Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: ۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس، ۱۵۰۷ واگن مترو و نزدیک به ۸۰ هزار تاکسی در تهران تردد می‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی با اشاره به سن ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: در حوزه واگن چهارصد دستگاه نیازمند به روز رسانی هستند و قطعات آن‌ها باید فعال شود در حوزه اتوبوسرانی هم حدود ۶۰ درصد اتوبوس‌ها فرسوده هستند و با حدود ۴۰ درصد از آن‌ها می‌توان تا ۴ الی ۵ سال دیگر کارکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی با بیان اینکه شرایط خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی در طول ۱۰ سال گذشته نداشته‌ایم گفت: ۴۰ هزار تاکسی فرسوده هستند و اگر شرایط ناوگان حمل و نقل عمومی را با وضعیت کنونی کرونا مقایسه کنید می‌بینید که درآمد اتوبوس، مترو و تاکسیرانی کاهش یافته است و نتوانسته اند خود را به روز کنند.

وی گفت: در حال حاضر ۲۵۰ کیلومتر مترو داریم که باید به بیش از ۵۰۰ کیلومتر برسد، اما طی ۲۵ سال گذشته منابعی که دولت باید اختصاص می‌داد و قیمت بلیط تمام شده‌ای که مردم باید پرداخت می‌کردند هیچ کدام به سرانجام نرسیده است.

دولت طی ۱۰ سال گذشته ریالی را برای حمل و نقل عمومی در نظر نگرفته است

هاشمی اظهار کرد: در حال حاضر ما ۲۵۰ کیلومتر خط مترو کم داریم که هر کیلومتر نیازمند هزار میلیارد تومان بودجه است و به طور کلی ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برای راه اندازی باقیمانده خط مترو احتیاج داریم، اما کجا دولت طی ۱۰ سال گذشته ریالی را برای حمل و نقل عمومی در نظر گرفته است؟

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه طی ۱۰ سال آینده در حوزه اتوبوسرانی به ۱۰ هزار اتوبوس احتیاج داریم گفت: مبلغ تهیه اتوبوس‌ها ۵۰ هزار میلیارد تومان است و اگر این مبلغ را با مبلغ راه اندازی خط مترو یکی کنیم و آنرا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در نظر بگیریم نیازمند سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومان پول هستیم.

وی با اشاره به راهکار این موضوع اظهار کرد: طی هشت ماه گذشته سعی کردیم دولت را به وظیفه خودش روشن کنیم؛ در همه جای دنیا دولت، شهرداری و مردم پای کار می‌آیند و دولت کار زیرساختی را انجام می‌دهد و مردم پول بلیط را می‌پردازند.

مبلغ تمام شده یک بلیت ۱۵ هزار تومان است

هاشمی تصریح کرد: مبلغ تمام شده یک بلیت برای ما ۱۵ هزار تومان است، اما از مسافر هزار تومان گرفته می‌شود یا باید قیمت واقعی بلیط را از مردم بگیریم که فرمانداری‌ها با این موضوع مخالفت می‌کند یا باید دولت این پول را جبران کند که البته دولت هم آن را جبران می‌کند.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران گفت: ما برای بودجه کل کشور پیشنهادی را داده ایم و گفتیم که اگر قرار است ظرف ۱۰ سال آینده برنامه حمل و نقل تهران را درست کنیم به سالانه ۱۵ هزار میلیارد تومان پول احتیاج داریم و دولت باید در قانون بودجه سنواتی سهم خود را قائل شود، نمی‌گوییم که تمام پول قیمت واقعی بلیت را مردم بدهند، اما بالاخره باید در حد ۵ هزار تومان را مردم بدهند، در حال حاضر شهروندی در منطقه ۱ سوار تاکسی‌های اینترنتی می‌شود و به منطقه ۲۲ می‌رود و ۵۰ هزار تومان پول می‌دهد، اما با مترو فقط هزار و خرده‌ای تومان پول می‌پردازد همکاری نکردن دولت با شهرداری و عدم پرداخت سهم مردم مشکلاتی را ایجاد کرده است، اما می‌توان در یک برنامه ۱۰ سال آنرا به روز کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار مترو بلیط مترو شهرداری تهران هزار میلیارد تومان حمل و نقل عمومی هزار تومان تومان پول سال گذشته تمام شده ۱۵ هزار ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار خلیل‌آباد گفت: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات آن باید در شهرستان مستقر شوند.

محمدرضا خوشنویس در نشست شورای اداری شهرستان خلیل‌آباد اظهار کرد: با وجود اینکه چند سال از استقلال این شهرستان می‌گذرد، اما هنوز تعدادی از ادارات در خلیل‌آباد مستقر نشده و بخشی از وقت مسئولان شهرستان برای پیگیری‌های کارها در کاشمر صرف می‌شود.

وی اظهار کرد: دستگاه‌هایی که در سطح شهرستان وجود ندارد، باید فعالیت خود را آغاز کنند و مدیران کل نیز در چارچوب وظایف قانونی خود در ارتباط با استقلال ادارات عمل کنند.

فرماندار خلیل‌آباد با اشاره به اینکه «جهش تولید با مشارکت مردم» جزو مواردی است که یک اسم و عنوان نیست؛ بلکه مدیران بر اساس فعالیتشان در این حوزه ارزیابی می‌شوند، عنوان کرد: انقلاب و نظام برای مردم است و مشارکت مردم باید در سال جاری پررنگ‌تر شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم، دولت مسئله‌ محور است و دولت منابع محور نیست، تشریح کرد: در این دولت هیچ بن‌بستی معنا ندارد، مطمئناً برای هر مشکلی، راه‌حلی وجود دارد و برای حل مشکلات باید به سمت مردم حرکت کنیم و کار را از مردم بخواهیم.

فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه در سال جاری رایزنی با مدیران کل و افزایش تخصیص‌ها را مطالبه خواهیم کرد، افزود: در بین مردم بودن بسیار حائز اهمیت است و مدیران باید از ظرفیت‌های موجود برای تسهیلگری امور مردم استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه جلسات ادارات باید خارج از وقت اداری در شهرستان خلیل‌آباد برگزار شود و بیشتر وقت مدیران برای جوابگویی به مردم و حل مسائل و مشکلات آنها صرف شود، تأکید کرد: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات باید در شهرستان مستقر و مستقل شوند.

خوشنویس با تأکید بر اینکه مدیران شهرستان باید پیگیری‌های لازم را داشته باشند تا حضور مدیران کل در شهرستان فعال و پررنگ شود، بیان کرد: مدیران ادارات شهرستان باید در خود خلیل‌آباد سکونت داشته باشند و این در سال جاری جدی‌تر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد