Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@21:53:50 GMT

آمریکا بمب اتم آزمایش کرد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۷۰۳۰

آمریکا بمب اتم آزمایش کرد

ارتش آمریکا با زیرپانهادن پیمان های منع گسترش سلاح های هسته ای یک بمب اتمی بهینه سازی شده را نخستین بار با جنگنده فوق پیشرفته اف-۳۵ در صحرای نوادا آزمایش کرد.

به گزارش ایمنا، خبرگزایر اسگوتنیک نوشت: این آزمایش در ۲۵ ماه اوت گذشته -چهارم شهریورماه- در صحرای نوادا انجام شده است؛ ارتش آمریکا در این آزمایش به محک زدن توانایی جنگنده پیشرفته اف -۳۵ به منظور حمل سلاح اتمی و پرتاب آن در سرعتی مافوق صوت، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر این آزمایش که به تازگی انتشار یافته نشان می‌دهد که ارتش آمریکا بمب اتمی کوچک «بی ۶۱-۱۲» مدل بهینه شده از خانواده بمب‌های اتمی بی ۶۱، بمبی که با پرتاب توسط بمب‌افکن‌ها امکان ایجاد انفجار هسته‌ای را دارند را با این مدل از جنگنده پیشرفته در سرعتی مافوق صوت پرتاب کرده است.

آمریکا در حالی در شهریور دست به این پرتاب آزمایشی زد که بنا بر پیمان سال ۱۹۹۶ میلادی که آزمایش هرگونه سلاح هسته‌ای در جهان را منع می‌کند؛ ارتش آمریکا با انجام این آزمایش اکنون توانایی آن را دارد که پرتاب بمب اتمی را توسط جنگنده رادار گریز خود و با حین پرواز با سرعت مافوق صوت انجام دهد.

بیانیه‌ای که از سوی «آزمایشگاه ملی سندیا» (Sandia National Laboratories) - یک مرکز تحقیقات نیمه سری دولت فدرال واقع در ایالت نیومکزیکو – در این خصوص انتشار یافت، آمده است: این نخستین آزمایشی بود که برای سنجیدن و تست تمامی سیستم‌های مرتبط بین جنگنده اف -۳۵ مدل «ای» (F-۳۵A) و بمب (اتمی) بی ۶۱-۱۲ به عمل آمد، در این آزمایش تمامی سیستم‌های مکانیکی، الکترونیکی و ارتباطی بین این جنگنده و این بمب برای پرتاب آزموده شد.

بیانیه آزمایشگاه ملی سندیا می‌افزاید: این آزمایش حساس‌ترین بخش از برنامه آزمایشی بین جنگنده اف -۳۵ مدل ای با بمب اتمی بی ۶۱-۱۲ بود که اکنون با این آزمایش این دو جنگ افزار به یکی از تسلیحات مهم در راهبرد بازدارنده هسته‌ای برای آمریکا و متحدان آن به حساب می‌آید.

تنها جنگنده اف -۳۵ مدل ای امکان پرتاب بمب اتمی در صورت مافوق صوت را ندارد، چراکه دو جنگنده دیگر آمریکا، اف -۱۵ و اف -۱۶ نیز قابلیت حمل و پرتاب این نوع از بمب اتمی در چنین سرعتی را دارند، اما اف -۳۵ قادر است از مزیت رادار گریزی خود نیز بهره برد.

برای این نوع مدل از بمب اتمی جدید و حمل آن توسط این جنگنده، چهار گزینه با قابلیت انفجاری «۰.۳» (سه دهم) کیلوتن، ۱.۵ کیلوتن، ۱۰ کیلوتن و ۵۰ کیلوتن (تی. ان. تی) برای اف -۳۵ مدل ای وجود دارد.

منبع: ایرنا

کد خبر 457366

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جنگنده هواپیمای جنگنده جنگنده آمریکایی جنگنده اف 35 بمب اتم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارتش آمریکا مافوق صوت بمب اتمی هسته ای ۳۵ مدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • پرتاب دانشجویان در آمریکا از پله به پایین
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • یک جنگنده اف-۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!