Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: صاحبان مشاغل و اصناف به رغم متحمل شدن ضرر و زیان اقتصادی به خاطر تامین سلامت مردم فعالیت خود را در زمان اعمال محدودیت‌ها تعطیل کردند و همکاری خوبی با اجرای طرح جامع مقابله با کرونا داشتند که جای قدردانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهوری  از همه مردم، صاحبان مشاغل و اصناف به خاطر همکاری برای اجرای مطلوب طرح جامع مقابله با کرونا در کشور قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این همکاری مطلوب تا پایان مهار کرونا و عادی شدن اوضاع در شهر های مختلف کشور ادامه داشته باشد.

وی همچنین در این جلسه به کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا ماموریت داد همه تلاش خود را به عمل آورند تا اقدامات و اطلاع رسانی در اجرای طرح جامع به گونه ای باشد تا با پایان محدودیت‌های اعمال شده در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز پس از خروج از این وضعیت ها، دوباره شاهد بروز بحران و شیوع ویروس نباشیم.

روحانی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در زمینه ساخت واکسن و اقدامات انجام شده برای خرید واکسن از خارج کشور، گفت: بی تردید با توجه به قوت‌ها و توانایی‌های علمی و تکنولوژیک در داخل کشور، ایران با اتکا به دانشمندان خود توانایی ساخت واکسن در داخل کشور را خواهد داشت و با توجه به فراهم آوری زیر ساخت‌های لازم قادر به تولید انبوه خواهد بود.

رییس جمهوری تاکید کرد: دولت در جهت تامین سلامت مردم، هم از توان داخلی بهره خواهد برد و هم اقدامات موثر درخصوص خرید واکسن از کشورهایی که زودتر به واکسن مطمئن دست یافته‌اند، انجام داده است.

روحانی همچنین پس از ارائه گزارش کمیته بهداشتی و درمانی از اتمام اقدامات و آماده سازی ردیابی هوشمند مبتلایان و کسانی که تست آنان مثبت شده است، با قدردانی از اقدامات انجام شده در این زمینه، گفت: تست گسترده و ردیابی مبتلایان به عنوان یکی از راهبردهای اصلی طرح جامع مقابله با کرونا می بایست با قدرت انجام گیرد چرا که با افزایش تست‌ها به ۱۰۰ هزار در روز، ردیابی مبتلایان و نزدیکان آنان مهم ترین گام در جهت کاهش آمار مرگ و میر خواهد بود و امیدوارم این اقدامات هر چه سریعتر به قطع زنجیره ابتلا بینجامد و به مرحله قطع زنجیره برسیم.

در این جلسه همچنین روسای کمیته‌های تخصصی گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح جامع ملی مقابله با کرونا ارائه کردند.

کمیته امنیتی – اجتماعی در گزارش خود با اشاره به طرح الزام شهروندان در به همراه داشتن کارت ملی برای استفاده از خدمات شهری از جمله حمل و نقل عمومی، با توجه به اینکه برخی از مردم هنوز کارت ملی خود را دریافت نکرده‌اند، برامکان استفاده از رسید پیگیری و ضرورت اطلاع رسانی کافی و اقناع سازی و توجیه مردم در این زمینه قبل از اجرای طرح تاکید کرد.

در جلسه امروز کمیته‌های تخصصی ستاد ملی کرونا همچنین در گزارش قرارگاه عملیاتی ستاد از همکاری مردم و صاحبان مشاغل و اصناف با اجرای طرح جامع و اعمال محدودیت‌ها در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز قدردانی و تاکید شد که کسبه و اصناف همکاری خوبی با این طرح داشته اند به گونه‌ای که کمتر با جریمه و اعمال قانون مواجه شدیم.

کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد ملی کرونا نیز در گزارش خود از اقدامات و فعالیت رسانه‌ها در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در ابعاد مختلف خبر داد و با قدردانی از همکاری رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم، تاکید کرد: تلاش رسانه‌ها این بوده است که با اطلاع رسانی دقیق و مستمر، هیچ ابهامی درمورد ضرورت اجرای طرح جامع و اعمال محدودیت های شدید در شهرهای درگیر با ویروس کرونا وجود نداشته باشد.

در این جلسه همچنین کمیته اقتصادی گزارش کاملی از هماهنگی با دستگاه های ذیربط درخصوص ارائه بسته های حمایتی به افراد نیازمند و همچنین مشاغل زیان دیده از کرونا ارائه و بر تدام ارائه این کمک‌های حمایتی تا پایان سال تاکید کرد.

کمیته بهداشتی و درمانی ستاد ملی کرونا نیز در این جلسه از مراحل ساخت و دستیابی به واکسن، ارائه دستاوردهای ایران در این زمینه به سازمان بهداشت جهانی و ثبت شدن نام ایران در زمره سازندگان واکسن در جهان و همچنین اقدامات انجام شده برای خرید واکسن خارجی، گزارشی ارائه کرد.
 

برچسب‌ها کرونا ستاد ملی سازمان جهانی بهداشت حسن روحانی پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی سازمان جهانی بهداشت حسن روحانی کرونا ستاد ملی سازمان جهانی بهداشت حسن روحانی اخبار کنکور اقدامات انجام شده کمیته های تخصصی مقابله با کرونا اجرای طرح جامع اطلاع رسانی محدودیت ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبود‌ها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود، اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد، اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخورد‌های منفی برای تهران توصیف می‌کردند، اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعا‌های رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپاد‌های خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

دیگر خبرها

  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • رئیسی: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس