Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران  در مراسم بهره‌برداری از هشتمین مرحله تولید واگن  با بیان اینکه ۷۷۸ دستگاه انواع واگن ریلی در کشور و در سال گذشته ساخته شده است، گفت: هدف ما در سال جهش تولید، تولید ۲۰۰۰ دستگاه بوده که بر اساس برنامه‌ریزی که انجام داده‌ایم باید به این هدف‌گذاری برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: باید  ظرفیت تولید داخل کشور در حوزه ریلی را افزایش دهیم و باید رکود تولید در سال گذشته را بشکنیم همان طور که رکورد تولیدات ناوگان را در ۲۰ سال گذشته شکستیم.

معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: اقدامات لازم را باید انجام دهیم و حمایت‌های لازم هم در این زمینه از سوی راه‌آهن صورت گرفته و با پیگیری‌های انجام شده و واگذاری تسهیلات خوشبختانه سرعت تولیدات ما در کارخانجات افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید

راه اندازی خط تولید لوکوموتیو واگن پارس بعد ۱۰ سال/ ۷۰ دستگاه واگن وارد خط ریلی کشور شد

او  با بیان اینکه برخی از کارخانجات مشکل تامین مواد اولیه را داشته‌اند که از طریق بورس واگذار می‌شد و با دستور وزیر راه و شهرسازی کارخانجات تولید کننده از این قضیه مستثنی شدند و خارج از تشریفات این مواد اولیه به آنها واگذار شده است، افزود: امیدواریم با تزریق مواد اولیه و منابع مالی بتوانیم تولیدات خود را  در حوزه  تولید واگن مسافری و باری فزایش دهیم.

واگذاری مواد اولیه به کارخانجات تولید واگن از طریق بورس منتفی می شود

 رسولی بیان کرد: شکل دیگری که برای تولیدکننده داخلی واگن وجود داشت این بود که صنایع فولادی و فلزی در بورس عرضه می‌شود، و این کار را برای آنها کند کرده بود، اما طبق پیگیری‌ها‌ قرار شد کارخانجات ریلی برای تهیه فولاد از این امر مستثنی شوند که وزارت صمت در حال پیگیری و عملیاتی کردن این موضوع است.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد:  تعداد ۷۰ دستگاه انواع ناوگان تولید داخل به ارزش ۲۲۳ میلیارد تومان شامل لکوموتیو، واگن مسافری و واگن باری وارد شبکه ریلی شد.

او ادامه داد: امروز همچنین اولین لوکوموتیو در شرکت واگن پارس با عنوان «لوکوموتیو پارس ۳۳» با بهره‌برداری از خط تولید لوکوموتیو، افتتاح شد.

رسولی با بیان اینکه در سال گذشته در ۳ مرحله ۷۷۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش یک هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان وارد شبکه ریلی شد گفت: در ۸ ماهه امسال، جمعا ۵۲۱ دستگاه انواع ناوگان و لوکوموتیو به ارزش یک هزار و ۱۵۶ میلیارد تومان وارد شبکه ریلی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۰ درصدی داشت.

او بیان کرد: در این هشت مرحله ۲۶ میلیون یورو صرفه جویی ارزی شد و اشتغال برای ۸۵۶ نفر ایجاد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن ناوگان ریلی راه و شهرسازی دستگاه انواع مواد اولیه تولید واگن وزیر راه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نواقص خط ۳ مترو تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، آزاد اکبری، مجری خط ۳ متر تهران در خصوص برنامه‌های سال جاری جهت رفع حداکثری نواقص خط ۳ گفت: امسال هم مثل دو سال گذشته، سعی خواهیم داشت نقص‌های موجود در خط ۳ را به حداقل ممکن برسانیم و اگر منابع مالی لازم به موقع تأمین شود، اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد.

وی افزود" در این راستا با اولویت بندی صورت گرفته، قصد داریم ورودی دوم ایستگاه سهروردی و همچنین دسترسی دوم ایستگاه میرزای شیرازی را امسال راه اندازی کنیم. تکمیل و بهره‌برداری از سامانه تهویه RS ایستگاه شهید زین الدین به همراه هواساز ایستگاه هروی را نیز در دستور کار داریم و در صورت امکان، سیستم زهکش محدوده ایستگاه قدوسی را احداث خواهیم کرد.

مجری خط ۳ مترو تهران در ادامه صحبت‌های خود گفت: در دو سال اخیر، ۱۲ مورد از نواقص خط ۳ برطرف شده است و اگر منابع مالی متناظر با کارهای باقی‌مانده این خط تأمین شود، می‌توان تا سال ۱۴۰۴ کل نقص‌های موجود را برطرف کرد و پرونده آن را بست.

کد خبر 6089646

دیگر خبرها

  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو