Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سعدآبادی گفت: برای خروج از چرخه بیکاری باید از همان کودکی مفهوم و اهمیت کار آفرینی را به کودکان مان آموزش دهیم.

علی اصغر سعدآبادی، مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی درباره موفقیت در مسیرکارآفرینی اظهار کرد: در اکثر مواقع جوانان نسبت به مراحل و چگونگی ورود به عرصه کار آفرینی اطلاعات لازم و دقیقی ندارند و همین امر سبب می‌شود یا برای شروع یک کار اقدام نکنند و یا در ادامه مسیر با شکست مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:برای شروع کار در مرحله اول داشتن یک ایده بسیار حائز اهمیت است افرادی که تمایل به شروع یک کسب و کار دارند باید توجه داشته باشند ایده‌ای که ارائه می‌دهند خلاقانه بوده و قابلیت تجاری سازی داشته باشد. زیرا درغیر اینصورت نمی‌توانند از این طریق به کسب درآمد بپردازند.

استادیار پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، بیان کرد: البته گاهی اوقات بدون داشتن ایده هم می‌توان در مسیر کار آفرینی قرار گرفت بسیاری از افراد ایده‌ای برای شروع یک کار ندارند، اما از مهارت‌ها و توانمندی‌های خاصی برخوردار هستند به همین علت پارک‌های علم و فناوری سایتی را طراحی کرده است که افراد با ثبت نام و ارئه یک رزومه از توانایی‌ها و قابلیت های شان در آن می‌توانند هم تیمی‌های خود را پیدا کنند و در کنار ایده پردازان اقدام به شروع یک کسب و کار کنند.

سعدآبادی گفت: نکته حائز اهمیت این است که تنها داشتن یک ایده کافی نیست بلکه برای موفق شدن در زمینه کار آفرینی یک تیم متخصص لازم است تا آن ایده عملی شود.

او تصریح کرد: بسیاری از افراد بر این باورند که داشتنن یک سرمایه بسیار زیاد شرط اولیه و لازم برای شروع کار خواهد بود در حالی که این عامل آخرین شرط برای موفقیت و شروع کار است. افراد دارای ایده برای عملیاتی شدن طرح های شان به خصوص طرح‌هایی که در راستای رفع یکی از نیاز‌های اساسی کشور است باید از طرف برخی سازمان ها، ارگان‌ها مانند پارک‌های علم و فناوری و شتاب دهنده‌ها مورد حمایت مالی قرار می‌گیرند.

سعدآبادی افزود: در برخی موارد اگر ایده شما برای یک سازمان یا ارگانی کارآمد باشد فرد دارای ایده به طور کامل تا نهایی شدن کار مورد حمایت سازمان و ارگان مربوطه قرار می گیرد.

مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: دغدغه بسیاری از افرادبرای شروع یک کار مکان اسقرارشان خواهد بود و بر این باور هستند که اگریک مکان مستقلی را برای شروع کارشان نداشته باشند موفق نخواهند شد در صورتی که برای شروع کار به هیچ وجه تهیه یک جای بزرگ عقلانی و لازم نخواهد بود و حتی می‌توان از اتاق و حیاط خانه نیز استفاده کنند. اما برخی از مشاغل به محیط‌های بزرگ و تخصصی تری احتیاج دارند که با مراجعه به پارک‌های علم فناوری این نیازشان برطرف خواهدشد.

سعدآبادی گفت: تمام این مراحل برای شروع یک کار بسیار حائز اهمیت است، اما بازاریابی و ارتباط گیری موثر از جمله توانمندی‌هایی است که برای رسیدن به موفقیت در این مسیر لازم و ضروری است. زیرا افراد از طریق ارتباط گیری با سازمان‌های خصوصی و دولتی می‌توانند محصولات تولید شده شان را به فروش برسانند در حالی که اکثر افراد در این زمینه دچار ضعف هستند.

او اضافه کرد: متاسفانه جوانان ما دچار تنبلی سازمان یافته شده اند و بیشتر به دنبال شغل‌های اداری و پشت میز نشینی هستند در صورتی که برای خروج کشور از چرخه بیکاری احتیاج به گسترش فرهنگ کار آفرینی داریم که برای این کار باید از همان کودکی ذهن فرزندان مان را از سمت دکتر و مهندس شدن به سمت کارآفرین شدن سوق دهیم و لازم است تا این شیوه در نظام آموزشی ما نیز رواج یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برای شروع یک کار برای شروع کار علم و فناوری کار آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟

آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، به ۸ پرسش طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آن‌ها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

نتیجه این مطالعه در مجله Psychology and Aging منتشر شده است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • استقرار نیرو‌ها و تجهیزات لازم با شروع بارندگی در مشهد
  • شروع رقابت‌های آزمون سراسری در استان مرکزی
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!