Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از هفت صبح،‌ برادرهای اصغر در فرار از بدنامی‌پدر راهی بغداد می‌شوند و آنجا قهوه خانه‌ای راه می‌اندازند. علی اصغر نوجوان و درشت هیکل نیز به آنها می‌پیوندد. از ۱۴ سالگی شروع به آزار و تعدی به کودکان می‌کند. دستگیر می‌شود اما چون سنش کم است رهایش می‌کنند. او به تعدی‌های خود ادامه می‌دهد و این بار به ۹ سال زندان محکوم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۲۶سالگی از زندان بیرون می‌آید. به برادرش می‌گوید می‌خواهد زن بگیرد اما برادرش با پوزخندی او را روانه می‌کند. بعد از تجاوز به یک شاگرد نجار دوباره زندان می‌افتد و پس از آزادی هم آنقدر ترسناک بوده که تا چند وقت پلیس بغداد یک مامور برای خانه آنها گذاشته بود تا از شبگردی‌های اصغر جلوگیری کند! اصغر اما بالاخره به سر حرفه خود باز می‌گردد و این بار در ادامه تجاوزهایش و برای فرار از دست پلیس و زندان تصمیم می‌گیرد قربانیان خود را بکشد.

او به اعتراف خود بیش از ۲۵ کودک و نوجوان را در اطراف بغداد پس از تعدی به قتل می‌رساند و آثار جرم خود را پاک می‌کند. عاقبت در ترس از لو رفتن از عراق می‌گریزد و به بروجرد و نزد خاله‌اش می‌رود و مدتی هم قالیبافی می‌کند. اما در نهایت سر از جنوب تهران در می‌آورد و در یک کاروانسرای قدیمی‌ساکن می‌شود.

این به سال‌های ابتدایی سلطنت رضاخان مربوط می‌شود. سپس هیولای وجودش دوباره بیدار می‌شود. در قامت یک بامیه فروش دوره گرد کودکان و نوجوانان فقیر و بی‌خانمان را پیدا می‌کند و به آنها تجاوز می‌کند و آنها را به شنیع‌ترین و وحشیانه‌ترین شکل ممکن می‌کشد. او خود بعدها با خونسردی شرح دقیق جنایت‌هایش را با تمام جزئیات برای خبرنگارها شرح داده که می‌توانید به آنها رجوع کنید اما خواندنشان واقعا صبوری می‌خواهد.

او در تهران ۸ نفر و به روایتی ۱۲ نفر دیگر را می‌کشد. تا این که روزی جوانی ۱۹ ساله به نام نصرت که پسر سروان آقاخانی بود، برای شکار به بیابان شترخان در جنوب تهران رفته بود که جسد بدون سری را پیدا می‌کند و به پلیس اطلاع می‌دهد. جسد مربوط به رحیم پسرک بی‌خانمان ۱۵‌ساله بوده است‌. امنیه‌ها در جست‌وجوی خود دو جسد بدون سر دیگر نیز در چاه‌های همان حوالی پیدا می‌کنند.

در مدتی کوتاه اجساد دیگری در منطقه جلالیه (حوالی پارک لاله )‌، قنات امین آباد و قلعه دولت آباد کشف می‌شوند. سرهنگ فضل‌الله بهرامی،‌ رئیس وقت اداره تأمینات (یا همان آگاهی فعلی ) به دستور ژنرال آیرم شبانه روزی به دنبال پیدا کردن قاتل است (فضل‌الله بهرامی‌بعدها شهردار تهران شد و دوره‌ای هم وزیر کشور ووزیر پست و تلگراف شد و سال ۱۳۴۴ درگذشت ).

بهرامی‌ مامور ویژه خود یعنی سردار تیمورخان، مفتش کارآزموده اداره تأمینات (آگاهی) را مأمور پیدا کردن قاتل می‌کند؛ اما بی‌تجربگی مأموران تأمینات در رسیدگی به چنین پرونده‌های پیچیده‌ای، اوضاع را وخیم‌تر و مردم را سراسیمه‌تر می‌کند. پلیس هیچ نشانه‌ای از قاتل ندارد اما چهل روز بعد اصغر به شکلی تقریبا اتفاقی به دام می‌افتد.

وقتی که با سینی بامیه و یک پیت حلبی مورد سوءظن پلیس قرار می‌گیرد و لباس‌های خونین و چاقو از او کشف می‌شود. استاد در حال حرکت برای امحای آثار آخرین قربانی خود بوده است! معلوم شد که لباس خون آلود متعلق به پسر نوجوانی است که اصغر، چند روز قبل، به اسم برادرزاده‌اش به کاروانسرا آورده بود. این ماجرا به سال ۱۳۱۲ رخ می‌دهد.

اصغر قاتل در شهربانی به جنایت‌هایش اعتراف می‌کند و به زندان می‌افتد. می‌گویند آن قدر ترسناک بوده که ماموران زندان همه خواسته‌هایش را اجابت می‌کردند و روزهای بسیاری یکی دو وعده چلوکباب و دوغ برایش آماده می‌کردند. او قربانیان خودرا گروهی ولگرد می‌نامید که باید نسلشان منقرض شود: «بی‌سر و پا و…. وقتی که ریش آنها درآمد، دزدی می‌کنند. من با اینها دشمنی دارم. اینها دشمن مملکت هستند. به این جهت آنها را کشته‌ام. من در خارجه که بودم از اینها خیلی بودند و خیلی از آنها را کشتم.»

(استاد بزرگوار در واقع برای خود، شان مصلح اجتماعی هم قائل بود!) مرد ۴۱ ساله چشم آبی به مرگ محکوم می‌شود اما در مخیله‌اش هم نمی‌گنجید که به دارآویخته خواهد شد. فکر می‌کرد دوباره راه فراری از این موقعیت پیدا می‌کند. اما در روز اجرای حکم به محض اینکه از درب نظمیه با گروهی از مامورین محافظ بیرون آمد و کثرت جمعیتی را دید که برای تماشای مرگش به صف شده بودند، لرزه بر اندامش افتاد. عجز و لابه کرد و گفت: «دو گوسفند نذر می‌کنم اگر از این وضعیت نجات پیدا کنم.»

نخستین قاتل زنجیره‌ای تاریخ ایران در سحرگاه ششم تیرماه ۱۳۱۳ به دار مجازات آویخته شد.

کد خبر 567411 برچسب‌ها جامعه آسیب اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جامعه آسیب اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره 283962‏‏/00 مورخ 29‏‏/09‏‏/1400 به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.  


در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.

 برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
-    قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی
-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف 200 فروش سال گذشته بنگاه خریدار
-    معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
-    امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره 

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ 26/1/1403 بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش بینی شده است که می تواند در کنار سایر ابزارهای تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • ماجرای کشف جسد یک زن ۵۹ ساله در تالش
  • مریلا زارعی قاتل زنجیره‌ای سریال افعی تهران است؟
  • قاتل گربه ها به ۱۴ ماه زندان محکوم شد !
  • روایت زندگی نخستین فرمانده یزدی/ پنجم اردیبهشت ماه، روز مفتضحانه‌ترین باخت نظامی ایالات متحده در تاریخ کشور ایران
  • مریلا زارعی قاتل زنجیره‌ای سریال افعی تهران است؟ | ویدئو
  • کلاهبرداری قاتل برای پرداخت دیه میلیاردی | سرنوشت قاتلی که رویای آزادی در سر دارد