Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان صادق حقیقی پور با بیان اینکه شبکه فاضلاب آبادان با 750 کیلومتر خطوط اصلی و فرعی و 45 ایستگاه،پمپاژ فاضلاب لیفت و منهول پمپ در شبانه روز یکصد هزار متر مکعب فاضلاب شهری را دفع می کند گفت:بیش از 400 هزار متر مکعب روان آب های ناشی از بارندگی اخیر به دلیل عدم وجود زیرساخت های شهری جمع آوری آبهای سطحی طی 4 ساعت به شبکه فاضلاب آبادان وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل آبفا خوزستان با اشاره به اینکه حجم گسترده روان آب های ورودی به خطوط فاضلاب با فعالیت مداوم ایستگاه های پمپاژ در همان ساعات اولیه دفع شد افزود:ورود چندین برابر ظرفیت روان  آب ها به شبکه فاضلاب مشکلاتی را برای بهره برداری از خطوط و خدمات رسانی عادی دفع فاضلاب شهری ایجاد نمود.
وی سرقت و تخریب مکرر درب های منهول و به تبع آن ورود نخاله ها و مصالح ساختمانی و عمرانی به داخل منهول های فاضلاب و همچنین فرسودگی حدود 200کلیومتر از خطوط اصلی و فرعی فاضلاب آبادان از دلایل اصلی پس زدگی فاضلاب و مشکلات عمده برای ارائه خدمات هر چه سریعتر در بخش فاضلاب دانست.
حقیقی پور با اینحال بر تلاش و پیگیری بی وقفه شرکت آب و فاضلاب خوزستان در جهت توسعه خدمات این شرکت خصوصاً در بخش ارائه خدمات دفع فاضلاب به مردم شریف آبادان تاکید و تصریح کرد:از ابتدای سال جاری تا کنون با وجود انکه تنها 4 میلیارد تومان از 17 میلیارد تومان بودجه ابلاغ شده، تخصیص داشته ایم شرکت آب و فاضلاب خوزستان عملیات های متعددی همچون اجرای 30 کیلومتر خطوط فرعی و اصلی، بازسازی و افزایش ظرفیت 8 ایستگاه پمپاژ فاضلاب آبادان را به ارزش 50 میلیارد تومان آغاز و اجرا کرده است.
مدیر عامل آبفا خوزستان با بیان اینکه فعالیت ها و خدمات رسانی این شرکت به رغم مشکلات موجود اقتصادی و افزایش نرخ ارز و  تورم با تمام توان در سطح استان و خصوصاً شهرستان آبادان تداوم دارد افزود:در راستای انجام وظایف خود برای پایداری خدمات رسانی به مردم شریف آبادان و از محل منابع جاری شرکت 20 کیلومتر از خطوط اصلی این شهر طی 8ماهه گذشته لایروبی و علاوه بر آن، یک هزار درب منهول که به دلیل سرقت با تخریب از بین رفته بود نصب و 6 دستگاه پمپ جدید نیز در ایستگاههای پمپاژ فاضلاب آبادان راه اندازی شد.
صادق حقیقی پور با بیان اینکه انتقادات و تحلیل عملکرد آبفا در سطح استان و بویژه شهرهای آبادان و خرمشهر نباید بدون در نظر گرفتن تلاش های شبانه روزی و بی وقفه پرسنل خدوم و خستگی ناپذیر این شرکت در شرایط سخت ناشی از بیماری کرونا و آنهم در شرایط سخت منابع مالی صورت بگیرد افزود: شرکت آب و فاضلاب خوزستان هرگز به دنبال شانه خالی کردن از پاسخگویی به مطالبات به حق مردم برای دریافت هر چه بهتر خدمات آب و فاضلاب نیست و نخواهد بود.
وی همگرایی و درک متقابل مشکلات و مسئولیت ها را مهمترین اصل برای خدمات رسانی یکپارچه به مردم شریف استان خصوصاً مردم آبادان و خرمشهر دانست و گفت: عبور از موانع موجود و تلاش برای حل مشکلات ناشی از بارندگی های شدید در استان و به تبع آن مدیریت بحران آب گرفتگی معابر نیازمند همکاری و هماهنگی همه جانبه تمامی دستگاه های اجرایی و متولی استان خصوصا آبفا و شهرداری در شهرستانهاست.
حقیقی پور بر نقش کمک کننده آبفا استان و حضور فعالانه در کنار نیروی های زحمتکش شهرداری ها خصوصاً شهرداری های آبادان و خرمشهر تاکید کرد و گفت:آنچه که مردم از ما و همه مسئولان و دستگاه های خدماتی انتظار دارند، استفاده از ظرفیت ها و توانمدی ها برای کاهش حداکثر مشکلاتشان است که در این میان استانداری و نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی نقش محوری داشته و دارند لذا انتظار می رود با یک انسجام درون استانی و فعال در مسیر پاسخگویی به نیاز مردم حرکت کنیم.
گفتنی است مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان طی گفتگوی چند روز گذشته خود با بخش خبری سیمای مرکز آبادان نیز از موافقت دولت  برای استفاده از تسهیلات موضوع ماده 56 (قانون الحاق موادی به قانون تنظیم مقررات مالی دولت) به ارزش 350 میلیارد تومان برای توسعه شبکه فاضلاب آبادان و خرمشهر خبر داد که تا پس از اولویت بندی جهت رفع مشکلات در نقاط بحرانی و نوسازی خطوط فرسوده و قدیمی آن مناطق برنامه ریزی و از پایان سال جاری و پس از تعیین پیمانکار و انجام فرآیندهای قانونی نسبت به آغاز عملیات آن اقدام گردد.
قابل ذکر است با توجه به اهمیت طرح فاضلاب آبادان،ساخت تصفیه خانه آبادان از محل فاینانس تامین اعتبار شده و تا کنون نیز 85 درصد پیشرفت داشته است.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب خوزستان آب آبادان شرکت آب و فاضلاب خوزستان آبادان و خرمشهر فاضلاب آبادان میلیارد تومان پمپاژ فاضلاب خدمات رسانی شبکه فاضلاب حقیقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر

اکبر مهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح ایستگاه‌های پمپاژ «جایدر» و «چم مهر» شهرستان پلدختر نیاز است.

وی تأکید کرد: تکمیل شبکه آبیاری «جایدر» و ایستگاه پمپاژ «چم مهر» از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به استان لرستان بود.

مدیر منابع آب پلدختر، افزود: در این سفر به‌طورکلی مبلغ ۱۰۰ میلیارد به ترتیب ۵۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور، ۲۰ میلیارد تومان توسط وزارت نفت و مبلغ ۳۰ میلیارد تومان وزارت نیرو و اعتبارات استانی به نسبت مساوی در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای شبه آبیاری ایستگاه «جایدر» اختصاص یافت.

تشریح آخرین وضعیت ایستگاه پمپاژ «جایدر»

مهری، بیان داشت: پروژه ایستگاه پمپاژ «جایدر» با ۱۲۱.۱۳ میلیارد تومان از سازمان برنامه‌وبودجه و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی در مجموع با تخصیص ۱۳۱.۱ میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۷۹.۵ در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از هزار ۹۰۰ هکتار شبکه ایستگاه پمپاژ «جایدر» مقدار هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه با ۹۵ درصد پیشرفت ساختمانی و تجهیزاتی برقی و مکانیکی ایستگاه اصلی احداث شده است.

مدیر منابع آب پلدختر، عنوان کرد: ایستگاه فرعی یک این پمپاژ نیز ۱۰۰ درصد و ایستگاه فرعی پنج و چهار آن ۸۰ درصد پیشرفت دارند که در مجموع هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه امکان بهره‌برداری موقت توسط زارعین را دارد.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده پمپاژ «جایدر» شامل تکمیل شبکه‌ها و ایستگاه‌های فرعی است که تکمیل آن نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

آخرین خبرها از ایستگاه پمپاژ «چم مهر»

وی به شرح مصوبه ایستگاه پمپاژ «چم مهر» پلدختر اشاره کرد و افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این ایستگاه توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور در سال ۱۴۰۱ اختصاص یافت.

مدیر منابع آب پلدختر، بیان داشت: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ «چم مهر» با تخصیص ۱۷.۸ میلیارد تومان از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان توسط سازمان برنامه‌وبودجه دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که اتاق پمپاژ آن تکمیل و تجهیزات برقی و مکانیکی نیز در حال نصب است.

مهری، به اقدامات صورت‌گرفته پمپاژ «چم مهر» اشاره کرد و افزود: خط برق تا محل ایستگاه پمپاژ اصلی به طور کامل اجرا، خط پمپاژ و شبکه اصلی آبیاری و زهکشی به طول چهار کیلومتر برای ۶۵۰ هکتار نیز انجام شده است.

وی افزود: ساخت مجدد ایستگاه پمپاژ آسیب‌دیده از سیل «چم مهر» شامل ساختمان و خرید تجهیزات برقی و مکانیکی با پیشرفت ۷۵ درصد شامل عملیات قسمت بتن‌آرمه ساختمان، تهیه و نصب سوله ساختمانی، تهیه پمپ‌ها و ساخت تابلوهای برق به طور کامل و تهیه بخش عمده‌ای از کابل‌ها از اقدام‌های انجام شده برای راه‌اندازی این ایستگاه است.

مدیر منابع آب پلدختر، تصریح کرد: انجام بخشی از سازه آبگیر و فعالیت برای انجام کامل آن، تهیه شیرآلات و اتصالات موردنیاز، اجرای یک کیلومتر خط فولادی ابتدای خط پمپاژ نیز از دیگر اقدامات برای تکمیل و راه‌اندازی پمپاژ «چم مهر» است.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده ایستگاه «چم مهر» شامل تکمیل خط انتقال به طول ۳۰۰ متر، نصب و راه‌اندازی الکتروپمپ‌ها و تکمیل حوضچه شیرآلات شبکه اصلی است که در این راستا مبلغ ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

کد خبر 6086529

دیگر خبرها

  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • کمبود شیرخشک نوزادان در داروخانه‌های جنوب غرب خوزستان
  • راه اندازی پویش هشتگ معلم عزیزم
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • تعمیرات اساسی یدک کش فتح ۱ کوت امیر
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • افزایش ۶۷ درصدی شناسایی انشعاب غیرمجاز آب در گیلان
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود