Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم تکواندو کن گفت: ریحانه فولادی از زمان تعطیلی اردوهای تیم ملی حقوقی دریافت نکرده و حتی نام او در لیست نفرات دعوت شده به اردوی جدید نیست. - اخبار ورزشی -

کیومرث چگینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص قانون ممنوعیت همکاری مربیان ملی با باشگاه‌ها اظهار داشت: حدود سه یا چهار سال قبل فدراسیون تکواندو در جهت تدوین برنامه‌های خود برای حضور در المپیک 2020، همکاری سرمربیان تیم‌های ملی با باشگاه‌ها را ممنوع اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن مقطع مهرو کمرانی به عنوان سرمربی تیم ما معرفی شده بود، اما متعاقب این مسئله و در جهت تمکین از خواسته‌های فدراسیون و ترجیح منافع ملی به باشگاهی، مسئولیت تیم بانوان را به ریحانه فولادی به عنوان یک مربی جوان، با اخلاق، تحصیلکرده و جوان واگذار کردیم.

وی در خصوص اینکه این محدودیت در آن مقطع فقط شامل سرمربیان تیم‌های ملی بود، گفت: قطعا این قانون برای سرمربیان تیم‌های ملی بود و در آن مقطع ریحانه فولادی به عنوان مربی ملی با فدراسیون همکاری نداشت. در آن زمان فاطمه صفرپور، حاجی‌وند و رستاد به صورت چرخشی با مهرو کمرانی در تیم ملی بانوان همکاری داشتند.

سرپرست تیم ملی تکواندو کن در خصوص اینکه با توجه به صحبت‌های دبیر فدراسیون تکواندو امکان همکاری این باشگاه با فولادی وجود خواهد داشت، گفت: یقین دارم که بعد از تعطیلی اردوهای تیم ملی بانوان در اسفندماه سال 98 تا امروز، ریحانه فولادی ریالی از فدراسیون عایدی نداشته و به جهت اینکه اردویی برگزار نشده حقوقی دریافت نکرده است.

چگینی عنوان کرد: مربیان رزومه‌دار سال‌ها تحصیل کرده‌اند و انتظار دارند از تجربیات خود منافعی داشته باشند، اما با توجه به تعطیلی اردوهای ملی و عدم دریافت حقوق، مربیان به هیچ عنوان قادر به تامین هزینه‌های خود نیستند. وزارت ورزش و کمیته المپیک به عنوان متولی ورزش باید سیستمی را در نظر بگیرند تا مربیان ملی از لحاظ تامین خواسته مالی در سطحی قرار بگیرند که زمان خالی خود را به همکاری با باشگاه‌ها اختصاص ندهند.

وی در پاسخ به این سوال که همکاری مربیان ملی با باشگاهی در دنیا عرف است، گفت: برای مقایسه خودمان با سیستم ورزش دنیا باید از خیلی زوایا به این موضوع نگاه کنیم. از لحاظ برنامه‌ریزی، بحث مالی و جایگاهی هیچ وقت نمی‌توانیم خودمان را با ورزش دنیا مقایسه کنیم. بسیاری از سرمربیان اسمی دنیا به قدری از لحاظ شرایط مالی در جایگاه خوبی قرار می‌گیرند که تمام وقت با تیم‌های ملی همکاری می‌کنند. با این حال طبق آنچه اطلاع دارم در ایران و دنیا نمونه‌هایی از همکاری مربیان ملی با باشگاهی وجود دارد.

سرپرست تیم تکواندو کن خاطرنشان کرد: آلکنو سرمربی جدید تیم ملی والیبال نزدیک 6،7 سال همزمان سرمربی تیم زنیت روسیه و تیم ملی این کشور بود. در بحث داخلی نیز حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشو و همزمان نایب رئیس فدراسیون و سرمربی تیم باشگاهی در لیگ ووشو است. در بسکتبال نیز مهران شاهین طبع علاوه بر هدایت تیم ملی، سرمربی تیم شهرداری گرگان در لیگ است. در گدشته نیز کادرفنی تیم ملی کشتی با باشگاه‌های بیمه رازی و ایران مال همکاری داشت. اتفاقی که نشان می‌دهد همکاری مربیان ملی با باشگاه‌ها چیز عجیب و غریبی نیست و فقط در فدراسیون تکواندو ایران نمی‌افتد.

چیگنی یادآور شد: ریحانه فولادی در حال حاضر حتی جز گزینه‌های حضور در المپیک نیست و در این شرایط نباید برای همکاری او در رده باشگاهی مانع ایجاد کنیم.  طبق اسامی اعلامی برای آغاز اردوهای تیم ملی بانوان برای کسب سهمیه المپیک توکیو، نامی از فولادی دیده نمی‌شود و در این شرایط چگونه می‌توانیم بگوییم او مربی ملی است؟ حضور فولادی در کنار تیم بانوان مرتبط با المپیک نبود و برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا بود.  

وی تاکید کرد: در صورتی که فدراسیون تمایل به همکاری با فولادی داشته بود بدون درنگ به تصمیم فدراسیون احترام می‌گذاریم و برخلاف نظر فدراسیون حرکت نخواهیم کرد. فاطمه صفرپور نیز در حال حاضر به عنوان مدیرفنی با ما همکاری دارد که طبق اعلام مسئولان فدراسیون این همکاری منع قانونی ندارد. صفرپور بابت تجربیات گرانبهای سال‌ها حضور در رده پایه و شناخت از بازیکنان این رده می‌تواند کمک شایانی به ما داشته باشد. تلاش کردیم به جهت تامین آینده باشگاه از نفراتی استفاده کنیم تا علاوه بر رقم زدن آینده باشگاه، دین خود را به تکواندو ایران نیز با معرفی استعدادهای ناب ادا کنیم.

نیری: فعالیت همزمان مربیان ملی با باشگاه‌ها توجیه ناپذیر است/ این موضوع بی‌طرفی را به چالش می‌کشد

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لیگ برتر تکواندو تکواندو ایران تکواندو لیگ برتر تکواندو تکواندو ایران تکواندو فدراسیون تکواندو ملی با باشگاه ها تیم های ملی سرمربی تیم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک از سختی‌های فراوانی که به همراه مهدی الفتی متحمل شد تا به قطر برسد صحبت و ابراز امیدواری کرد که در پاریس نتیجه خوبی رقم بخورد. - اخبار ورزشی -

محمدرضا خیرخواه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 2024 پاریس توسط مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان اظهار داشت: کسی فکر نمی‌کرد ژیمناستیک ایران بتواند به سهمیه المپیک برسد، اما خوشبختانه تلاش‌هایمان به ثمر نشست و این ورزشکار توانمند و تاریخ‌ساز توانست به این سهمیه ارزشمند دست پیدا کند. ما دو هدف داشتیم که با کسب مدال بازی های آسیایی و همچنین سهمیه المپیک، به آنها رسیدیم. از فدراسیون ژیمناستیک تشکر می‌کنم که حمایت بسیار خوبی داشت و جواب زحمات مسئولان را به خوبی دادیم. حالا امیدوارم عملکردی در شأن نام ژیمناستیک ایران در پاریس داشته باشیم و نتیجه خوبی هم بگیریم که ژیمناستیک ایران سربلند باشد.

وی با اشاره به دشواری اعزام به جام جهانی قطر گفت: وضعیت اعزام ما به قطر با مشکل مواجه شد. به دلیل بسته شدن فرودگاه‌ها و انجام نشدن پروازها بخشی از مسیر را زمینی رفتیم و با معطلی که در فرودگاه داشتیم، تقریباً 48 ساعت بی‌خواب بودیم. زمانی که می‌خواستیم اعزام شویم، فرودگاه بسته شد. در واقع ساعت 11 شب از قزوین حرکت کردیم تا به پرواز ساعت 5 صبح برسیم، اما تعطیل شد.

خیرخواه ادامه داد: در فرودگاه نشستیم تا ببینیم تکلیف چه می شود. تا ساعت 10 شب در آنجا حضور داشتیم و امیدوار بودیم سوار هواپیما شویم و پرواز انجام شود. در همان زمان نیز فدراسیون رایزنی می‌کرد و در نهایت تصمیم گرفته شد از طریق مرز زمینی به ارمنستان برویم، چون اگر این کار را نمی‌کردیم، شانس اعزام را از دست می‌دادیم. فدراسیون، اتومبیل خوبی فراهم کرد. تقریباً 17 ساعت طول کشید تا به فرودگاه ارمنستان رسیدیم. از تهران به ایروان رفتیم و چند ساعت هم در مرز بودیم، فدراسیون هم اتومبیل خوبی را در آنجا مهیا کرده بود. در نهایت بلیت فراهم شد و راهی قطر شدیم. کار بسیار سختی بود، اما باید این ریسک را می‌کردیم. زمانی که به ارمنستان رسیدیم، 4، 5 ساعت هم منتظر پرواز بودیم و سفر به قطر 4 ساعت  طول کشید. در واقع ما چیزی حدود 48 ساعت در مسیر بودیم.

اعلام زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: فدراسیون همه سعی خود را کرد و هماهنگی‌ها را به سرعت انجام داد تا اتومبیل در مرز و همچنین بلیت سفر به قطر فراهم شود. با همه این تمهیدات 48 ساعت در راه بودیم که البته چاره‌ای هم نبود. در همان فاصله تیم‌های دیگر رسیده بودند و با آرامش در حال تمرین بودند، ولی زمانی که ما رسیدیم، دو روز بعد مسابقه بود. شما یک سفر سه، چهار ساعته که می‌روید، باید یک روز استراحت کنید تا خستگی از بدن بیرون برود. ما 48 ساعت در فرودگاه‌ها و مسیر بودیم. با این شرایط نمی‌شد که بهترین شرایط برای الفتی در پرش‌ها فراهم باشد.

وی تصریح کرد: همه قهرمانان دنیا ناراحت بودند، چون می‌دانستند با چه شرایطی به قطر رسیدیم. در آن دو، سه روزی که باید در تمرین باشیم، در راه بودیم، آن هم با ماشین. با همه این تفاسیر نمی‌توانستم انتظار زیادی از الفتی انتظار داشته باشم و خدا را شکر که او در رقابتش آسیب ندید.

خیرخواه گفت: گفته شد که می‌خواستم الفتی حرکت جدیدی را در این رقابت بزند. بعد از 30 سال آنقدر بی‌تجربه نیستم که در چنین مسابقه انتخابی مهمی دست به این کار بزنم. برای ثبت حرکت جدید، باید فیلم آن حرکت یک ماه قبل برای فدراسیون جهانی فرستاده شود.

وی در پاسخ به این سوال که «پس چرا امتیاز صفر برای الفتی در یکی از پرش‌هایش ثبت شد؟» اظهار داشت: او حرکت را انجام داد، اما زمین خورد. در رشته‌های دیگر اگر کمی خسته باشید، می‌توانید کمی کار را جمع و جور کنید، اما در ژیمناستیک در «یک‌هزارم ثانیه» زمین می‌خورید. ژیمناستی که دو، سه شب نخوابیده و در مسیر ارمنستان بوده که تمام آن گردنه است، با خستگی مواجه می‌شود.

خیرخواه خاطرنشان کرد: اگر یک ژیمناست بخواهد حرکت جدیدی را ثبت کند، باید در کتابچه داوری باشد. اگر هم در کتابچه داوری نیامده باشد، باید یک ماه قبل از آن فیلم بگیریم و برای فدراسیون جهانی ارسال کنیم. پس از آن نیز FIG باید فیلم را ببیند و بگوید که این حرکت حساب می‌شود یا نه. ضمن اینکه در مسابقات کسب سهمیه حرکت جدید نمی‌زنیم. بعد از 30 سال آنقدر تجربه دارم که چنین ریسکی را نکنم. مهدی به شکل خطرناکی زمین خورد. همه افسوس خوردند که چرا این اتفاق برایش افتاد.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: گناهی نداشتیم که فرودگاه به یکباره تعطیل شد و مجبور شدیم 50 ساعت در راه باشیم. این قضیه برایم شوکه کننده بود. فدراسیون همه تلاشش را کرد و در اولین فرصت بلیت و ماشین را فراهم کرد. نزدیک به 24 ساعت در فرودگاه ایران بودیم، 17، 18 ساعت تا ارمنستان طول کشید و 10 ساعت هم آنجا تا قطر به طول انجامید. با این شرایط شانس آوردیم که الفتی در رقابتش مصدوم نشد. یک درصد شک نکنید که این خستگی مسیر باعث زمین خوردنش شد. در نهایت از فدراسیون ژیمناستیک که در آن شرایط سخت ما را اعزام کرد تشکر می‌کنم. تاکنون تا این حد هماهنگی ندیده بودم که آنقدر سریع به آنجا برویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از مورینیو، دشان و آنچلوتی تا آلونسو، کلوپ و فان خال؛ کدام مربیان بزرگ به همکاری با لیورپول «نه» گفتند؟
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • جلسه فنی تیم‌های ملی تکواندو برگزار شد
  • ۲۳۰ مربی در سپاه و بسیج استان سمنان فعالیت می‌کنند
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم