Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کارخانه فرشی که به گفته مدیرعامل شرکت بزرگ‌ترین کارخانه فرش خاورمیانه محسوب شده و ارزش دو میلیون یورویی دارد به خاطر ۱۶۰ میلیون تومان بدهی پلمب شده ‌و این موضوع واکنش مقامات کشوری را به دنبال داشته است. - اخبار استانها -

حمیدرضا تاملی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: اداره کار یک سری تشکیلاتی در زیر مجموعه خود دارد تا کارهای خود را برون سپاری کند که یکی از آن‌ها موضوع کاریابی‌ها است که با مجوزی که از اداره کار دریافت می‌کند  درباره موضوع  نیازسنجی بازار کار و تامین نیروی کار بنگاه‌های اقتصادی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولین مرکز کاریابی در شهرستان اردستان ایجاد شده است تا نسبت به  نیازسنجی در کارگاه‌ها و ایجاد بانک مرکزی آمار و ثبت‌نام از افراد جویای کار و در صورت نیاز به فراگیری آموزش‌های خاص نسبت به این کار اقدام می‌کند و در نهایت این نیروی کار را به آن بازار هدف و تولیدی وصل می‌کند.

فرماندار اردستان ضمن تاکید بر احضاء مشکلات واحدهای تولیدی گفت: کاریابی‌ها با توجه به اینکه بخش خصوصی هستند وقت بیشتری گذاشته و می‌تواند موضوع را پیگیری و از نتایج آن هم استفاده کند و با سوال و پرسش از کارخانه‌ها نیروی مورد نیاز را از آن بانک اطلاعاتی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

وی ضمن اشاره به ایجاد مرکز کاریابی در شهرستان اردستان ابراز داشت: ایجاد مرکز کاریابی در شهرستان اردستان یکی از مصوبات کارگروه اشتغال بود که اجرایی شد و فرد مورد نیاز هم با دریافت مجوز فعالیت خود را آغاز کرده است و دفتر آن هم ایجاد شده است.

بسیاری از اصناف قم از امروز تعطیل می‌شود/ پلمب در انتظار اصناف متخلفمراکز خرید ضایعات بدون پروانه کسب در خراسان جنوبی پلمب می‌شودبازداشت 389 شرور تهرانی در 24 ساعت اخیر/ پلمب 3 ماهه اصنافی که پاتوق اوباش هستند

تاملی بیان کرد: مشکلاتی که برای یک کارخانه فرش اردستان در سال‌های 87 تا 90 به وجود آمده و موجب تعطیلی این  کارخانه شده بود توسط صاحب آن با پخش فیلمی از خود در فضای مجازی واکنش مسئولان کشوری را در برداشت که در این رابطه معاون اول رئیس جمهوری، وزیر کار و دادستان کل قوه قضائیه دستور پیگیری داد.

تاملی افزود: این کارخانه در سال 89 به بهره‌برداری می‌رسد و نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش بوده که از طریق بانک سپه پیگیری می‌کند و به نتیجه نمی‌رسد و کارخانه با مشکلات مالی مواجه شده  و نمی‌تواند حقوق کارگران را پرداخت کند و نهایت با شکایت طلبکاران به اداره کار و بدهکاری 160 میلیون تومانی به تامین اجتماعی  توسط تامین اجتماعی با دریافت حکم اجراییه  کارخانه را پلمب می‌کند.

فرماندار اردستان بیان کرد: تامین اجتماعی در آذرماه 92 با پلمب کردن، این کارخانه عملا تعطیل می‌شود که بعد از یکسال متوجه می‌شوند سارقین امکانات کارخانه را به سرقت برده‌اند که با شکایت‌هایی که می‌کند به نتیجه نمی‌رسد و محکوم و ممنوع‌الخروج از کشور می‌شود.

وی تاکید کرد این کارآفرین در سال 83 برای کمک به چرخ اقتصاد کشور به عنوان سرمایه‌گذار از آلمان به ایران آمد‌ و به گفته خودش با 100 میلیارد تومان سرمایه بزرگ‌ترین کارخانه فرش خاور میانه را راه‌اندازی کرد‌ و بعد از تعطیلی کارخانه نتوانست خانواده‌اش ‌را در آلمان ملاقات کند.

تاملی تصریح کرد: موضوعاتی به این جریان ارتباط دارد، اول اینکه تامین اجتماعی ابزار تولید را نمی‌تواند پلمب کند و  باید پلمب با میزان بدهی  تناسب داشته باشد و ارزش کارخانه دو میلیون یورو در آن زمان ارزش داشته است و طلب تامین اجتماعی 160 میلیون تومان بوده است که این خود جای تامل دارد و باید منتظر دستور قوه قضائیه باشیم.

انتهای پیام/802/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تامین اجتماعی میلیون تومان کارخانه فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۴۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟

به گزارش همشهری آنلاین، شرکت مالک «تیک تاک» در صفحه رسمی خود در سکوی اجتماعی Toutiao اعلام کرد: «بایت دنس» هیچ برنامه‌ای برای فروش «تیک تاک» ندارد.

مسئولان «تیک تاک» بعد از تصویب قانون محدودیت این شبکه اجتماعی در سنای آمریکا اعلام کردند که این مصوبه «غیرقانونی» را در دادگاه به چالش خواهند کشید.

بر اساس اعلام مسئولان «تیک تاک»، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره فروش آن توسط شرکت «بایت دنس» صحت ندارد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه سنا مبنی بر الزام «تیک تاک» به فروش یا ممنوعیت در این کشور را روز چهارشنبه امضا کرد.

تشدید کنترل پکن بر شرکت‌های خصوصی، نگرانی‌هایی را در آمریکا و سایر کشورهای غربی درباره نفوذ حزب کمونیست چین بر «بایت دنس» و داده‌هایی که در اختیار دارد، ایجاد کرده است.

«تیک تاک» بارها این ادعاها را رد و تاکید کرده که دولت چین کنترلی بر داده‌های کاربرانش دارد.

«شو زی چو» مدیرعامل «تیک تاک» در ویدئویی خطاب به کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرد: ما به مبارزه برای احقاق حقوق شما در دادگاه‌ها ادامه خواهیم داد. قانون اساسی به نفع ماست؛ مطمئن باشید.

ممنوعیت «تیک تاک» در آمریکا به سرعت اجرایی نخواهد شد. قانون جدید به شرکت «بایت دنس» ۹ ماه فرصت داده تا کسب‌وکار خود را بفروشد و اگر فرآیند فروش به خوبی پیش رود، این فرصت تا ۳ ماه دیگر هم قابل تمدید است.

این بدان معناست که تکلیف «تیک تاک» به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۵ و پس از مشخص‌شدن برنده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد.

کد خبر 847220 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • درویش: واگذاری سرخابی‌ها یکی از کار‌های بزرگ بعد از انقلاب است
  • رهبر انقلاب: کارگر باید به آینده کاریِ خود اطمینان داشته باشد |‌ در دوره‌ای مبتلا به تعطیلیِ کارخانه‌های بزرگ شدیم که ... | ویدئو
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • ماجرای شکایت فراجا از دروازه‌بان استقلال