Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: کارگروهی برای بررسی همکاری علمی- پژوهشی ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی به زودی تشکیل می شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، دکتر خداداد غریب پور در جلسه ویدیوکنفرانسی با رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب گفت: این دانشگاه علاوه بر ظرفیت های علمی- پژوهشی در زمینه های آموزشی، مالی، حسابداری، حقوقی، اقتصادی و غیره، نگاه جدیدی نسبت به مسائل فرهنگی و علوم اجتماعی در واحدهای تولیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از بررسی نیازها و ظرفیت ها، تفاهم نامه ای بین ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی مبادله و پس از نهایی شدن آن، قراردادهای مورد نیاز منعقد می شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه همه تفاهم نامه های منعقده در این سازمان، به جای رفتن به آرشیو کتابخانه ها، به قرارداد منجر می شود، گفت: رویکرد ما در ایمیدرو، فناورانه مبتنی بر بومی سازی است و در این زمینه، از ظرفیت دانشگاه ها استفاده می کنیم.
وی ادامه داد: ایمیدرو از پژوهش ها، پایان نامه ها و رساله های دکتری در حوزه های شناختی، علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگی، که منجر به به افزایش بهره وری و تولید در بخش معدن و صنایع معدنی شود، حمایت می کند.
غریب پور با اشاره به اجرای 219 طرح پژوهشی با دانشگاه ها به ارزش حدود 85 میلیارد تومان، گفت: این طرح های پژوهشی در زمینه بهره وری، HSEE، اقدام در شرایط اضطراری، رسیدن به چشم انداز صفر ایمنی (Vision Zero)، پسماند، عناصر نادر خاکی و غیره است.
وی ادامه داد: اقدامات فناورانه و نوآورانه ایمیدرو با همکاری دانشگاه ها مشتمل بر تاسیس ایمینو (حمایت از شرکت های دانش بنیان)، راه اندازی مرکز پایلوت نیمه صنعتی عناصر نادر خاکی، تاسیس یونیدرو، راه اندازی کافه معدن، احداث رصدخانه فناوری شریف و غیره است.
آمادگی همکاری دانشگاه علامه طباطبایی با ایمیدرو
حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در این جلسه ویدیوکنفرانسی، با اشاره به ظرفیت های این دانشگاه گفت: این دانشگاه با برخورداری از 11 دانشکده و 16 هزار دانشجو و 600 استاد تمام وقت، پس از دانشگاه تهران، بزرگترین دانشگاه کشور است.
وی افزود: این دانشگاه در بخش مدیریت تکنولوژی، قطب علمی است و در حوزه های حقوق اقتصادی، روانشناسی صنعتی، مطالعات اقتصادی علوم اجتماعی و فرهنگی توانمند است. این دانشگاه می تواند تحقیقات 1400 دانشجوی دکتری را به سمت نیاز سازمان هایی نظیر ایمیدرو هدایت کند.
سلیمی با اشاره به وجود زمینه های همکاری دانشگاه علامه با ایمیدرو گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه تامین مالی، بازاریابی، حقوقی، بیمه و غیره و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی آزاد برای مدیران واحدهای تولیدی، از جمله این زمینه هاست.
وی ادامه داد: انجام قراردادهای پژوهشی در زمینه های مختلف مطالعات جامعه شناسی، روانشانسی صنعتی و غیره برای افزایش بهره وری و تولید و نیز تامین نیروی انسانی تخصصی، از دیگر زمینه های همکاری با ایمیدرو است.
اقدامات جدی غریب پور برای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه
سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه تامین مالی، بازرگانی، تکنولوژی و کارآفرینی جزو اولین ها در کشور است، گفت: با رویکرد مثبت آقایان غریب پور و سلیمی، ایمیدرو و این دانشگاه می توانند در زمینه های مختلف همکاری کنند.
وی افزود: آقای غریب پور در مدت فعالیت در ایمیدرو، برای توسعه ارتباط با دانشگاه، اقدامات جدی انجام داد. راه اندازی مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد در دانشگاه تهران، اقدامات ارزنده ای بود که شکل گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی غریب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود