Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو: وزارت نیرو و صنعت آب و برق نیز از جمله عرصه‌هایی است که طی چند سال اخیر در صدر خدمات فنی مهندسی قرار دارد و شاید بیش از 57 درصد حجم این خدمات کشور مربوط به عرصه آب و برق بود.

به ‌گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا اردکانیان اظهار کرد: این اجلاس قرار بود در ماه‌های گذشته و به‌صورت گسترده با حضور فعالان اقتصادی دو کشور برگزار شود، اما متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کویید 19 و محدودیت‌هایی که این بیماری برای تماس‌های حضوری و مسافرت فراهم می‌کند، هفتمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور به شکل محدود برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تصمیماتی که گرفته شده در چارچوب تحقق اراده رهبران دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی است، خاطرنشان کرد: دولت قطر بعد از سه کشور ایالات متحده، انگلیس و فرانسه وابسته بازرگانی خود را برای حضور در ایران اعزام کرد و امروز ایران چهارمین کشوری است که دولت قطر برای توسعه روابط اقتصادی، وابسته بازرگانی خود را فرستاده است که این به معنای اراده قطعی و جدی در توسعه روابط بخش‌های مختلف بوده است. 

وزیر نیرو گفت: در این اجلاس تصمیمات خوبی در زمینه‌های حمل و نقل، تجارت، کشاورزی، گردشگری و به‌ویژه گردشگری گرفته شد.

اردکانیان با اشاره به همکاری‌های دو کشور در زمینه انرژی یادآور شد: طبیعتا در بخش مربوط به انرژی با توجه به مسئولیت وزارت نیرو، زمینه‌های متنوعی از همکاری‌ها تعریف شده و کمیته‌های فنی نیز تشکیل و قرار شده جلسات خود را به‌صورت منظم در آینده نزدیک برگزار کنند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی دو کشور افزود: هم کشور قطر در شرایط سختی ایام اخیر را سپری کرده و هم کشور ایران در بحبوحه جنگ اقتصادی دشمنان کشور قرار دارد و طبیعتا در چنین شرایطی، همسایگان راستین بیشتر به قدر و ارزش خود برای توسعه روابط واقف می‌شوند. 

وزیر نیرو ادامه داد: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم نتایج ملموس و خروجی‌های تصمیمات هفتمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی را خدمت هم‌وطنان گزارش دهیم.

اردکانیان اظهار کرد: صادرات خدمات فنی و مهندسی از عرصه‌هایی است که مزیت نسبی جمهوری اسلامی ایران یعنی منابع انسانی ارزشمند کارا خودش را نشان داده و وزارت نیرو و صنعت آب و برق نیز از جمله عرصه‌هایی است که طی چند سال اخیر در صدر خدمات فنی مهندسی قرار دارد و شاید بیش از 57 درصد حجم این خدمات کشور مربوط به عرصه آب و برق بوده است. 

وی با اشاره به ارتباط سخت افزاری و سازه‌ای با کشورهای همسایه، گفت: ارتباط مناسبی از لحاظ سخت افزاری و سازه‌ای با کشورهای همسایه در عرصه برق داریم و حتی با کشورهای همسایه‌ای که با ما مرز آبی دارند هم امکان برقراری ارتباط به لحاظ فنی وجود دارد.

وزیر نیرو یادآور شد: در زمینه آب، بیشترین ظرفیت خدمات فنی مهندسی کشور را شرکت‌های ارزنده ایرانی در پروژه‌های بزرگ آبی، سد سازی‌ها و احداث تصفیه‌خانه در نقاط مختلف از جمله کشورهای همسایه دارند که از این نظر جمهوری اسلامی ایران حضور پر رنگی دارد.

اردکانیان در خصوص همکاری‌های دو کشور در زمینه برق نیز خاطرنشان کرد: بحث‌هایی را از گذشته در زمینه برق داشتیم و طبیعتا این عرصه هم جزو عرصه‌هایی است که زمینه همکاری وجود دارد، البته دیروز مذاکراتی فی ما بین مقامات مسئول در بخش برق دو کشور آغاز شد و امیدوار هستیم که تا قبل از پایان سال به نتایج روشن و قابل گزارشی برسد. 

وی در پایان با اشاره به عرصه ترابری در مذاکرات دو کشور نیز یادآور شد: در زمینه همکاری حمل و نقل با کشور قطر که بیشتر به صورت ریلی و آبی است و الان نیز این ارتباط وجود دارد، امیدوار هستیم این روابط نیز مانند سایر حوزه‌ها توسعه پیدا کند چرا که فرصت‌های متنوعی برای توسعه این ارتباطات وجود دارد و به میزانی که ارتباطات تجاری گسترش پیدا کند، طبیعتا موقعیت ویژه‌ای برای کشور ما به‌عنوان یک چهارراه ارتباطی بین قاره‌های مخلف می‌تواند برای کشورهایی مثل قطر جذاب باشد.

کد خبر 457454

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ایران قطر هفتمين اجلاس كميسيون مشترك ايران و قطر اصفهان وزارت نیرو برق رضا اردکانیان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عرصه هایی کشورهای همسایه توسعه روابط برای توسعه وزارت نیرو خدمات فنی وزیر نیرو آب و برق دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد

روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد اعلام کرد: یک هیات تجاری متشکل از طرف ایرانی و روسی با ورود به بندر امیرآباد با مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد دیدار و در خصوص گسترش همکاری تجاری و سرمایه گذاری در بندر امیرآباد بحث و گفتگو کردند.

در ابتدا طرف روسی که در زمینه کشتیرانی و حمل ریلی کالا در روسیه فعالیت دارد، هدف از این دیدار را ترانزیت کالا از کشور‌های حوزه CIS از طریق کریدور شمال – جنوب به هندوستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و صادرات محصولات باغی استان مازندران به کشور روسیه عنوان کرد و اعلان نمود، این شرکت با دارا بودن ۲۳ فروند شناور و بیش از ۵۰۰ Teu کانتینر یخچالی در دریای خزر، در زمینه حمل ریلی نیز در روسیه فعالیت دارد و فعال سازی حداکثری خط دریایی استاراخان به امیراباد برای مبادلات تجاری را از اهداف و برنامه‌های اصلی خود بر شمرد و اظهار داشت برای تحقق این مهم نسبت به تشکیل شرکت بازرگانی و سرمایه گذاری مشترک دو ملیتی اقدام نموده اند.

محمدعلی موسی پور مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد در این دیدار ضمن برشمردن مزایا و امکانات بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر، گفت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب و توان تجهیزاتی، موقعیت بندر امیرآباد را در دریای خزر تثبیت کرده و امروزه شاهد بالاترین میزان فعالیت در زمینه تخلیه و بارگیری انواع کالا در این بندر هستیم.

او با استقبال از پیشنهادات طرف روسی ضمن ارائه آمار عملکردی و میزان فعالیت این بندر بعنوان یک بندر استراتژیک و تنها بندر متصل به ریل در شمال کشور، افزود: خوشبختانه موقعیت بندر امیرآباد در شمال ایران و اتصال به شبکه ریل سراسری این بندر را متمایز کرده و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل ترکیبی سبب شده تا جایگاه بسیار خوبی در کریدور شمال – جنوب داشته باشیم و با تکیه بر این عوامل در سال گذشته توانستیم به بالاترین رکورد تخلیه و بارگیری در ادوار فعالیت ۲۳ ساله بندر دست یابیم.

موسی پور یکی از اقدامات مهم بندر امیرآباد را در سال گذشته شروع صادرات مرکبات استان مازندران از طریق حمل دریایی به روسیه عنوان کرد و گفت: با انتقال چند محموله گلوگاه‌های مسیر شناسایی و طی سفر استاندار اسبق مازندران به کشور روسیه توافقات مناسبی در زمینه تسهیل فرایند واردات و صادرات بین بنادر دو کشور، امور گمرکی، استاندارد و دامپزشکی صورت پذیرفته است که با اقدامات انجام شده و برنامه ریزی‌های صورت گرفته مطمئنا در سال جدید شاهد توسعه تجارت در بخش دریایی و شقوق حمل و نقل چند وجهی خواهیم بود.

او در ادامه از اعلان آمادگی طرف روسی جهت سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی، خدماتی و لجستیکی استقبال کرد و بر اساس توافق بعمل آمده مقرر گردید طرفین نسبت به عقد تفاهم نامه و برگزاری نشست فنی و تخصصی در هفته‌های اتی اقدام و پس از بررسی‌های فنی و ارزیابی‌های اقتصادی در چارچوب دستورالعمل سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در سریعترین زمان ممکن قرارداد سرمایه گذاری امضا نمایند

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد همچنین به امکانات و تسهیلات بندر امیرآباد و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب جهت صادرات میوه و مرکبات اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک واحد سردخانه و سورتینگ ۴ هزار و ۵۰۰ تنی و ۱۴۰ پلاک برای تامین برق کانتینر‌های یخچالی در بندر امیرآباد وجود دارد و با توجه به ظرفیت بالای طرف روس در تامین کانتینر یخچالی و شناور کانتینری شرایط بسیار خوب برای صادرات محصولات کشاورزی و مرکبات استان مازندران فراهم است و پیشنهاد ما به طرف روسی این است که فعالیت خود را در زمینه صادرات میوه و مرکبات و محصولات باغی استان مازندران شروع کند که این فعالیت تجاری مطمئنا شروعی برای گسترش همکاری‌ها خواهد بود.

موسی پور در پایان گفت: گسترش همکاری‌های تجاری بین دو کشور منجر به رونق و فعالیت بیش از پیش کریدور شمال – جنوب خواهد شد و این اطمینان وجود دارد که جایگاه ویژه بندر امیرآباد در این مسیر کمک شایانی به ترانزیت کالا‌های ایران و روسیه در این مسیر خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید