Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@18:26:07 GMT

درمان ۷۰ هزار کرونایی در چین با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۱۲۹۶

صراط:

مهدی میر غضنفری، متخصص فیزیولوژی و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: امروزه در همه جای دنیا بحث ویروس کرونا مطرح است و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به آن باید بر اساس متون علمی و تحقیقات ثبت شده صحبت کنیم.

او افزود: طبق برخی از مطالعات به چاپ رسیده در ۶ الی ۷ ماه گذشته در نشریات معتبر به این نتیجه دست یافته ایم که طب سنتی کمک زیادی به درمان یا پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا می‌کند، برای مثال یکی از نتایج به دست آمده در کشور چین نشان می‌دهد که استفاده از داروی گیاهی برای بهبود برخی از علائم کرونا موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرغضنفری تصریح کرد: کشور چین طبق یک مطالعه دیگر به نام پزشکی گیاهی در آگوست ۲۰۲۰ به این نتیجه رسیده که بیش از ۷۰ هزار فرد مبتلا به کرونا با استفاده از روش‌های اجرایی طب سنتی درمان شده اند و بهترین گزینه را برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ را استفاده از ظرفیت طب سنتی اعلام کرده اند.

او با بیان اینکه مردم نباید بدون تجویز پزشک به مصرف داروی گیاهی و شیمیایی بپردازند، تاکید کرد: داروی رمسیدیور یکی از دارو‌های موثر برای درمان کرونا از سوی آمریکا شناخته شده اما سازمان جهانی بهداشت مصرف آن را تایید نکرده است.

کمبود ویتامین D شانس ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد

این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: مرحله ابتلا به بیماری کرونا و مزاج فرد مبتلا بسیار مهم است. بیش از ۳۰ مقاله در خصوص ویتامین D نشان داده که کمبود آن باعث ابتلای شدید به ویروس کرونا خواهد شد؛ البته این دارو هم باید تحت نظر پزشک مصرف شود.

میرغضنفری درباره مراقبت‌های دوران بارداری با توجه به ویروس کرونا گفت: مادران باردار در صورت عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی شانس ابتلایشان به این ویروس و بستری شدن آن‌ها در آی سی یو بالاتر خواهد رفت.

او ادامه داد: طبق مطالعات جدید در کشور آمریکا روی ۷۳ میلیون نفر که ۷.۵ میلیون از آنان معتاد بوده اند نشان می‌دهد که بحث قرنطینه باعث افزایش مصرف مواد مخدر به صورت معنادار در آنان شده است. باید دانست که استفاده از مواد مخدر شانس ابتلا به ویروس کرونا را ۵ تا ۶ دهم برابر بیشتر می‌کند و در این میان تریاک مقام اول و تنباکو مقام دوم را داشته است.

دورهمی‌های کوچک، مهم‌ترین عامل انتقال ویروس کرونا

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه در مقاله نیچر در خصوص موثرترین مداخلات جلوگیری از شیوع کووید ۱۹ مطالبی چاپ شده است، تاکید کرد: مهم‌ترین عامل انتقال ویروس کرونا دورهمی‌های کوچک است که مقام بیماریابی فعال و ردیابی ارتباطات افراد آلوده نسبت به همین دورهمی‌ها پایین‌تر آمده است.

میرغضنفری ادامه داد: یکی از مقالات که در کشور چین به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که اگر فرد بیمار روی تخت یا زمین به حالت سجده با کمک کادر پرستار بخوابد کمک زیادی به بهبود ریه شخص کرده و تهویه و پاک سازی ریه بهتر صورت خواهد گرفت که کار تحقیقاتی روی این زمینه انجام شده است.

او اظهار کرد: مطالعه دیگر روی پلاسمای غنی از آنتی بادی ۴۶۶ بیمار نشان داده است که استفاده از پلاسما درمانی در جلوگیری از پیشرفت بیماری کرونا به نوع شدید موثر نبوده است.

این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مقاله‌ای روی ۴۱۸۲ نفر نشان می‌دهد که ۱۳.۳ درصد از افراد تا ۲۸ روز و ۴.۵ درصد بیش از دو هفته و ۲.۳ درصد بیش از ۱۲ هفته دچار عوارض ویروس کرونا بعد از بهبودی خواهند شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: طب سنتی صراط پژوهشگر طب سنتی ویروس کرونا نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که وقتی گرسنه هستید و غذا می‌بینید یا بوی غذا را حس می‌کنید چه اتفاقی در بدن شما می‌افتد؟ گروهی از محققان در موسسه تحقیقات متابولیسم ماکس پلانک متوجه شده‌اند که بدن ما در عرض چند دقیقه چگونه به این موضوع واکنش نشان می‌دهد. این یافته‌ها ممکن است راه را برای درمان دیابت نوع ۲ نیز هموار کند.

به گزارش ایسنا، هنگامی که حواس ما غذا را تشخیص می‌دهد، بدن ما با تولید بزاق و اسید گوارشی برای دریافت غذا آماده می‌شود. ما از مطالعات قبلی می‌دانستیم که کبد نیز جزو ارگان‌هایی است برای دریافت غذا آماده می‌شود.

سینیکا هنشکه(Sinika Henschke)، نویسنده اول این مطالعه، توضیح می‌دهد که اکنون ما نگاهی دقیق‌تر به میتوکندری‌های سلول‌های کبدی انداخته‌ایم، زیرا آنها اندامک‌های سلولی ضروری برای متابولیسم و تولید انرژی هستند و متوجه شدیم که این سازگاری با چه سرعتی شگفت‌آور انجام می‌شود.

به نقل از اس‌اف، محققان با آزمایش روی موش‌ها نشان دادند که تنها دیدن و بوییدن غذا برای تحریک پاسخ در کبد کافی است. به طور خاص، حس کردن غذا بر میتوکندری در سلول‌های کبد تأثیر می‌گذارد.

طی فرآیندی موسوم به فسفوریلاسیون یک گروه فسفات به پروتئین اضافه می‌شود که یک مکانیسم تنظیمی مهم در بدن است. این کار یک مسیر سیگنال‌دهی جدید را نشان می‌دهد که حساسیت به انسولین را در بدن تنظیم می‌کند.

تأثیر روی کبد توسط گروهی از سلول‌های عصبی به نام نورون‌های POMC انجام می‌شود که تنها با دیدن و بوی غذا در عرض چند ثانیه فعال می‌شوند. سپس به کبد سیگنال داده می‌شود تا برای ورود مواد مغذی به سمت خود آماده شود. تحقیقات این تیم همچنین نشان می‌دهد که فعال شدن نورون‌های POMC به تنهایی برای سازگاری میتوکندری، حتی بدون غذا کافی است.

مطالعه ما نشان می‌دهد که درک حسی غذا، فرآیندهای انطباقی در میتوکندری و حساسیت به انسولین چقدر با هم مرتبط هستند. ینس برونینگ(Jens Brüning)، رئیس این مطالعه و مدیر موسسه تحقیقات متابولیسم ماکس پلانک، می‌گوید: درک این مکانیسم‌ها نیز مهم است زیرا حساسیت به انسولین در دیابت نوع ۲ مختل می‌شود.

نظر یک متخصص تغذیه

جالب است که ببینیم این یافته‌ها چگونه به انسان‌ها تعمیم داده می‌شوند و تأثیراتی که می‌توانند بر درمان دیابت نوع ۲ داشته باشد چیست. ما به خوبی می‌دانیم که فرآیند هضم قبل از خوردن لقمه اول غذا شروع می‌شود.

وقتی به غذا نگاه می‌کنید یا بوی آن را حس می‌کنید، بدن شما شروع به آماده شدن می‌کند. در سطح فیزیکی، وقتی غذا را در تخیل خود می‌بینید، بو می‌کنید یا حتی می‌چشید، شروع به ترشح بزاق می‌کنید. این بسیار مهم است زیرا باعث می‌شود هر چیزی که در طول وعده غذایی اتفاق می‌افتد بسیار آسان‌تر شود.

مطالعات قبلی نشان داده است که کبد نیز خود را آماده می‌کند و اکنون ممکن است ببینیم که این مکانیسم می‌تواند به عنوان یک هدف پزشکی، مورد استفاده قرار گیرد.

این یافته‌ها در مجله Science منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟