Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-هنرهای تصویری سوره به زودی عرضه نمایش خانگی فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» به کارگردانی مهرداد خوشبخت را آغاز خواهد کرد.

فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» نامزد بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و برنده سیمرغ بهترین فیلم مقاومت از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، به زودی توسط موسسه هنرهای تصویری سوره، به شبکه نمایش خانگی می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم پس از اکران محدود در سینماها به دلیل شرایط کرونایی و سپس اکران آنلاین در پلتفرم‌های اینترنتی، اکنون آماده عرضه در شبکه خانگی می‌شود.

«آبادان یازده ۶۰» تازه ترین محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج، روایت مقاومت مردم غیور آبادان در شکست حصر این شهر در جنگ با عراق است.

این فیلم را مهرداد خوشبخت کارگردانی کرده و علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

** «شب های مافیا» رکورد سریال های اینترنتی را زد

رئالیتی‌شو «شب‌های مافیا»، در مقایسه با قسمت‌های نخست سریال‌ها، رکورد دقیقه تماشا جدیدی را در پلتفرم فیلیمو ثبت کرد.

برای اولین بار پس از بررسی آماری دقایق تماشا سریال‌ها و رئالیتی‌شو‌ها در هفته اول انتشار، «شب‌های مافیا» سعید ابوطالب؛ تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه سوم آذرماه به رکورد شگفت انگیز ۱۹ میلیون دقیقه تماشا دست یافت و این رکورد، رفتار متفاوتی را در «فیلیمو» ثبت کرد.

این استقبال نشان می‌دهد قسمت اول «شب‌های مافیا» با رکورد ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار دقیقه تماشا بالاتر از سریال‌های «هم‌گناه»، «دل»، «هیولا» و «مانکن» قرار گرفته و این سریال ها به ترتیب۱۱ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۲۴ دقیقه، ۱۷ میلیون و ۵۱۸ هزار و ۸۶۱ دقیقه، ۸ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۹۹۳ دقیقه و ۷ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۹۱۸ دقیقه در هفته اول انتشار تماشا شده‌اند.

همچنین قسمت اول این برنامه بالاتر از «شام ایرانی» و «رالی ایرانی» قرار گرفت؛ تا شاهد تفاوت چشم‌گیر دقیقه تماشا «شب‌های مافیا» نسبت به قسمت اول «شام ایرانی» با یک میلیون و ۹۴۷ هزار ۸۷۳ دقیقه و «رالی ایرانی» با یک میلیون و ۴۰ هزار و ۷۶۶ دقیقه در دسته بندی برنامه های رئالیتی‌شو باشیم.

در هر فصل از «شب‌های مافیا» یکی از بازیگران سینما و تلویزیون، ۱۲ نفر از دوستانش را برای بازی مافیا دعوت می کند و آنها به اتفاق محمدرضا علیمردانی که در بازی به او لیدر یا برگزار کننده می گویند بازی را کاملا رئال و بدون دخالت گروه کارگردانی انجام می دهند و در قسمت اول این برنامه که روزهای سه‌شنبه ساعت ۸ صبح از فیلیمو پخش می‌شود سیدجواد هاشمی، هادی کاظمی، بیژن بنفشه خواه، محمدرضا هدایتی، حامد آهنگی، رضا شفیعی جم، کاوه خداشناس، هومن حاج عبدالهی، عماد طالب زاده، مجید واشقانی، میرطاهر مظلومی و بهرنگ علوی جلوی دوربین ابوطالب رفتند.

سعید ابوطالب پیش از «شب‌های مافیا»، «رالی ایرانی ۱و ۲»، «سرزمین دانایی»، «هفت روز و هفت ساعت»، «دستم را بگیر» و «شام ایرانی» را در قالب رئالیتی‌شو در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی کارگردانی و تهیه کنندگی کرده است.

رکورد قسمت نخست در اختیار سریال «آقازاده» با ۲۷ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۹۲۰ دقیقه تماشا به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی حامد عنقا است که روزهای جمعه ساعت ۱۲ از شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شبکه نمایش خانگی آبادان یازده ۶۰ شب های مافیا دقیقه تماشا رئالیتی شو سریال ها قسمت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد

اعتماد نوشت: بهنام تشکر به‌تازگی در برنامه «زودیاک» که در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، حضور یافته و از بازیگران اصلی است.

گفت‌وگوی زیر به این مناسبت با او انجام شده است.

دلیل حضورتان در برنامه زودیاک، علاقه به بازی مافیاست یا حضور در یک گیم شو به عنوان یک تجربه متفاوت در قالب تصویر؟

من بازی مافیا را دوست دارم و از اولین نفراتی بودم که در تلویزیون مافیا اجرا کردم و گاد بازی بودم. هرچه سری‌های جدیدتری از مافیا تولید شد، نقش‌های بیشتری روی کار آمد که برای من جذاب بود. زودیاک هم سناریوی جذاب و متفاوتی داشت و وقتی دوستان دعوت کردند تصمیم گرفتم که در برنامه زودیاک باشم.

گرداندن بازی مافیا را بیشتر دوست دارید یا بازی کردن را؟

گرداندن بازی را بیشتر دوست دارم. اینکه سفید باشم برایم لذتبخش‌تر است.

نظرتان در مورد مدل اجرا و گردانندگی محمد بحرانی در زودیاک چیست؟

محمد را خیلی زیاد دوست دارم و به نظرم در هر جایی که قرار می‌گیرد، مخاطب همراهش است. فکر می‌کنم در فصل اول زودیاک، کمی با احتیاط گرداندن بازی را پیش می‌برد و مراعات بازیکن‌ها را می‌کرد. اطمینان دارم که خودش هم به این فکر کرده و در فصل دوم، به تغییر مدل گردانندگی بازی فکر کرده است.

از تجربه کار در نمایش خانگی و تفاوتش با تلویزیون بگویید؟

من تقریبا جزو اولین نفراتی بودم که نمایش خانگی را با سریال ساخت ایران تجربه کردم. ساخت ایران اولین سریالی بود که به صورت دی وی دی منتشر شد. این دو مدیا، تفاوت‌های مشخصی دارند. محدودیت‌های صدا و سیما، فیلمنامه‌هایی که تثبیت می‌کند، ناظران پخشی که دارد با نمایش خانگی متفاوت است. فضای کار در پلتفرم‌ها راحت‌تر است و به این واسطه، کارگردان‌ها، نویسنده‌ها به تبع آن بازیگران دست‌شان در کار بازتر است. این‌ها مواردی است که همه می‌دانند و البته خیلی هم پیچیده نیست.

به عنوان کسی که بخش زیادی از تجربیات کاری‌اش را به نقش‌آفرینی در سریال‌های تلویزیون اختصاص داده، ممکن است که شما هم مثل خیلی‌ها، نگران حال این روز‌های تلویزیون باشید. از نظر شما تلویزیون چطور می‌تواند به وضعیت سابقش برگردد؟

تلویزیون باید به همه نظرات مردم توجه کند و برای همه اقشار مردم برنامه بسازد، نه فقط برای عده‌ای خاص. مدیران تلویزیون فعلی، تمرکزشان را بر چیز‌هایی گذاشته‌اند که فقط و فقط خودشان قبول دارند در حالی که خودشان هم خیلی خوب می‌دانند که بخش زیادی از مخاطب‌شان را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد که با این شیوه‌ای که پیش می‌روند، خیلی هم برای‌شان مهم نیست. امیدوارم که این مدیران عزیز، تجدیدنظری در روند سیاستگذاری‌شان داشته باشند که تلویزیون مثل دهه هشتاد یا حتی اوایل دهه نود، دوباره به اوج خودش برگردد و با سریال‌های پرطرفداری مثل ساختمان پزشکان و دودکش و باقی سریال‌های خوب و موفق، مردم و مخاطب را برای خودش حفظ کند. من فکر می‌کنم مردم هنوز هم انتظار دارند تلویزیون به رسانه اصلی و ملی همه افراد جامعه تبدیل شود.

به سریال ساختمان پزشکان اشاره کردید؛ تیم سازنده این سریال، تجربیات خوبی در تلویزیون رقم زدند. به نظرتان جای خالی چهره‌های دهه‌های قبل چقدر در تلویزیون احساس می‌شود؟

به نظرم بیشتر از جای خالی کسانی که در آن سریال‌ها یا برنامه‌ها کار می‌کردند، جای خالی برنامه‌های‌شان احساس می‌شود. این وضعیت، نتیجه مدل تصمیم‌گیری فعلی است. اتفاقا همان عوامل الان تجربیات‌شان بیشتر شده و ممکن است در شرایط مطلوب، خیلی بهتر از قبل کار کنند. باز هم تأکید می‌کنم که تصمیمات تلویزیون مهم است و به نظرم خیلی هم جرات و جسارت ویژه‌ای نمی‌خواهد. به هر حال آن برنامه‌ها و سریال‌های خیایان خلوت کن در همین تلویزیون، تولید و پخش شده‌اند.

ترجیح‌تان کار در فضای کمدی است یا جدی؟

در حال حاضر به فضای کمدی نمی‌توانم فکر کنم و راستش اصلا کمدی در من گم شده و دلایلش را هم همه می‌دانیم. اما به دور از شرایط فعلی، فضای جدی و درام را بیشتر دوست دارم.

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی