های اجتماعی اعتقاد دارم که ما باید از ظرفیت و توان داخلی خودمان استفاده کنیم تا بتوانیم پیام‌رسان‌هایی را ایجاد کنیم که بهترین کیفیت و امنیت را داشته باشند و حتی بتوانند وارد فضای رقابتی در عرصه بین‌المللی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این پرسش که امروز عمده مسئولان کشور مثل نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی در شبکه‌های اجتماعی خارجی فعالیت می‌کنند و این حضور در عین فیلترینگ برای شهروندان چه معنایی در بردارد، گفت: من هیچ حساسیتی نسبت به پیام رسان‌های خارجی ندارم. این موضوع اصلا به گفتمان و اعتقادات افراد هم ربطی ندارد. اینکه چرا در آنجا هستیم یا نیستیم بحث نیست. من نمی‌گویم که شبکه‌های اجتماعی کفر است یا خوب است. من اهل قضاوت نیستم. من اعتقاد دارم که مجلس و دولت و همه دستگاه‌ها باید به سمت حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی بروند.

مجید نصیرایی در پاسخ به این پرسش که آیا شما با فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی موافق هستید، گفت: هرچیزی سر جای خودش خوب است. شاید شما با شکافتن بدن یک انسان با تیغ موافق نباشید ولی یک جراح بدن یک انسان را با تیغ می‌شکافد تا او را درمان کند و نجات بدهد. من در بحث شبکه‌های اجتماعی اعتقاد دارم که ما باید از ظرفیت و توان داخلی خودمان استفاده کنیم تا بتوانیم پیام‌رسان‌هایی را ایجاد کنیم که بهترین کیفیت و امنیت را داشته باشند و حتی بتوانند وارد فضای رقابتی در عرصه بین‌المللی شوند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: این توقع من است که ما باید به سمت ایجاد پیام رسان‌های داخلی قدرتمند و ارزان برویم. البته تا آن زمانی که به این مرحله برسیم، اشکالی ندارد که همین رویه که تا امروز دنبال شده را ادامه بدهیم ولی در اصل قضیه نباید تغییری ایجاد شود. ما فقط باید به جوانان مستعد، متدین و متخصص جهادی خودمان اعتماد کرده و از آنان حمایت کنیم. مگر ما در موشک، پهباد و ارسال ماهواره موفق نبودیم؟ ما باید از همان الگوهای موفق در بحث شبکه‌های اجتماعی داخلی استفاده کنیم.

وی افزود: این درست نیست که بگوییم چرا دیگران در شبکه‌های اجتماعی هستند یا چرا نیستند. چراکه برخی افراد به واسطه شناخت و تاثیرگذاری و توانایی باید در این حوزه‌ها حضور داشته باشند. من شخصا مشکل اصلی امروز شبکه‌های اجتماعی را فیلترینگ نمی‌دانم و اعتقاد دارم که مشکل اصلی ما ایجاد پیام رسان‌های داخلی است. من واقعا نمی‌دانم که چرا یک عده دائم روی بحث فیلترینگ حساس هستند. سوال من از همه کسانی که نگران فیلترینگ هستند، این است که آیا تا به حال حمایت و حساسیتی که نسبت به تلگرام، توییتر و امثالهم داشتند، نسبت به پیام رسان‌های داخلی نیز داشتند؟

نصیرایی با تاکید بر اینکه بحث فیلترینگ یک مساله حاشیه‌ای است، گفت: آنانی که نگران فیلترینگ هستند و از پیام رسان‌های داخلی حمایت نمی‌کنند، همان‌هایی هستند که از کالای ایرانی حمایت نمی‌کنند و به فکر جوان ایرانی نیستند. من واقعا نمی‌دانم چرا تا بحث شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شوند، سریعا ادعایی بحث فیلترینگ را وسط می‌اندازند؟ چرا عده‌ای نمی‌خواهند علم ایرانی حاکم شود؟ چرا اسم خارجی را راحت‌تر قبول می‌کنند و اگر تمام اطلاعات آنان به آمریکا و رژیم صهیونیستی برود اشکالی ندارد ولی اگر همین اطلاعات در ایران باشد، همه ناراحت می‌شوند؟

نماینده فردوس و طبس در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا شما در پیام رسان‌های داخلی عضویت داشتید و آنها را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: من در اکثر این پیام رسان‌ها عضو بودم و فعالیت داشتم . متاسفانه مسئولان اعم از دولتی و غیردولتی و رسانه‌ها آنقدر که به پیام‌رسان‌های خارجی فضا دادند و صحبت کردند، توجهی به پیام رسان‌های داخلی نداشتند.

وی در پاسخ به این پرسش که امروز عمده مسئولان کشور و نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی در شبکه‌های اجتماعی خارجی فعالیت می‌کنند و این حضور در عین فیلترینگ این شبکه‌ها چه پیامی را می‌تواند برای شهروندان داشته باشد، گفت: من هیچ حساسیتی نسبت به پیام رسان‌های خارجی ندارم. این موضوع اصلا به گفتمان و اعتقادات افراد هم ربطی ندارد. اینکه چرا در آنجا هستیم یا نیستیم بحث نیست. من نمی‌گویم که شبکه‌های اجتماعی کفر است یا خوب است. من اهل قضاوت نیستم. من اعتقاد دارم که مجلس و دولت و همه دستگاه‌ها باید به سمت حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی بروند.

نصیرایی در پاسخ به این پرسش که آیا شما هم در شبکه‌های اجتماعی خارجی عضو هستید، تصریح کرد: من در همه پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی عضو هستم. چراکه به عنوان یک نماینده مجلس باید در همه حوزه‌ها حضور داشته باشم و بتوانم حرف مخاطبان خودم را بشنوم و با آنان ارتباط داشته باشم. امروز هم چون هنوز از پیام‌رسان‌های داخلی مورد حمایت قرار نگرفتند و من ملزم به استفاده از همه ظرفیت‌ها هستیم در شبکه‌های اجتماعی خارجی عضو هستم ولی هرگاه شرایط برای پیام رسان‌های داخلی فراهم شود، از این پیام‌رسان‌ها استفاده خواهم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما مشخصا در توییتر و اینستاگرام عضو هستید، گفت: بله من تقریبا در اکثر این شبکه‌های اجتماعی عضو هستم.

اخبار مرتبط وزیر ارتباطات: فیلترینگ عامل اصلی افت کیفیت اینترنت است انتقاد سعید لیلاز از صداوسیما و فیلترینگ: هیچ ملتی با تلگرام و اینستاگرام دین خود را از دست نداده است خسارتی که فیلترینگ به جامعه وارد می کند از زبان یک استاد علوم ارتباطات فیلترینگ چه بلایی بر سر خانواده ها آورد؟/ روایت سید بشیر حسینی از فیلترینگ مدیرمسئول روزنامه شرق: کسانی فکر می‌کنند با فیلترینگ می‌توانند فضای مجازی را مدیریت کنند بلایی که فیلترینگ بر سر کاربران اینترنت می‌آورد عقب نشینی مجلس از فیلترینگ پیام رسان های خارجی؟/ گفت و گو با دو تن از طراحان طرح جنجالی یک نماینده: طرح فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در دستور کار مجلس نیست

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا شبکه های اجتماعی فیلترینگ پیام رسان های خارجی فیلترینگ شبکه های اجتماعی مجید نصیرایی سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا شبکه های اجتماعی خارجی پیام رسان های داخلی بحث شبکه های اجتماعی پیام رسان های خارجی پیام رسان اعتقاد دارم بحث فیلترینگ بدن یک انسان خارجی عضو عضو هستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخاب سرمربی برای تیم ملی پرونده جدیدی است که در فدراسیون بسکتبال باز شده است. این موضوع از آنجایی در دستور کار قرار گرفته که قرارداد یک ساله «هاکان دمیر» به پایان رسیده و لازم است برای تعیین جایگزین او یا تمدید قراردادش، بررسی های لازم انجام شود.

به همین منظور نام مربیان داخلی و خارجی که خود هاکان دمیر هم یکی از آنها است، در فهرست گزینه های موردنظر فدراسیون بسکتبال قرار گرفته است. این فهرست و رزومه نام های مطرح در آن، در نشست شنبه گذشته کمیته فنی در اختیار اعضا قرار گرفت تا هر یک از آنها بررسی جداگانه خود را داشته باشند و آن را به منظور تصمیم گیری جمعی، ارائه دهند.

البته که در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و صلاحیت گزینه های مطرح، ابتدا باید در مورد لزوم داخلی یا خارجی بودن او جمع بندی حاصل شود سپس مربیان کاندیدا بر اساس شاخص های موردنظر و تطابق آنها با یکدیگر، مورد ارزیابی قرار بگیرند.

اینکه در شرایط فعلی و با در نظر گرفتن مجموع شرایط، مربی داخلی برای تیم ملی بسکتبال چاره ساز است یا اینکه بهتر است این مسئولیت به مربی خارجی سپرده شود، موضوعی است که در گفت و گو با علی توفیق کارشناس بسکتبال و از اعضای کمیته فنی به آن پرداخته شد. وی با تاکید بر اینکه قلبش با مربی ایرانی است، معتقد است که رویکرد فدراسیون دراین زمینه بیش از هر مسئله ای تعیین کننده است.

اتمام قرارداد هاکان دمیر، فدراسیون بسکتبال را وارد پروسه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی کرده است

ابهامات پیرامون انتخاب سرمربی جدید

علی توفیق در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال، موضوعات مختلفی مطرح است. معیار انتخاب چیست؟، می خواهیم با این انتخاب به قهرمانی جهان برسیم، قهرمان آسیا شویم و یا اصلا چه جایگاهی را دنبال کنیم؟، درکل چه هدفی را دنبال می کنیم؟ و .... اینها همه پرسش هایی است که در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی مطرح است. اتفاقا همه اینها و خیلی سوالات دیگر، پرسش و ابهام خود من و دیگر اعضای کمیته فنی هم بود که در نشست نخست کمیته مطرح شد.

لزوم تعیین هدف گذاری

وی با یادآوری اینکه در نشست نخست کمیته فنی فهرستی از مربیان داخلی و خارجی ارائه شد، ادامه داد: قرار شد ابتدا هدف گذاری اصلی و اینکه با در نظر گرفتن آنها مربی منتخب، داخلی باشد یا خارجی انجام شود سپس اقدامات بعدی برای ارزیابی گزین ها و انتخاب یکی از آنها انجام شود.

مهم بودن فاکتور مالی در جذب مربی خارجی

«به عنوان یک کارشناس بسکتبال و با توجه به شناختی که از وضعیت امروز تیم ملی و در کل بسکتبال ایران دارید، با مربی خارجی موافق هستید یا داخلی؟»، این پرسشی بود که علی توفیق در پاسخ به آن گفت: برای تصمیم گیری در این زمینه فدراسیون باید ابتدا بر اساس شرایط خود به خصوص به لحاظ مالی به جمع بندی برسد. قطعا و حتما در مورد مربی خارجی مسائل مالی بیش از هر فاکتوری تعیین کننده است. البته که سطح مربی خارجی هم ملاک است. در هر صورت فدراسیون ابتدا باید در مورد جذب اسپانسر، حمایت وزارت و کمیته به یک جمع بندی کلی و قابل اطمینان برسد سپس در این زمینه تصمیم گیری کند.

تنور بسکتبال با مربی داخلی داغ می شود

توفیق که خود سابقه همکاری با کادر فنی تیم ملی بسکتبال را دارد در پاسخ به تکرار این پرسش که و اینکه «خود شما با گزینه داخلی موافق هستید یا خارجی؟»، خاطرنشان کرد: من قلبا به مربیان داخلی و زحمات آنها اعتقاد دارم، این مربیان داخلی هستند که چرخه بسکتبال را به گردش در می آورند و تنور آن را داغ نگه می دارند با همه اینها در مورد انتخاب سرمربی برای تیم ملی، سیاست های فدراسیون تعیین کننده است و اینکه مربی موردنظر را برای بازه زمانی کوتاه مدت میخواهد یا بلند مدت.

مرور پروسه همکاری با یک مربی خارجی

وی در این زمینه به پروسه ای که در زمان مرحوم محمود مشحون رییس پیشین فدراسیون بسکتبال برای جذب «بائرمن» طی شد، اشاره داشت و گفت: زمانی که مرحوم مشحون بعد از مدتی دوری دوباره به ریاست فدراسیون بازگشت، قرارداد دوماهه با بائرمن امضا شد چون در آن مقطع فرصت زیادی تا مسابقات قهرمانی آسیا نبود و صرفا قرار بود برای این رقابت ها تصمیم گیری شود. بعد از آن فصل جدید از همکاری بسکتبال ایران و این مربی آغاز شد. چون رضایت خاطر از عملکرد بائرمن در مسابقات قهرمانی آسیا ایجاد شده بود، قرار داد جدیدی برای مدت چهار سال با او امضا شد. امروز هم در مورد تیم ملی و سرمربی آن باید ابتدا سیاست و رویکرد کلی مشخص شود.

عضو کمیته فنی فدراسیون باید و نبایدهایی را در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی به خصوص از میان گزینه های خارجی مطرح می کند

قلبی که با مربی ایرانی است

مربی پیشین تیم ملی بسکتبال تاکید کرد: به عنوان یک عضو کمیته فنی قلب من با مربی ایرانی است اما بازهم می گویم مهمتر از هر مسئله ای، سیاست گذاری فدراسیون است. با لحاظ کردن این سیاست، می توان در مورد مربی خارجی یا داخلی به جمع بندی رسید سپس شاخص های لازم برای انتخاب رادر نظر گرفت و با تطابق دادن آنها با یکدیگر، از میان گزینه ها به جمع بندی رسید.

بسکتبال قادر به جذب مربی خارجی ۲ هزار دلاری نیست

توفیق در بخشی از این گفت و گو تصریح کرد: انتخاب درست نیازمند در نظر گرفتن خیلی موارد است. مثلا اینکه تیم ملی وارد پروسه پوست اندازی شده است. باید حتی این را در نظر داشت که مربی منتخب، با این روندی که آغاز شده، موافق است و می تواند آن را ادمه دهد یا نه، در عین حال باید به این موضوع توجه داشت بسکتبال ایران می تواند مربی خارجی جذب کند اما قطعا قادر به جذب مربی خارجی ۲ هزار دلاری نیست. نهایت مربی خارجی در سطح و لول مربیان خارجی قبلی باید جذب شود.

دوست ندارم جای رییس فدراسیون باشم

دبیر پیشین فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: من جای داوری رییس فدراسیون نیستم و دوست هم ندارم باشم اما او باید این موضوع را در نظر گرفته شود که امسال تیم ملی دو پنجره انتخابی برای کاپ آسیا دارد که شاید خیلی مهم نباشند اما خودِ کاپ آسیا که سال ۲۰۲۵ برگزار می شود، خیلی مهم است. سرمربی تیم ملی باید کیفیت مسابقات را بلد باشد و به بازیکنان هم اشراف داشته باشد و خیلی مسائل دیگر؛ فقط مسائل فنی مهم نیست.

مربی نیاید که فقط به دنبال رزومه باشد

وی یادآور شد: اگر قرار به جذب مربی خارجی شد باید به این موضوع خیلی توجه شود که حضور در بسکتبال ایران تاثیرگذار باشد نه اینکه فقط فرصتی برای جمع کردن رزومه باشد.

کد خبر 6086291 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • پیام پا به توپ شد: گرم کردن برای پرسپولیس
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است