Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ روزنامه العرب چاپ لندن نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور فعلی آمریکا به دستاورد‌های تحت شعار «اول آمریکا» افتخار می‌کند و می‌گوید که در همه مسائل بین المللی چهره دیگری از آمریکا ارائه کرده است در حالی که تحلیلگران اطلاعاتی معتقدند که سیاست هایش بویژه در قبال ایران تابع منطق خلق و خوی شخصی برای دستیابی به خواسته‌های حزبی و شخصی به دور از منافع کشورش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، این روزنامه در تحلیلی با عنوان «محصول یک ریاست جمهوری آشفته؛ واقعیت روش‌های ترامپ برای مهار ایران» آورده است: در پرتو انگیزه اصلی سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران، جای تعجب ندارد که این سیاست تا انتها بد بوده باشد.

العرب با اشاره به اینکه این سیاست به هیچ وجه مبتنی بر منافع آمریکا نبود بلکه براساس ناچاری ترامپ برای انجام کار‌های عکس دولت سابق خود یعنی باراک اوباما بود، در ادامه نوشت: «پل پیلار» استاد دانشگاه که ۲۸ سال در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) فعالیت کرده، می‌گوید: دستاورد مهم سیاست خارجی اوباما، دیپلماسی او در زمینه دستییابی به توافق جامع اقدام مشترک معروف به توافق هسته‌ای با ایران بود.
بیشتر بخوانید: اظهارات مهم روحانی درباره حل مسائل ایران و آمریکا +فیلمنویسنده در ادامه با اشاره به اینکه پیلار معتقد است که با رسیدن ترامپ به کاخ سفید همه طرح جامع اقدام مشترک را نابود شد، افزود: ترامپ نه تنها به خروج از توافق هسته‌ای اکتفا نکرد بلکه طی دو سال و نیم گذشته نوعی جنگ اقتصادی مطلق را علیه ایران به راه انداخت و اگر می‌خواست سیاست «فشار حداکثری» نتایج مثبتی داشته باشد، قطعا این مدت بسیار کافی بود، اما با این حال این سیاست در همه جبهه‌ها شکست خورد.

العرب ادامه داد: علی رغم همه این شکست‌ها و با وجود اینکه تحریم‌ها اکنون بسیار گسترده شده اند تا حدی که افزودن هر گونه تحریم دیگر هیچ تفاوت مشخصی ایجاد نخواهد کرد، دولت آمریکا هنوز به سیاست فشار حداکثری ادامه می‌دهد و تلاش می‌کند نهاد‌های ایرانی بیشتری را برای تحریم پیدا کند. براساس گفته پیلار، شاید چندین توضیح برای این پایبندی سرسختانه ترامپ به شکست وجود داشته باشدکه یکی از آن‌ها نبود ایده بهتر باشد و توضیح دیگری نیز وجود دارد و آن هم احتمال اعتقاد ترامپ به این ایده باشد که فقط کمی فشار بیشتر برای مدت زمان طولانی، اراده ایرانیان را اندکی از بین می‌برد.

روزنامه مذکور افزود: انگیزه دیگری غیر از این‌ها برای دولت آمریکا و کسانی که از برنامه ویژه نتانیاهو مبنی بر تقویت مقابله و دشمنی دائم با ایران پیروی می‌کنند، نیز وجود دارد و آن هم ساخت دیوار بسیار بلندی از تحریم هاست که در برابر قدرت بایدن برای بازگشت به دیپلماسی مانع ایجاد کند. فقط این نیست بلکه ممکن است فرصت اذعان دوباره تهران به توافق هسته‌ای و همچنین قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را از بین ببرد و قطعا این حجم بالای تحریم‌ها کار دولت جدید را پیچیده خواهد کرد.

پیلار در ادامه می‌آورد: احساس ناامیدی ترامپ از دستیابی به چیز جدیدی که بتوان آن را دستاورد خواند، منجر به آن شد که خواستار گزینه‌های نظامی برای حمله به نظنز باشد، اما معاونانش او را از این ایده بازداشتند و قطعا یکی از توضیحاتش ورای چنین ایده ای، پیچیده کردن اوضاع برای دولت بایدن بوده است.

العرب در پایان این تحلیل با اشاره به اینکه علی رغم انصراف ترامپ از این حمله ممکن است او برای انجام چنین مأموریتی به دوستش نتانیاهو اتکا کند، در ادامه آورده است: از نظر پیلار، به طور کلی نحوه برخورد ترامپ با پرونده ایران یکی از مخرب‌ترین و آشکارترین مصادیق استفاده از منافع سیاست خارجی آمریکا در راستای اهداف حزبی و شخصی است؛ همچنانکه نحوه برخودرش با این پرونده تا حد زیادی به افزایش انزوای آمریکا و کاهش اعتبار آن در طول چهار سال اخیر منجر شد. شاید ترامپ پس از ترک منصبش به هیچ یک از این امور اهمیتی ندهد، اما اثرات مضر آن برای منافع آمریکا بلندمدت خواهد بود. منبع: شفقنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترامپ تحریم های آمریکا علیه ایران انتخابات 1400 انتخابات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود

برنی سندرز به شایعات مربوط به کناره‌گیری‌اش از سیاست پایان داد و عنوان کرد بار دیگر نامزد مجلس سنا می‌شود.

به گزارش مشرق، در حالی که گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد برنی سندرز مبنی بر کناره‌گیری از سیاست به دلیل سن بالایش مطرح شده بود، این سناتور دموکرات ۸۲ ساله آمریکایی در اظهاراتی، بیان کرد بار دیگر برای نامزدی مجلس سنا اقدام می‌کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، سندرز در حالی از تصمیم خود برای ورود به سنا خبر داد که مواضعش در مورد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان جنگ غزه به شدت انتقادی شده و مدت‌هاست، شکاف گسترده‌ای میان دیدگاه‌های او و بایدن در اینباره ایجاد شده است.

سندرز از نحوه مدیریت بایدن در رابطه با رژیم اسرائیل انتقاد کرده و خواستار پایان فوری جنگ غزه شده است. در این راستا تاکید وی بر گسترش کمک‌های بشردوستانه برای حمایت از مردم غزه و توقف حمایت‌های رئیس‌جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی بوده است.

این سناتور دموکرات آمریکایی در گفتگو با آسوشیتدپرس به صراحت عنوان کرد: ما در یک لحظه سیاسی پیچیده و دشوار زندگی می‌کنیم و من به شدت با بایدن در مورد جنگ غزه مخالف هستم.

سندرز در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا نیز اظهاراتی را مطرح و با اشاره به رقابت میان ترامپ و بایدن اینطور بیان کرد: دونالد ترامپ از من خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست.

وی با ترسیم چشم‌انداز احتمالی از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، هدف خود از تلاش برای بازگشت به سنا را ناشی از نگرانی در مورد آینده دموکراسی در آمریکا اعلام کرد و گفت از بسیاری جهات انتخابات ۲۰۲۴ را مهم‌ترین انتخابات در طول زندگی مردم آمریکا می‌داند.

او پس از اعلام نامزدی دوباره‌اش برای تداوم حضور خود در سنا، در این رابطه که احتمال دارد آمریکا در صورت بازگشت ترامپ از یک کشور دموکرات به سمت کشوری اقتدارگرا حرکت کند، هم صحبت کرده و عنوان کرد برایش سوال است که آیا پس از برگزاری نتایج انتخابات ۲۰۲۴ دولتی کارآمد در این کشور روی کار خواهد آمد یا خیر.

از زمان آغاز جنگ غزه، سندرز از جمله مهم‌ترین سیاستمداران آمریکایی بوده است که مواضع حمایت‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا در قبال رژیِم صهیونیستی را مورد نقد قرار داده و از برقراری آتش‌بس دائمی در غزه حمایت کرده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • گروسی: مذاکرات با ایران درباره نحوه اجرای توافق مشترک مارس ادامه دارد
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!