Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه پویش مردمی آجر به آجر ذیل برنامه تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی با هدف جمع‌آوری کمک‌های خرد برای مدرسه سازی و ترویج فرهنگ کار خیر شکل گرفته است گفت: تا کنون حدود ۱۵۰ هزار خیر در این پویش مشارکت کرده‌اند.

مهراله رخشانی‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بسته های تحولی مرتبط با نوسازی مدارس اظهارکرد: براساس آنچه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همچنین سند زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری پیش بینی کرده است، بسته تحولی مشارکت‌های مردمی و طرح "آجر به آجر" مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای زیر نظام‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک تکلیف برای وزارت آموزش و پرورش و دستگاه‌های ذیربط آن تعریف شده است. بر این اساس سازمان نوسازی مدارس کشور با توجه به ماموریت‌های خود به عنوان مسئول اجرای زیر نظام تامین فضا و تجهیزات در قالب دو طرح تحولی «بسته مشارکت‌های مردمی» و «نظام مکان‌یابی مدارس» را در دستور کار امسال خود قرار داده است.

رخشانی‌مهر با تاکید براینکه طرح "آجر به آجر" که در شورای عالی آموزش و پرورش  به تصویب رسیده و با حضور معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد گفت: در کنار طرح "مکان‌یابی مدارس" که به عنوان یکی از بسته تحولی آموزش و پرورش  برای سال جاری  معرفی شده است؛ در راستای گسترش مشارکت‌های مردمی در حوزه تعلیم و تربیت و تامین فضاهای آموزشی آموزش و پروش با هدف هم‌افزایی و جمع‌سپاری استفاده از کمک‌های اقشار مختلف مردم طرح «آجر به آجر» را نیز طراحی کردیم تا هر فرد با هر اندازه سرمایه، بتواند در امر مدرسه‌سازی مشارکت کند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، پویش مردمی آجر به آجر ذیل برنامه تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی با هدف جمع‌آوری کمک‌های خرد برای مدرسه سازی و ترویج فرهنگ کار خیر شکل گرفته است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: پویشی در سراسر استان‌های کشور به تدریج فعال شد و استان‌های مختلف کشور در سه گروه با توجه به ظرفیت‌ها و برنامه‌های ارائه شده به ترویج و توسعه آن می‌پردازند تا هر فرد خیرخواهی حتی با کوچکترین سرمایه فرصت پیوستن به جمع بزرگ و کریمانه خیرین را داشته باشد.

وی با بیان اینکه این طرح برای توسعه مشارکت اقشار مختلف مردم تدوین شده است عنوان کرد: این طرح با جذب هزینه‌های بسیار اندک مردمی، انقلابی در مدرسه‌سازی به پا می‌کند و گستره وسیعی از مخاطبان خود را شناسایی کرده و این گروه‌ها را به سمت ورود به این اقدام حسنه سوق می‌دهد.

رخشانی‌مهر با عنوان اینکه بسته اجرایی تحولی آجر به آجر متمرکز بر دو محور «فرهنگ سازی» و «جلب مشارکت‌های مردمی» است، گفت: نشر فرهنگ کار خیر در توسعه فرهنگ مدرسه سازی چه بسا مهم‌تر از خود امر مدرسه سازی است و اثرات فرهنگی و تربیتی آن در جامعه بسیار گسترده تر و ماندگارتر است.

وی همچنین در ادامه صحبت‌های خود به مسیر ورود برای پیوستن به پویش آجر به آجر اشاره‌ای داشت و افزود: اجرای طرح آجر به آجر از اوایل امسال کلید خورد و با راه‌اندازی سایت مهر مدرسه به نشانی  http://mehrmadrese.ir/ و کد دستوری #۲۴* امکان شرکت در این پویش مردمی محقق شده و امکان مشارکت از طریق سایت و ربات  http://ajorbajor.ir/  نیز فراهم شده است.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، تاکنون خیرینی با اعتبارات خرد حتی به اندازه یک هزار تومان به این پویش پیوسته‌اند و در پویش عاشورایی مهر را با محرم آغاز کنیم، مجموعا حدود ۱۵۰ هزار خیر در این پویش مشارکت کرده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در پویش آجر به آجر صرفا کمک‌های نقدی مورد توجه نیست و خیرین با ورود به سامانه مذکور می‌توانند از طریق اهدای زمین و مستغلات یا تجهیزات ساخت مدرسه در این مسیر گام بردارند و از روند ساخت مدرسه‌ای که در ساخت آن کمک می‌کنند هم مطلع شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پویش آجر به آجر مدرسه سازی خيرين مدرسه ساز مشارکت های مردمی سازمان نوسازی آموزش و پرورش مدرسه سازی مدارس کشور آجر به آجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور