Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- لشکر سلیمانی‌ها؛ ویژه‌نامه هفته بزرگداشت بسیج: نقش مهم کارآفرینان بسیجی در تحقق شعار جهش تولید و ایجاد اشتغال در کارخانه‌های تولیدی می‌تواند گام بزرگی در توسعه اقتصاد کشور به وجود بیاورد؛ اقتصادی که امروز تولیدکنندگان و کارآفرینان بسیجی آن را رقم می‌زنند و با تولید محصول با کیفیت خود به دست مصرف کنندگان جهش تولید را معنا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سلامت پیشینیان ما با استفاده از فرآورده‌های محلی و سنتی بر کسی پوشیده نیست و فرآورده‌های مفیدی مثل روغن زیتون یکی از نیازهای ضروری افراد جامعه است، چرا که در درمان بیماری‌ها، بسیار موثر واقع شده است؛ روغن مورد استفاده مردم روغن‌هایی با مواد نگهدارنده، آلوده و پارافین است که در نتیجه، بیماری، سرطان و سکته‌های بسیاری را به همراه دارد.

زیتون بخشی از نیازهای غذایی کشور ما را تأمین می‌کند و اگر از میوه سالم و با اصول صحیح استخراج و نگه داری شود، علاوه بر خود کفایی غذایی، در بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود.

زیتون از 3 هزار و 500 سال پیش از میلاد کشت شده و از آن زمان، برگ زیتون به علت وجود ماده بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه آن پس از تلخی زدایی با محلول‌های قلیایی یا آب نمک به عنوان غذا و برای تأمین انرژی بدن مورد استفاده قرار می‌گرفته است. 

تولید سالانه 50 تن کنسرو زیتون

روح‌الله تاری روحانی و کارآفرین نخبه بسیجی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: زیتون از شهریور ماه تا آبان ماه برداشت و سپس روغن گیری آغاز می‌شود که ما سالانه 6 تن روغن زیتون و 50 تن زیتون کنسرو شده تولید و در ایلام و سایر شهرستان‌ها به فروش می‌رسانیم.

وی افزود: سال 94 جهت خرید زیتون برای کنسرو و روغن به روستاها رفتم زمانی که ریزش زیتون و بی‌مصرف بودن محصول را دیدم با دوستان سازندگی و کارشناس‌های مرتبط صحبت کردم و در نتیجه با اجاره دستگاه از اداره تعاون روستایی شروع به راه اندازی کارگاه کردم.

وی ادامه داد: از هر 10 کیلو زیتون 1 کیلو روغن استحصال می‌شود؛ به منظور چیدن زیتون و به فروش رساندن آن توانسته‌ایم برای 22 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد کنیم.

نقش مهم سپاه در جهت رفع نیازهای کارگاه روغن گیری

ابراهیم شریفی یکی ازکارگران این کارخانه نیز در گفت‌وگو با فارس گفت: سپاه در سال 96 و 98 با اعطای وام جهت خرید نیازهایمان و همچنین حضور در نمایشگاه‌ها نقش مهمی را ایفاد کرده است.

وی افزود: از سوی دیگر پایداری تولید گندم و غلات کشور به کشت دانه‌های روغنی در تناوب آن بستگی دارد که اگر کشت دانه‌های روغنی در تناوب غلات قرار نگیرد قطعا ًپایداری تولید گندم و سایر غلات از دست می‎رود و کشور مجبور به واردات این محصولات نیز خواهد شد. 

شریفی ادامه داد: اگر ارز ترجیحی واردات روغن خام و دانه‌های روغنی حذف شود کشت در داخل به صرفه می‌شود در ضمن کارخانه‌های روغن کشی هم به سمت خرید داخل تمایل پیدا می‌کنند و کشت دانه‌های روغنی خود به خود در کشور جان می‌گیرد؛ این اقدام می‌تواند راهکار خیلی مناسبی برای توسعه کشت دانه‌های روغنی و به تبع تولید روغن خوراکی در کشور باشد.

وام‌های خود اشتغالی سپاه با سود کم و بازپرداخت بلند مدت

سردار جمال شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در خصوص سال جهش تولید که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، سپاه  برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی) در بحث جهش تولید و اشتغالزایی، تسهیلات کم‌بهره و زود بازده در اختیار متقاضیان گذاشته است که منجر به اشتغال چندین نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شده و این وام‌ها در عرصه‌های مختلف قرار گرفته و این تسهیلات ادامه دارد.

وی افزود: بسیج و سپاه دوشادوش دولت در تمامی صحنه‌های انقلاب حامی و پشتیبانی برای اجرای برنامه‌ها بوده‌اند؛ ان‌شاءالله امسال نیز بتوانیم با بهره مندی از همت والای بسیجیان و سپاه بیش از پیش در ایجاد اشتغال برای جامعه و رونق بخشی در اقتصاد و معیشت مردم اثرگذار باشیم.

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام تصریح کرد: امسال نیز با توجه به سال جهش تولید معتقدیم توسعه اقتصادی بدون شک در سایه تعامل و مشارکت سازنده بین کارگران و کارفرمایان به وجود آمده و جهش تولید نیز نیازمند بهینه کردن فضای کسب و کار و از بین بردن موانع تولید و تسهیل فضای کسب و کار محقق خواهد شد.

انتهای پیام/ 970813

منبع: فارس

کلیدواژه: روغن زیتون سپاه زیتون سلامت فرمانده سپاه امیرالمومنین ع ایلام سلیمانی ها کشت دانه های روغنی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی