Web Analytics Made Easy - Statcounter

"آوریل هینز" اولین زنی است که نامزد رهبری سازمان امنیت ملی آمریکا می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایندیپندنت، آوریل هینز، گزینه جو بایدن برای مدیریت دستگاه اطلاعاتی آمریکا به معنی این هشدار است که دونالد ترامپ آژانس‌های جاسوسی و امنیتی آمریکا را با فشار بر آن‌ها برای اعلام نتایجی که مطابق دیدگاه‌های خودش باشد، «سیاسی» کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، به عنوان اولین زنی که این سمت را برعهده می‌گیرد، همچنین در میانه دهه ۱۹۹۰ مالک یک کتاب‌فروشی مستقل در بالتیمور بود که میزبان جلسات کتابخوانی با موضوعات روابط جنسی بود. 

اولین زنی که نامزد مدیریت سازمان اطلاعات ملی می‌شود، مقامی در دولت اوباما بود که تصمیم گرفت کارمندان امنیتی که از سوی بخش اطلاعات و امنیت سنا به دسترسی نامناسب به سامانه‌های کامپیوتری این هیات متهم شده بودند، مجازات نشوند.  

مساله فوق با هیات اطلاعات سنا، احتمالا کانون سؤال‌های کمیته جمهوری‌خواهان از او در در جلسه استماع برای رای اعتماد خواهد بود، اما تحلیل‌گران سوابق او می‌گویند که بایدن و تیمش برای تایید وی رای جمع می‌کنند.  

جمهوری‌خواهان سنا، زمانی که او در ساختمان سنا و در جلسه استماع برای شنیدن آرای اعتماد حاضر شود، ممکن است احساس کنند که به دونالد ترامپ خیانت می‌کنند. اگر چنین شود، ممکن است که به انتقادات اخیر خانم هینز از فرمانده کل قوا (رییس‌جمهور فعلی) اهمیت کمتری بدهند.  

او و دو نفر از مقام‌های سابق اطلاعاتی که در دوران دولت اوباما سمت‌های ارشد داشتند در ماه آوریل در مقاله‌ای نوشتند: «این فشار تاثیر دارد؛ جامعه اطلاعاتی در حال سیاسی شدن است.»  

این سه نفر در مقاله فوق نوشتند: «تمامی روسای جمهوری از زمان تاسیس جامعه اطلاعات آمریکا پس ازجنگ دوم جهانی از این اصل حمایت کرده‌اند، تا وقتی که دونالد ترامپ آمد. ترامپ بارها بر جامعه اطلاعاتی فشار آورده تا قضاوت‌های تحلیلی هم‌راستا با دیدگاه‌های او را ارائه دهند و نه دیدگاه‌هایی که براساس تحلیل‌های کارشناسانه خودشان باشد.»  

سمت مدیریت سازمان اطلاعات ملی طبق مصوبه‌ای که در سال ۲۰۰۴ به امضای جورج دبلیو بوش، رییس‌جمهور وقت رسید، به قانون تبدیل شد. دفتر مدیریت سازمان اطلاعات ملی مدیریت پیشرفت‌های اطلاعاتی را برعهده دارد، اما در انجام عملیات مخفیانه دخالتی ندارد؛ و این امر هنوز تحت اختیارات رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا - سیا- است.  

اما، در صورت تایید، ممکن است نظارت بر ارائه گزارش روزانه به رییس جمهور، برعهده خانم هینز قرار گیرد و آن‌ها را به بایدن ارائه دهد (و یا کسی را از معاونان ارشد خود برای این کار منصوب کند).  

پیش‌بینی می‌شود که رییس‌جمهور منتخب هر روز یک گزارش اطلاعاتی و امنیتی دریافت کند. ترامپ اوایل دوره ریاست جمهوری خود، از کارکنانش خواست تا این روال را تغییر دهند. به نظر او این کاری تکراری بود و گفته می‌شود که با برخی یا با همه یافته‌های گروه اطلاعاتی مخالف بود.  

اختلافات ترامپ و کمیته اطلاعاتی هرگز فروکش نکرد و جلسه ارائه گزارش اطلاعاتی بار دیگر روز دوشنبه در فهرست کارهای روزانه او دیده نشد. او از زمان بازگشت به کارزار انتخاباتی در ماه اکتبر، تنها چند بار شخصا به آن رسیدگی کرد.  

خانم هینز، برای همکاران جدیدش بیگانه نیست و برخی از آنان نیز در دوران ریاست جمهوری اوباما در سطح معاونت در سازمان‌های مربوطه خود فعالیت می‌کردند.  

او پس از خدمت به عنوان معاون سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، به کاخ سفید رفت تا معاون مشاور امنیت ملی اوباما شود. ریاست کمیته بانفوذ «معاونان»، گروهی از مقام‌های ارشد که به گزینه‌های سیاست‌گذاری برای رییس‌جمهور کمک می‌کنند، از جمله مسؤولیت‌های او بود.  

مارک وارنر، نایب رییس کمیته اطلاعات سنا خانم هینز را «باهوش و قابل» توصیف کرده است.  

او گفت: «هر چه زودتر مدیر اطلاعات ملی تاییدشده مستقر شود تا شروع به ترمیم آسیبی بکند که درچهار سال گذشته به نهادهای اطلاعاتی ما در چهار سال گذشته وارد شده، بهتر است.» او افزود که پیش‌بینی می‌کند نامزد احراز این مقام «با سؤال‌های کوبنده سناتورهای دو سوی خط سیاسی مواجه شود».  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن سازمان اطلاعات اطلاعات ملی رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه

رئیس جمهور آمریکا برغم حمایت های همه جانبه نظامی و امنیتی واشنگتن از اسرائیل در جنگ کنونی علیه غزه، «لیز گرانده» را به عنوان فرستاده ویژه جدید آمریکا در امور بشردوستانه خاورمیانه (غرب آسیا) منصوب کرد.

به گزارش مشرق، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی (۶ اردیبهشت) با انتشار بیانیه ای در این زمینه به فعالیت‌های لیز گرانده در عملیات سازمان ملل در امور بشردوستانه و توسعه در یمن، و ایجاد ثبات در بیش از بیست شهر آزاد شده از دست داعش در عراق اشاره کرده است.

بلینکن بدون اشاره به حمایت های همه جانبه آمریکا از اسرائیل در جنگ کنونی علیه غزه افزود: دهه‌ها تجربه بشردوستانه لیز گرانده ، زمینه ای که توسط دیوید ساترفیلد و تیمش برای رسیدگی فوری به بحران انسانی در غزه ساخته شده بود را گسترش خواهد داد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین بدون اشاره به نقش واشنگتن در بحران کنونی غزه با حمایت های نظامی و امنیتی از اسرائیل ادامه داد: «بایدن این سمت را بلافاصله پس از حملات تروریستی هولناک ۷ اکتبر ایجاد کرد تا دیپلماسی منطقه ای آمریکا را برای افزایش کمک های بشردوستانه به غزه هدایت کند. »

بلینکن اضافه کرد: در هفت ماه گذشته دیوید ساترفیلد - یکی از دیپلمات های ارشد و با تجربه ما - این تلاش را رهبری کرده است. کمک های خستگی ناپذیر او در گسترش تلاش های کمک های بشردوستانه در غزه ضروری بوده است.

وزیر خارجه آمریکا افزود: من همچنان از تجربه، خرد و مشاوره دیوید در مورد این مسائل بهره خواهم برد، زیرا او به عنوان مشاور ارشد به وزارت امور خارجه خدمت خواهد کرد.

بلینکن گفت: ما مشتاقانه منتظریم که لیز گرانده در این کار مهم رهبری کند. لیز اخیراً به عنوان رئیس و مدیر عامل مؤسسه صلح آمریکا خدمت کرده است. او نزدیک به سه دهه تجربه خارج از کشور را در رهبری، مدیریت و هماهنگی عملیات پیچیده سازمان ملل متحد در برخی از سخت ترین بحران ها در کارنامه دارد

وزیر خارجه دولت بایدن اضافه کرد: لیز گرانده سابقه کار گسترده ای در آفریقا و خاورمیانه دارد از جمله تجربه های وی شامل رئیس عملیات بشردوستانه و توسعه سازمان ملل در یمن، جایی که یکی از بزرگترین عملیات سازمان ملل در سطح جهانی می شود. لیز همچنین مسئول عملیات بشردوستانه، تثبیت و توسعه سازمان ملل به عنوان معاون ماموریت سیاسی سازمان ملل متحد در عراق در طول مبارزات علیه داعش خدمت می کرد.

بلینکن ادامه داد: ارائه کمک های بشردوستانه نجات بخش به غزه نیاز به افزایش و تداوم دارد. تجربه منحصر به فرد لیز در نظارت بر تلاش های مشابه در شرایط پیچیده و خطرناک به او اجازه می دهد تا این تلاش شبانه روزی را ادامه دهد. آمریکا از همه راه‌های ممکن برای اطمینان از رساندن کمک‌ها به آسیب‌پذیرترین جمعیت‌هایی که به آن نیاز دارند استفاده خواهد کرد و سعی خواهد کرد از کارمندان بشردوستانه فعال در منطقه محافظت کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
  • رییس‌جمهور در کاخ ریاست‌جمهوری سریلانکا مورد استقبال قرار گرفت
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟
  • حجت‌الاسلام طهماسبی رییس کل دادگستری استان یزد شد
  • دلیل انصراف نامزد‌های جایزه قلم آمریکا چه بود؟
  • در شش ماه گذشته در یک جنگ دو مرتبه شکست اطلاعاتی خوردیم + فیلم