Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین صومی سه‌شنبه شب در گفت‌وگوی خبری با اشاره به اینکه کاهش تعداد فوتی‌ها ۲ هفته بعد مشخص می شود، گفت:نتایج محدودیت‌های آذر ماه هم ۲ هفته بعد دیده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فاز اول بیماری کووید۱۹ شامل علایمی مانند تب، درد عضلانی و سرفه بوده و برای بهبود این علایم از داروهای ضدویروس استفاده می‌شود، ادامه داد: هنوز هیچ دارویی در دنیا برای درمان این بیماری تولید نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صومی خارطنشان کرد: دارویی مانند رمدسیویر برای  کووید۱۹ تولید نشده، اما استفاده از آن در بیماری‌های ویروسی مشابه نشان داده که عارضه‌ جنبی ندارد و ضرر داشتن آن اثبات نشده است.

وی، داروهای فاویپیراویر و رمدسیویر را ۲ داروی مورد استفاده در درمان بیماران مبتلا به کرونا در فاز اول عنوان کرد و گفت: داروی اولی وارداتی بوده و دومی با تامین مواد اولیه‌ در ایران تولید می‌شود، اما تاثیر ۱۰۰ درصدی هیچکدام اثبات نشده است، ولی رمدسیویر مدت بستری را کاهش می‌دهد.

صومی بیان کرد: هر چند نتایج مثبتی از هر دو گرفته‌ایم، توصیه می‌کنیم از رمدیسویر در افراد کم‌تری استفاده شود.

وی اضافه کرد: در فاز دوم یا درگیری ریوی از کورتون‌ها مانند دگزامتازون و مشتقات آن که جزو بهترین‌ها در این مورد هستند، زیر نظر پزشک استفاده می‌شود که قطعا در مراحل آبشار التهابی روند را مهار می‌کند.

صومی با تاکید بر تشدید نظارت‌ها بر نحوه‌ رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت های کرونایی، اظهار کرد: کاهش عرضه کالاهای اساسی و ایجاد صف برای تهیه آنها می تواند وضعیت را بدتر کند.

وی با قدردانی از همکاری مردم در اجرای محدودیت‌های کرونایی، اعلام کرد: اطلاعات ما نشان می‌دهد مردم بیش از ۹۰ درصد همراهی می‌کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی ویروس کرونا آذربایجان شرقی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه

این روز‌ها شکوفه‌های سفید و صورتی باغ‌های سیب چشم هر بیننده‌ای را می‌نوازد وزیبایی خاصی به باغ‌های شهر مراغه بخشیده است.

بیشترین باغ‌های سیب آذربایجان شرقی در شهر مراغه قرار گرفته و در این فصل شکوفه‌های سیب طراوت و زیبایی حاشیه رودخانه مردق چای، سراجو چای، کهجوق چای را دوچندان کرده است.

شهرستان مراغه با ۱۴ هزار هکتار باغ سیب قطب تولید این محصول در آذربایجان شرقی است.

سالانه در این شهرستان حدود ۳۰۰ هزار تن سیب تولید و روانه بازار می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • برپایی اردوی تیم ملی تنیس
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد