Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی حسینیانی گفت: از ۱۱ محله کرامت که در استان از اوایل دهه ۹۰ شناسایی شده بود به ۲۹ محله رسیده‎‌ایم که ماموریت‌ها را در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی این محلات اجرایی می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ امیرعلی حسینیانی معاون اجتماعی سپاه استان قزوین  امروز(سه شنبه) در جلسه هم‌اندیشی مسائل آسیب‌های اجتماعی در قزوین با محوریت علل گرایش به اعتیاد در زنان که به همت بسیج رسانه قزوین در سالن جلسات اقشار سپاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهدافی که معاونت اجتماعی سپاه از معاونت فرهنگی جدا شد به واسطه پیگیری کردن موضوعات اجتماعی به طور ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در سال‌های ۹۴ و ۹۵ دغدغه‌های اجتماعی را مطرح کردند و تاکید داشتند که حتما بسیج در این حوزه پای کار بیاید، لذا در همان سال معاونت اجتماعی سپاه شکل گرفت.

این مقام مسئول ادامه داد: معاونت اجتماعی سپاه ماموریت‌هایی که اولویت شورای اجتماعی کشور بود را دنبال می‌کند که شامل کاهش اعتیاد، کاهش طلاق، کاهش کودکان کار، رسیدگی به معضلات حاشیه نشینی است که از سال ۹۸ عملا ماموریت را آغاز کردیم.

معاون اجتماعی سپاه استان قزوین اذعان کرد: از ۱۱ محله کرامت که در استان از اوایل دهه ۹۰ شناسایی شده بود به ۲۹ محله رسیده ایم که ماموریت‌ها را در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی این محلات اجرایی می‌کنیم که تعدادی از این محلات شهری و تعدادی روستایی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: محلات آسیب دیده را در استان قزوین به لحاظ جغرافیایی تعیین و تقسیم‌بندی کردیم تا در پایان طرح ارزیابی شود که چقدر اثرگذاری داشته‌ایم. مهمترین ماموریت ما در حوزه صیانت است زیرا در حوزه اعتیاد فقط موضوع ترک و درمان مطرح نیست و اگر از بحث صیانت غافل شویم قطعا زحمات ما به هدر می‌رود، همچنین مهمترین نهاد در زمینه حفظ فرد پس از ترک اعتیاد خانواده است.

حسینیانی عنوان کرد: در خانواده‌هایی که آسیب اقتصادی دارند و اعضای خانواده آسیب دیده از اعتیاد هستند رویکرد را در حوزه توانمندسازی متمرکز کردیم و افراد را بنا به توانایی‌ها و علاقه‌مندی‌ها آموزش دادیم تا مدارک فنی‌حرفه‌ای دریافت کنند و بتوانند از مزایای تسهیلات و حمایت‌های دولت بهره‌مند شوند؛ هدف ما این است که تا پایان سال این طرح را عملیاتی کنیم که البته تعدادی عملیاتی شده و هدف دیگر ما هم ایجاد تعاونی است تا این خانواده‌ها انسجام و توانایی پیدا کنند.

وی با بیان اینکه تعدادی از مراکز ورزشی، تفریحی، فرهنگی و آموزشی را در محلات محروم راه‌اندازی و احداث کردیم تا در بحث اوقات فراغت سالم توانمند شوند، گفت: ما تفاهم‌نامه رسمی با وزارت بهداشت داریم و برنامه‌هایی مشترک را تعیین کردیم که امسال در محله‌های حاشیه‌نشین اجرایی می‌شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در این ۲۹ محله استان قزوین، شورای اصلاح محل را شکل دادیم و کار را به مردم سپردیم به طوری که در کنار مدیر برادر یک مدیر خواهر هم انتخاب کردیم، لذا ۷۰ درصد کار باید توسط خانم‌ها انجام شود که بیش از ۹۰ درصد ایجاد اشتغال و کارگاه‌های پیشگیری در حوزه بانوان صورت گرفته است.

معاون اجتماعی سپاه استان قزوین تاکید کرد: اصلی‌ترین کار ما پیشگیری و آموزش است و ۱۷ سمنی که در بهزیستی مخصوص بانوان هستند نیز ارتباط تنگاتنگی با ما دارند، در استان یک کمپ برای خانم‌های دارای اعتیاد و بی‌خانمان داریم و سایر بانوان در مراکز تحت درمان هستند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اجتماعی سپاه استان قزوین ۲۹ محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور افزود: اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است و ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با بیان اینکه فناوری های نرم به سراغ مسائل اجتماعی رفته است، افزود: یکی از کارکردهای فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توانند با توسعه فناوری های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه در واقع هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری های نرم توسعه یابد، مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی و متولد شد، چرا که ما نیاز داریم فناوری ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان های فناوری های نرم ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهد شد. صنایع خلاق در واقع رکن بزرگ اقتصاد خلاق و فرهنگی کشور به شمار می‌روند.

حسنلو برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها، برگزاری نشست ها، گردهمایی ها و رخدادهای مختلف در حوزه فناوری های نرم را از رویدادهای جانبی این رویداد مانوین عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با اشاره به تعریف پروژه های پیشران در حوزه های فناوری های نرم و فرهنگی گفت: پروژه های پیشران پروژه هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر هستند یک اکوسیستم خاص را چند پله جلوتر براند.

حسنلو ضمن بیان اینکه برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه هایی تعریف شده است، گفت: برخی پروژه ها، پروژه های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند اما نیازمند تجمیع ظرفیت ها و کنسرسیوم ها هستند.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی بیان کرد: دسته سوم پروژه ها، پروژه هایی هستند که نیاز به زیرساخت های قانونی و فیزیکی دارند. تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، یک پلتفرم به هم رسانی آموزشی و آزمایشگاه اثر اجتماعی تایید شده است و علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

کد خبر 6086415 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم