Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی زینی وند رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی مبسوط با حضور کارشناسان موضوعی این مرکز و نیز مشاوران متعدد درون و برون‌سازمانی، اظهار کرد: با تشکیل کمیته‌هایی، مسائل، چالش‌ها و مشکلات مرکز شناسایی و در راستای آن راهکار‌های مترتب بر آن‌ها احصاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی ماه‌های آینده بر اساس مسئله یابی مشکلات مرکز بین الملل احصا می‌شود و با برداشتن گام‌هایی برای رفع چالش‌ها و بهبود فرایندها، برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت خود را اجرایی می‌کنیم.

زینی وند گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود و نیز اهتمام و جدیت در انجام امور قصد داریم مطالبات و چالش‌های رسوب شده را برآورده ساخته و این مرکز را با اجرای برنامه‌های مترقی و کیفیت زا، به بازوی توانمند وزارت آموزش‌وپرورش تبدیل نماییم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به چند مسئله مهم و راهکار متناسب با آن گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل، کسری اعتبارات ارزی و ریالی برای تأمین و پرداخت حق‌الزحمه‌ها و سایر امور رفاهی و نیز احکام صادره از سوی دیوان است. در این راستا جلسات متعدد و راهگشایی را با مدیران سازمان و برنامه‌وبودجه داشته‌ایم و خرسندم که به اطلاع برسانم تا حدودی مساعدت آن دستگاه در این زمینه جلب شده است.

وی همچنین از نشست خود با معلمان منقضی خدمت خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات این معلمان از زمان‌های گذشته همچنان وجود دارد که سعی در برطرف ساختن آن‌ها داریم.

بیشتر بخوانید

آموزش مجازی برای دانش آموزان چالشی جدی است

زینی وند یکی دیگر از برنامه‌های این مرکز را توجه به سیستم نظارت به‌ویژه در حوزه‌های مالی، عملکردی، فرایندی و آموزشی برشمرد و اظهار کرد: درصدد ایجاد سازوکار نظارتی قوی و مستقلی هستیم تا بتوانیم در این زمینه شفاف‌سازی کنیم و با برطرف ساختن نقاط ضعف و اطلاعات کسب شده، گام‌های مؤثری برداریم.

زینی وند با اشاره به این‌که مأموران اعزامی امور مالی صرفاً اعتبارات دولتی را رصد کرده و تاکنون نظارت بر سایر درآمد‌ها به‌طور جدی ورود نداشته‌اند، گفت: قصد داریم با ایجاد یک سامانه چابک و به‌روز، یک سیستم نظارتی قوی ایجاد کنیم تا ضمن رصد لحظه‌ای عملکرد‌ها و فرایند‌ها بتوانیم چالش‌های موجود را به‌سرعت برطرف کنیم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور به نبود اطلاعات کافی در خصوص کم و کیف معلمان تبعی اشاره و اظهار کرد: قصد داریم بانک اطلاعاتی جامعی از نیرو‌های انسانی ایجاد و با برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای این معلمان به ارتقا کیفیت آموزش نیز کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نمی‌توان از ظرفیت «پلتفرم شاد» در مدارس خارج از کشور استفاده کرد، اظهار کرد: قصد داریم از ظرفیت‌های آموزش مجازی خوبی که در مدارس بین‌الملل داریم برای پوشش این ضعف استفاده کنیم. طی هفته‌های گذشته مدارس کشور عراق را با دایر کردن برنامه‌های آموزش مجازی از همین‌جا هدایت کرده‌ایم که خوشبختانه با استقبال و رضایت مخاطبان و مسئولان مواجه شده است.

وی ادامه داد: کمیسیون ملی آیسسکو دارای ظرفیت بالقوه‌ای است و با عنایت به این‌که با گستره وسیعی از سازمان‌ها و دستگاه‌ها ارتباط دارد می‌تواند اعتبار ارزنده‌ای برای آموزش‌وپرورش کسب کند. بر این اساس کمیته‌ها را فعال کردیم و با به‌کارگیری مشاوران متعدد و صاحب‌نظر قصد داریم از ظرفیت تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی برای ارتقا جایگاه این کمیسیون و نیز بالا بردن شأن جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.

زینی وند با اشاره به ضعف ساختار و تشکیلات اداری مرکز گفت: در حال حاضر و در ساختار کنونی علی‌رغم نیاز مبرم به وجود یک اداره مستقل حقوقی دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدارس مدرسه تلویزیونی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور قصد داریم زینی وند چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • مویس در تشریح علت افت وست هم: ما دیگر رایس، بهترین هافبک کشور را در اختیار نداریم
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش