۵ آذر ۱۳۹۹
گروه تروریستی سنتکام از استقرار بمبافکنهای بی-۵۲ آمریکا در خاورمیانه خبر داد
مصاف ایرانیان: همچنين رسانه فاکس نيوز که به طيف جنگ طلب آمريکا نزديکتر است، در جديدترين تحليل خود مدعي شده است که هدف اين بمب افکن ها حمله به تاسيسات هسته اي ايران است.
طبق آن چيزي که آژانس بين المللي انرژي اتمي مدعي شده، ايران با تزريق گاز به سانتريفيوژهاي نسل دوم خود در حال غني سازي اورانيوم در نيروگاه نطنز بوده و حجم اورانيوم موجود در کشور به 12 برابر حد مجاز آن در برجام رسيده است.
اگرچه اين اتفاق از سوي مقامات بلند پايه ايران به شدت نقض شده است، اما آمريکا در صدد مقابله با نقض برجام و هسته اي شدن ايران است.
هفته پيش رسانه خبري نيويورک تايمز با انتشار مقاله اي مدعي شده بود که ترامپ در حضور مشاوران و معاونانش، گزينه حمله به ايران را مطرح کرده بود که البته با مخالفت علني دستيارانش مواجه شده بود.
معاونان و مشاوران حاضر در اين جلسه به ترامپ تذکر داده بودند که هر گونه حمله به تاسيسات هسته اي ايران براي توقف برنامه هاي اين کشور، مي تواند به يک نبرد همه جانبه با کل نيروهاي مقاومت در سطح خاورميانه مبدل شود.
مايک پمپئو در سفر اخيرش به خاورميانه در اظهار نظري درباره ايران بيان کرده است براي توقف برنامه هاي هسته اي و منطقه اي ايران تمام گزينه ها روي ميز است.
آن چيزي که مشخص است اين است که آمريکا از شروع فعاليت هاي هسته اي ايران بسيار هراسناک شده و به دنبال راهي کم هزينه براي توقف اين فعاليت ها مي گردد.
اعزام دو فروند بمب افکن ب-52 براي حمله به ايران به هيچ عنوان کافي نيست و اين تعداد از جنگنده، جنبه عملياتي ندارد.
اولين قدم آمريکا براي جلوگيري از پيش برد هسته اي ايران، استفاده از عمليات رواني است. آن ها سعي دارند با ايجاد ترس و ارعاب، ايران را از ادامه غني سازي بازدارند. اعزام اين دو فروند بمب افکن را نيز مي توان در همين راستا تحليل کرد.
از طرفي با شکست فشار حداکثري و از سرگيري فعاليت هاي هسته اي از سوي ايران، ترامپ خود را با يک شکست بزرگ در قبال ايران رو به رو مي بيند و سعي دارد هر طور که هست مانع پيشرفت اين شکست شود.
به علاوه کشورهاي حاشيه خليج فارس در راس آنها عربستان، حساب ويژه اي را روي ترامپ براي مهار ايران بازکرده بودند. حالا با اعلام خروج از منطقه توسط ترامپ و شکست انتخاباتي او، اين کشورها به تلاطم افتاده اند و شکست خود در برابر ايران را حس مي کنند. بعيد نيست اين اقدام آمريکا در اعزام بمب افکن به خاورميانه در جهت تزريق مسکني زودگذر براي تسکين شکست هاي اين مدت کشورهاي حاشيه خليج فارس باشد.
با وجود تمام تحليل ها بعيد نيست ترامپ در آخرين روزهاي رياست جمهوري خود دست به اقدامي احمقانه بزند. ايران از نظر نظامي بايد کاملا آماده باشد و بايد هر چه سريعتر به آمريکا بفهماند هر گونه حمله هرچند جزئي به منافع ايران، ممکن است به قيمت يک جنگ تمام عيار و نابودي اسرائيل تمام شود.
به علاوه آمريکا شديدا به دنبال احياي برجام و توقف فعاليت هاي هسته اي ايران است. ايران بايد شديدا در مواضع خود پافشاري کند تا آمريکاي سر در گم را مجبور به بازگشت به برجام و برداشتن تحريم ها کند.
همچنين نبايد فراموش کرد که ايران در اين زمينه دست بالاتر را دارد و به هيچ عنوان نبايد از جنبه ضعف با آمريکا برخورد کند.
منبع: آخرین نیوز
کلیدواژه: هسته ای ایران هسته ای فعالیت ها بمب افکن
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.akharinnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۹۴۸۷۹ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ظریف: ابزار ما مذاکره است، ابزار دیگری نداریم| من جلو کری نماز خواندم، با صدام هم مذاکره کردم
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ مشخص است؛ آینده کشور تاریک و خطرناک است
آیتالله موحدی کرمانی: بعید نیست آمریکایی ها با واکسن جعلی کرونا مردم ایران را بکشند
کودکان مبتلا به کروناویروس بار ویروسی کمتری نسبت به بزرگسالان دارند
خبر بعدی:
وعده بررسی حضور نیروهای آمریکا در خاورمیانه برای حل چالشهای چین و روسیه
جلسه تأیید ژنرال "لوید آستین"، گزینه انتخابی جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا برای سرپرستی پنتاگون، ۱۹ ژانویه و یک روز قبل از تحلیف بایدن، در کمیته خدمات مسلح سنا برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، لوید آستین در سخنان ابتدایی خود در جلسه تأیید سنا اظهار کرد که حضور نیروهای آمریکا در خاورمیانه را بررسی میکند تا چالشهای روسیه و چین را برطرف کند.
بنا بر گزارش بلومبرگ، آستین همچنین گفت، اعزام فعلی نیروها به خاورمیانه را بررسی میکند و ضمن اشاره به کاهش نیروهای آمریکا در منطقه، اظهار کرد: ما میتوانیم حضور آمریکاییها را بهتر وارسی کنیم و فرصتهایی برای استفاده از نیروها در دیگر مکانها فراهم آوریم.
آستین در بیانیه کتبی به سنای آمریکا نوشت: در صورت تأیید، حضور نیروهایمان را بررسی خواهم کرد تا اطمینان دهم این حضور، دارای تعادل صحیح برای رسیدگی به طیف گسترده چالشها در خاورمیانه- شامل چالشهای چین و روسیه- همراه با الزامات جهانی و سلامت نیروی مشترک است.
چین را جدیترین رقیب جهانیمان تلقی میکنیم
آستین در پاسخ به این سؤال که آیا استراتژی دفاع ملی آمریکا باید بازنگری شود یا خیر، گفت: سرعتی که چین با آن در حال مدرنسازی ارتش خود است، اقدامات تهاجمی فزاینده این کشور در هند و اقیانوس آرام و توانایی آن برای تهدید کشور آمریکا، نگرانکننده هستند و باید به طور مداوم مورد بررسی قرار گیرند.
آستین افزود که تضمین میکند چین به برتری نظامی نسبت به آمریکا دست پیدا نکند.
وزارت خارجه آمریکا در وبسایت خود نوشت: در بیشتر مناطق هند و اقیانوس آرام، حزب کمونیستی چین در حال استفاده از تهدید نظامی و اقتصادی برای زورگویی به همسایگان، پیشبرد ادعاهای دریایی غیرقانونی، تهدید خطوط حمل و نقل دریایی و بیثباتسازی سرزمینهای حاشیه جمهوری خلق چین است. این رفتار غارتگرانه خطر محاسبات اشتباه و درگیری را افزایش میدهد. آمریکا در کنار متحدان و شرکای آسیای جنوب شرقی خود ایستاده است تا از هند و آرام آزاد و باز پشتیبانی کند.
تمدید پیمان نیواستارت با روسیه، در راستای منافع آمریکا است
آستین گفت: تمدید پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک (نیو استارت) با روسیه، در راستای منافع امنیت ملی آمریکا است.
به گفته آستین، دولت بایدن تصمیم مبنی بر برگرداندن تعداد قابل توجهی از نیروهای آمریکا از آلمان را مورد بررسی قرار خواهد داد.
علاوه بر این، آستین گفت از مقررات قانونی برای فراهم آوردن کمک کُشنده به اوکراین حمایت میکند.
وی ادامه داد: اوکراین همچنین نیازهای غیرکشنده مهمی مانند تجهیزات ایمن ارتباطی دارد که از طریق "ابتکار کمک امنیتی اوکراین" تأمین مالی میشود. در حال حاضر تعادل خوبی از کمک کشنده و غیرکشنده برای پاسخگویی به نیازهای ظرفیتی اوکراین، وجود دارد.
کمیته خدمات مسلح سنا همچنین از آستین در مورد امنیت سایبری، از جمله حمله سایبری اخیر علیه شرکت آیتی سولارویندز پرسید. آستین گفت اگر روسیه مقصر نفوذ سایبری اخیر شناخته شود، باید پاسخگو باشد.
وی خاطرنشان کرد: واقعاً به درک همراه با شفافیت از آنچه اتفاق افتاد امیدوار هستم. افبیآی و آژانس امنیت ملی، روسیه را مقصر دانستهاند. آنها این اقدام را به روسیه نسبت دادهاند و اگر واقعاً اینطور باشد، فکر میکنم روسیه باید پاسخگو باشد، باور من این است.
انتهای پیام