Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز صبح مجلس گفت: رهبر معظم انقلاب روز گذشته در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی نکات مهمی را در خصوص اداره اقتصادی کشور بیان نمودند و نقشه راه هر سه قوه را در مواجهه با مشکلات اقتصادی ترسیم کردند، برای برداشتن بار مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها باید راهکارهای متفاوت داشته باشیم، نشستن و دست روی دست گذاشتن تا زمان لغو خوشبینانه تحریم ها راهکار کارگشا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه باید برای رفع تحریم ها انجام شود و تلاشی که باید در عرصه دیپلماسی صورت گیرد شرایط خود را دارد که پیش از این هم گفته شده است، امروز راهکار اصلی ما خنثی سازی تحریم ها است که باید با همت و تلاش و شجاعت آن را به مرحله انجام برسانیم.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برای عبور از تحریم ها باید تک تک مردم ایران را قوی کنیم و همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند با بی اثر کردن تحریم ها است که می توان رفع تحریم را نیز رقم زد، رهبر معظم انقلاب روز گذشته ۴ سرفصل مهم و حیاتی را برای حل مشکلات کشور در میان مدت بیان فرموند، به لطف خدا و با تلاش همه شما همکاران، مجلس شورای اسلامی در راستای وظیفه خود یعنی ریل گذاری و نظارت در چهار فصل مطرح شده اقداماتی مهم در دست اقدام دارد.
قالیباف ادامه داد: سرفصل اولی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد مربوط به کسر بودجه بود، همانطور که همه متفق القول هستیم اصلاح ساختار بودجه محور اول بسته اقتصاد مردمی مجلس شورای اسلامی است و همکاران به ویژه نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه با کمک مرکز پژوهش های مجلس ماه ها است که با نمایندگان سازمان برنامه و بودجه در حال رایزنی هستند تا بودجه سال آینده با رعایت اصول مصوب اصلاح ساختار بودجه ارسال شود، با توجه به تاکید رهبر مظعم انقلاب از سازمان برنامه و بودجه انتظار می رود همانطور که پیش از این وعده داده بودند بودجه را با ایجاد تغییرات لازم ارسال کنند تا بار فشار کسری بودجه کاهش پیدا کند.
وی اظهار کرد: سر فصل دوم تاکید رهبر انقلاب مربوط به جهش تولید است که در مجلس با عنوان رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال برای جهش تولید مورد توجه نمایندگان قرار گرفته است که در این خصوص طرح های مختلفی در دستور کار مجلس است، یکی از این طرح ها، طرح جهش تولید مسکن است که کلیات آن به تصویب نمایندگان رسیده و می تواند تحول جدیدی در تولید مسکن به عنوان یکی از پیشران های اقتصاد پدید آورد.
قالیباف گفت: طرح سامان دهی بازار خودرو و طرح سامان دهی بازار زنجیره فولاد نیز توسط نمایندگان در حال پیگیری است، خرید تضمینی محصولات کشاورزی و تصویب اعطای تسهیلات در خصوص آن نیز گام مهم دیگری بود که نمایندگان در مجلس یازدهم برداشتند، در سرفصل سوم یعنی افزایش سرمایه گذاری دولت و نهادهای عمومی، تصویب قانون افزایش سرمایه شرکت ها از محل صرف سهام بدون حق تقدم اقدام مهمی بود که در مجلس صورت گرفت، مجلس در تلاش خواهد بود تا بر اجرای صحیح آن به نحوی که بهبود شرایط اقتصادی را کمک کند نظارت کند.
رییس مجلس گفت: سرفصل چهارم مطالبه مقام معظم رهبری ضرورت حمایت از قشرهای ضعیف است، در چهارماه گذشته نمایندگان به طور مداوم پیگیر به سرانجام رسیدن قانون حمایت معیشتی از مردم بودند و با تاکید روزگذشته مقام معظم رهبری و انتظار مردم اکنون این امیدواری وجود دارد دولت و مجلس با هماهنگی و همکاری هرچه سریع تر این قانون را به مرحله اجرا برساند و انتظارات موجود را پاسخ دهد.
وی بیان کرد: طبق این قانون باید تا پایان سال به ۶۰ میلیون نفر یارانه کالاهای اساسی پرداخت شود، مجلس وظیفه خود می داند راهبردهای تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب را به صورت ویژه در بودجه ۱۴۰۰ و در برنامه پنج ساله هفتم مورد توجه قرار دهد تا در ریل گذاری یک ساله و پنج ساله پیش روی کشور با جهت گیری صحیح حرکت کند.
قالیباف در پایان اضافه کرد: این روزها گرانی های افسارگسیخته دغدغه اصلی مردم شده است و زندگی را بر مردم سخت کرده و پدران را شرمنده و شرمسار خانواده ها نموده است، گرانی های کمرشکنی که یک روز با تخم مرغ آغاز شد و حال به مرغ رسیده است، امروز قیمت مرغ به نمادی از ناکارآمدی و ناهماهنگی در اجرا و سیاست گذاری تبدیل شده است، ضروری است بخش های مختلف دولت با هماهنگی کامل سریعا نسبت به سامان دهی مجدد بازار کالاهای اساسی به خصوص مرغ اقدام کنند، لازم است کمیسیون کشاورزی مجلس با سرعت و دقت وظیفه نظارتی خود را در این خصوص انجام و گزارش آن را به مجلس و مردم ارائه کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی رهبر معظم انقلاب تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است