Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، "محمد اشرف غنی" روز دوشنبه در نشست جینوا که به صورت آنلاین سخنرانی می کرد، گفت که برای تامین صلح پایدار در افغانستان نیاز است تا یک اجماع قوی منطقه‌ای بوجود آید.
 
وی گفت که برای تهیه یک چارچوب منطقه‌ای برای تضمین صلح و ثبات سیاسی و مهار و از بین بردن تهدیدهای شبکه‌های تروریستی، سازمان‌های جنایی و سایر تهدیدات منطقه، با ما همکاری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
اشرف غنی به راه‌های توسعه اقتصادی افغانستان اشاره کرد و افزود که افغانستان کمک خیریه نمی ‌خواهد، بلکه درتلاش برای توسعه اقتصادی است.
 
غنی اضافه کرد که رویای افغانستان این است که به چهار راه منطقه مبدل شود.
 
وی همچنین بر اهمیت تاریخی - جغرافیایی افغانستان برای اقتصاد منطقه اشاره کرد و گفت: نام‌هایی که به کشور ما برای توضیح اهمیت موقعیت جغرافیایی ما داده شده از جمله قلب آسیا، دروازه‌ هند، پل زمینی، چهار راهی که در آن ایده‌ها، کالاها و مردم آزادانه تردد و تعامل می‌کنند و همچنین سوئیس آسیا بوده است.
 
غنی گفت که اتصال کشورها در مبدل شدن این منطقه به یک منطقه‌ای عملکردی حایز اهمیت است زیرا تعاملاتی که به توسط موجودیت زیربناهای حیاتی در این منطقه میسر شده، می‌تواند مشخص سازد که اتصال تا چه اندازه در آن تحقق یافته است. تمرکز روی مناطقی که نقاط تقاطع هستند زمینه را برای تشخیص موانع و فرصت‌ها فراهم می‌سازد.
 
وی تصریح کرد که 50 درصد سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف از جمله برق، جاده‌سازی، مخابرات، راه آهن، آب، مرزها و میدان‎های هوایی بین سال‌های ۲۰۰۷ الی ۲۰۱۵، از طرف 17 کشور آسیایی صورت گرفته است. این سرمایه‌گذاری از 1.8 تریلیون دلار در سال ۲۰۰۷ به 2.3 تریلیون دلار در سال ۲۰۱۵ افزایش یافت که رشد سالانه‌ 2.9 درصد را نشان می‌دهد.
 
رئیس جمهوری افغانستان اظهار داشت که براساس تخمین مرکز اقتصادی آکسفورد، امکان دارد چین که به ‌تنهایی 50 درصد سرمایه‌گذاری‌های مذکور را تشکیل می‌داد، ۲۶ تریلیون دلار و 16 کشور آسیایی دیگر، 22.4 تریلیون دلار را بین سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۴۰ سرمایه‌گذاری کنند.
 
وی درباره شیوع ویروس کرونا گفت که زندگی ما را مختل ساخته و تأثیرات مخرب بر وضعیت معیشتی ما گذاشته است. احتمال دارد سرمایه‌گذاری روی زیربنا، یک جزء اساسی و مهم برنامه‌ تشویقی کشورهای آسیایی در دوره‌ پسا کرونا باشد.
 
غنی گفت: تا زمان ایجاد موافقت‌نامه حکومتداری جهانی، احتمال دارد تمایل به منطقه‌گرایی تقویت گردد. با گسترش و توسعه میزان سرمایه‌گذاری روی زیربناها و شامل ساختن سرمایه‌گذاری‌های کشورهای آسیایی، احتمال مبدل شدن آسیا به یک بازیگر جهانی غالب در سرمایه گذاری روی زیربناها در دهه‌ آینده وجود دارد.
 
به گفته وی، شناسایی مناطقی که در نقاط تقاطع (مانند چهارراهی) قرار دارند و قبلاَ توجهی به آنها صورت نگرفته و سرمایه‌گذاری روی آن می‌تواند تأثیر بر زنجیره‌های عرضه و زنجیره‌های ارزش، تأثیر چندبرابر بگذارد.
 
یوناما یا دفتر سیاسی سازمان ملل متحد در افغانستان نیز در رابطه به نشست جینوا نوشته است که اتفاق نظر و اجماع در حمایت و تعهد قوی کشورهای منطقه برای همکاری های بیشتر، جهت تحقق بخشیدن به صلح افغانستان، در نشست همکاری های مهم منطقه ای با حضور مقامات عالی رتبه در کنفرانس افغانستان ۲۰۲۰، بسیار قابل توجه و دلگرم کننده است.
 
این سازمان افزوده است که با پشتیبانی قوی کشورهای منطقه، دستیابی به صلح و توسعه می تواند تسریع شود.  افغانستان به یک پل منطقه‌ای برای اتصال و دوستی تبدیل گردیده است.
 
نشست جینوا قرار است فردا سه شنبه نیز ادامه یابد و در این نشست بیش از 100 کشور و نهادهای بین المللی بصورت حضوری و یا آنلاین شرکت کرده اند تا درباره آینده کمک ها برای افغانستان بحث و تبادل نظر کنند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سرمایه گذاری روی تریلیون دلار منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تامین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری در استان یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • آمادگی نیروگاه نکا برای تامین برق در فصل گرم سال
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان