Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در حالی که کرونا در نقاط مختلف استان کرمان جولان می‌دهد به نظر می‌رسدکه بیشتر در تجمعات، دورهمی‌های خانوادگی و مراسم قربانی می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کرونا در حالی در نقاط مختلف استان کرمان در حال جولان دادن است که شمال و غرب استان کرمان وضعیت بدتری دارد و تعداد زیادی از مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مازیار اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بم شهرستان‌های شرقی استان کرمان را پوشش می‌دهد اظهار داشت: خوشبختانه در این روزها شهرستان‌های شرقی شرایط بهتری را نسبت به دیگر نقاط استان تجربه می‌کنند که این مسئله به دلیل رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در شرق استان کرمان بیان کرد: با وجودی که شرق استان کرمان به تبع دیگر نقاط کشور در پیک شیوع کرونا قرار دارد و تعداد مبتلایان و فوتی‌های ما نسبت به قبل افزایش داشته اما شرایط ما نسبت به دیگر نقاط استان بهتر بوده و شیوع بیماری کمتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با بیان اینکه مردم شهرستان‌های شرقی استان کرمان همیشه نسبت به دیگر شهرستان‌ها رعایت بیشتری داشتند افزود: امیدواریم که با شرایط و محدودیت‌هایی که وضع شده به سمت استفاده حداکثری در پروتکل‌ها برویم.

وی با اشاره به اینکه در آماری که داریم در هفته اخیر شیوع کرونا در شرق استان کمی آرام‌تر شده و شرایط کمی امیدوارکننده‌تر است گفت: اگر این شرایط یکی دو هفته رعایت شود امیدواریم تعداد بیماران ما کاهش پیدا کند.

اویسی با بیان اینکه کرونا در یک سال اخیر نشان داد که غیرقابل پیش‌بینی است افزود: در شرایط موجود کمبود تخت‌های بیمارستانی در شرق استان نداریم با این وجود چند مکان به عنوان پشتیبان انتخاب شده تا درصورتی که به شرایط حاد برسیم بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه از نظر اکسیژن با افتی مواجه بودیم که این مشکل را با کپسول اکسیژن جبران کردیم و این هفته دو دستگاه اکسیژن‌ساز وارد مدار می‌شود ادامه داد: سهمیه داروی ما نیز افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بمفرسایش و فرسودگی کادر درمان را مهمترین مشکلی دانست که با آن مواجه هستند و گفت: کادر درمان قابل جایگزینی نیستند و این فرسایش نگران کننده است.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از همکاران ما به کرونا مبتلا شدند که این مسئله هم از نظر روحی و هم جسمی کادر درمان را دچار آسیب و فرسودگی می‌کند تصریح کرد: درگیری و فرسایش نیروی انسانی و کادر درمان نگران کننده است.

وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان ناپایدار است؛ خطر ابتلای خانوادگی به کرونا در جنوب استان

علی اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز با اشاره به آخرین به وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان اظهار داشت: در 7 شهرستان جنوبی استان کرمان با وضعیت بهتری نسبت به شمال استان در شیوع بیماری رو‌به‌رو هستیم.

وی با بیان اینکه هر چند وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان بهتر است اما این وضعیت پایدار نبوده و با کوچکترین غفلت و بی توجهی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ممکن است وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان نیز بحرانی شود گفت: امیدواریم که با امکانات محدود درمانی که در جنوب استان کرمان داریم بتوانیم بیماری را با کمک خود مردم کنترل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بسیج و دیگر نهادها در جنوب استان کرمان بیان کرد: امروز به جایی رسیدیم که باید در کنار هم قرار بگیریم تا انتقال زنجیره بیماری را به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان گفت: در شرایط فعلی 83 نفر بیمار در بیمارستان‌های جنوب استان داریم که 50 درصد آنها کویید مثبت است.

افزایش 3 برابری تعداد مبتلایان کرونا در شرق استان کرمان؛ تخت‌های بیمارستانی محدود است‌سپاه و بسیج تلاش می‌کند آثار و تبعات کرونا را در جنوب استان کرمان کم کند‌فرمانده سپاه استان کرمان: عادی انگاری کرونا فشار به کادر درمان و بالارفتن تلفات را به دنبال دارد

رئیس علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه ظرفیت تخت‌های ما در جنوب استان 200 نفر است افزود: شیب شیوع کرونا در جنوب استان ملایم است و با وجودی که وضعیت کرونا در جنوب استان کرمان بهتر از شمال است اما باید بدانیم که این وضعیت پایدار نیست.

مکارم با اشاره به اینکه مردم باید مراقبت کنند چرا در شرایط موجود پیشگیری بیشترین کمک را به ما می‌کند ادامه داد: تا کنون 50 درصد آزمایشات کرونایی که انجام دادیم مثبت بوده است.

وی با بیان اینکه آمار قطعی نمی‌توان داد اما آمار قطعاً بالاتر چیزی که اعلام می‌شود چرا که برخی بیماران علائمی ندارند گفت: در جنوب استان در هفته‌های گذشته افزایش فوتی‌ها را داشتیم و تا کنون 234 نفر فوتی کرونا در جنوب استان کرمان ثبت شده است.

رئیس علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر به ابتلای دسته جمعی رسیده‌ایم و بسترهای فامیلی در بیمارستان‌های کهنوج و جیرفت نشان می‌دهد که افراد خانواده این ویروس را به یکدیگر منتقل کرده‌اند افزود: آمار مبتلایان به کووید 19 در جنوب استان کرمان به سمت هر جمع دورهمی مثل مراسمات عزا، جشن‌ها و مهمانی‌ها رفته است.

روزهای سیاه کرونایی در کوهبنان

متاسفانه تعداد افراد مبتلا به کرونا روز به روز در حال افزایش است و شهرستان کوهبنان هم از این امر بی‌نصیب نیست و در حال حاظر وضعیت شهرستان کوهبنان قرمز و بحرانی است.

محمد فصیحی‌هرندی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان گفت: وضعیت مبتلایان شناسایی شده قطعی کووید 19 در شهرستان کوهبنان  تا روز گذشته 284 نفر بیمار قطعی کرونا است.

وی تعداد قربانیان کرونا تا روز گذشته را 22 نفر عنوان کرد و افزود: موارد در حال درمان و قرنطینه خانگی 112 نفر است و موارد بهبود یافته در این شهرستان 150 مورد است.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی جیرفت شهرستان کوهبنان شرق استان کادر درمان شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان