Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ایبنا ، سامند جوانبخت، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد گفت: این شاعر و نویسنده مهابادی دیروز در سن ۸۸ سالگی بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت و با حضور تعدادی از ادیبان و هنرمندان این شهرستان و بستگان نزدیکش در قطعه هنرمندان مهاباد به خاک سپرده شد.

وی بیان کرد: این شاعر، نویسنده و مترجم مهابادی که سال‌های زیادی از عمر خود را صرف خدمت به ادبیات کُردی کرد، در سال ۱۳۳۷ با مدرک کارشناسی حقوق به عنوان آموزگار در آموزش و پرورش استخدام شد و در کنار تدریس به نویسندگی و ترجمه نیز مشغول بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استاد «هیوا» آثار ادبی متعدد و برجسته‌ای از خود به یادگار گذاشت، افزود: «هه‌ژارنامه»، «باغچه بهشت»، «ئاله کوک»، «چوار چیروک»، «دایه مه‌مده به گورگی»، «تفسیر ۲ سوره از قرآن به نظم»، «گنجینه هیوا» و «گروکاش» از جمله آثار این شاعر برجسته است.

وی با اشاره به بخش دیگری از فعالیت‌های استاد «هیوا» افزود: این شاعر و مترجم مهاباد علاوه بر نویسندگی در زمینه چاپ و نشر هم فعال بود. وی با تاسیس انتشارات «هیوا» مجوز چاپ ده‌ها کتاب به زبان کردی و فارسی را دریافت کرده بود.

این مقام مسئول بیان کرد: مهاباد از لحاظ فرهنگی از گذشته‌های دور به دارالعلما و شهر ادبا و شعرا مشهور بوده‌ است؛ این شهر مرکز پرورش نخبگانی چون عبدالرحمن شرفکندی مشهور به «هه‌ژار»، ماموستا «هیمن»، «احمد قاضی» و ده‌ها شاعر، نویسنده و ادیب دیگر بوده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کتاب ادبیات کردی هیوا مهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان

تعداد بازدید : 8 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دکتر اسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگیان، به ستایش از زبان فارسی پرداخته و ادبیات و زبان فارسی را بسیار بالاتر از دیگر زبان ها می داند.

دیگر خبرها

  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • محمد علی علومی شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • ماجرای جالب شاعر شدن شهرام شکیبا + فیلم
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند