Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-04@03:09:40 GMT

هویج هم راه مرغ را می‌رود!

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۴۸۳۲

هویج هم راه مرغ را می‌رود!

چند وقتی هست که چشممان به آمار روزانه افرادی که به کرونا مبتلا شدند، عادت کرده؛ ۱۲۰۰۰ نفر! آنقدر تکرار شده که ابهت عدد و تعداد افراد کم به نظر می‌رسد.

توصیه دکترها و افرادی هم که به این ویروس لعنتی بد قدمِ جاخوش کُن مبتلا شدند و به سلامت از این بیماری گذر کردند، مصرف سوپ و مایعات و آبمیوه‌های طبیعی به ویژه آب هویج هستش؛ انگار که به خاطر بی‌اشتها شدن، افراد مبتلا چیزی به جز مایعات هم نمی‌توانند استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با این قیمت‌های دور از انتظار مرغ و هویج و قارچ، که از ترکیبات خیلی از سوپ‌ها هستش، چطور امکان پخت آن وجود دارد؟!

قیمت هر کیلو مرغ در بازار به ۳۷,۰۰۰ تومان رسیده و قیمت هویج هم به دلیل تقاضای مردم در دوران کرونا، به کیلویی ۱۰,۰۰۰ تومان که صادر هم می‌شود… با نگاهی گذرا به تخته وایت بردهای میوه و تره‌بار، قیمت هر کیلو قارچ هم حدود ۲۸۰۰۰ تومان!

از آنجایی هم که مرغ‌ها اکثراً وزنی حدود ۲ تا ۳ کیلو دارند، قیمت هر یک مرغ برای مردم بین ۷۰۰۰۰ تا ۱۰۰,۰۰۰ تومان تمام می‌شود، بماند که این مرغ‌های درشت به دلیل تجمع چربی و آنتی‌بیوتیک موجود در آن ضررهایی را به دنبال دارد.

یعنی برای تهیه مواد اولیه یک سوپ ساده که از قدیم الایام جز غذاهای ساده و بی‌درد سر بود، به طور میانگین و متوسط حدود ۵۰,۰۰۰ تومان برای مصرف دو یا سه نفر باید هزینه کرد.

با این اوصاف، هرچه قیمت مرغ بالاتر می‌رود (که در این چند روز اخیر حدود ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته) صف‌های خرید مرغ هم طولانی‌تر می‌شود؛ و این موضوع با محدودیت‌های کرونایی در تعارض هستش.

مسئولانی که وعده می‌دهند!

وقتی علت شلوغی صف‌ها و ازدحام مردم پیگیری می‌شود به این مورد می‌رسیم که امروز علی ربیعی سخنگوی دولت، گفته: «به دلیل بروز مشکل در تأمین ارز کالاهای اساسی در تأمین نهاده‌ها به مشکل خوردیم. وزارت جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار عمده فروشی‌ها ۳۲۰ تن مرغ با قیمت ۱۸,۵۰۰ تومان را وارد بازار کرده است. فعلاً توزیع مرغ در میادین تره بار شروع شده است ولی بزودی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم عرضه خواهد شد. دیروز در میدان بهمن، قیمت مرغ تا ۲۸ هزار تومان هم کاهش یافت.»

سعید محمدی‌پور، معاون نظارت و بازرسی وزارت صمت هم اعلام کرده که: «امکان کاهش قیمت مرغ ظرف یک یا دو روز وجود ندارد. باید این عرضه مرغ از سوی وزارت جهاد کشاورزی چند روز ادامه پیدا کند و در این صورت تا هفته آینده قیمت‌ها متعادل خواهد شد.» و این در حالی است که در عرض یک شب قیمت مرغ بالا رفت و ده روز طول می‌کشد تا قیمت آن پایین بیاید.

به هر حال مردم ناچار هستند در این شرایط کرونایی و بالا رفتن روزانه آمار مبتلاها، از ترس مبتلا نشدن و یا نجات از بیماری، به وعده‌ها دل خوش کنند و امید داشته باشند که وعده‌های داده محقق شود و اوضاع به تعادل برسد؛ بماند که بسیاری از سرپرست‌های خانوار با این حجم از تورم و گرانی جلوی خانواده‌شان سرافکنده می‌شوند و کسی به فکرشان نیست!

منبع: مهر

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: ۰۰۰ تومان قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک