Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مجدالدین مستعان» با برشمردن مشکلات ناشی از قرنطینه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این دوران مشکلات زیادی در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی گریبان خانواده‌ها را گرفته و باید دولت و نهادهای مسوول نسبت به رفع آن اهتمام ورزند. در بخش اقتصادی می‌شود با ارائه بسته‌های معیشتی رفاه شهروندان را در حد نسبی تأمین کرد و در بخش فرهنگی نیز نهادهای فرهنگی و رسانه‌ها با تولید محتوای سرگرم‌کننده و آموزشی به‌نوعی اوقات فراغت شهروندان را پر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر جسم سالم باشد بدون شک روان را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد و این مصداق همان ضرب‌المثلی است که می‌گوید عقل سالم در بدن سالم است. برای سالم نگه‌داشتن جسم علاوه بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باید تدابیری در دستور کار قرار گیرد که مشکلات خانه‌نشینی نیز بیشتر نشود. یکی از راهکارهای پیشگیری از این مشکلات ورزش است. ورزشی که در قالب فعالیت بدنی و تحت عنوان ورزش همگانی باید انجام شود. سلامت روان در این صورت تحت تأثیر سلامت جسم قرار می‌گیرد.

این روانشناس حوزه ورزش تصریح کرد: برخی از خانواده‌ها آگاه نیستند و آموزش لازم در زمینهٔ ورزش را ندیده‌اند. خوب است که نظریه یادگیری اجتماعی در این زمینه موردبررسی قرار گیرد. اگر الگوها از طریق رسانه، ورزش را در منزل ترویج کنند نوجوانان و جوانان از آن‌ها تقلید خواهند کرد زیرا رفتار مثبت و منفی مسری است. وارد شدن الگوها به ورزش همگانی و خانگی می‌تواند جامعه را به سمت‌وسوی ورزش ببرد و سلامت را به جامعه تزریق کند.

مستعان با بیان اینکه ترویج ورزش از طریق الگوها یک کارسازمانی و در حیطه وظایف رسانه و نهادهای فرهنگی ورزشی است، گفت: بعد از این گروه، خانواده وظیفه مهمی در انتقال و یادگیری ورزش به فرزندان دارد. در سلامت خانواده، پدر و مادر نقش مهمی ایفا می‌کنند. نقش پدر و مادر در خانواده سالم، آن است که ورزش را از طریق یادگیری و تهیه وسایل اولیه ورزش را ترویج کنند. در این صورت ذهن فرد از گذشته خارج و به زمان حال می‌آورد و این یک فن درمانی است. خانواده نباید حتماً ورزشی باشد بلکه آنان با انجام فعالیت‌های سبک ورزشی نقش مهمی در توسعه ورزش همگانی دارند. همچنین آنان می‌توانند با تعیین هدف کوتاه فعالیت ورزشی زمینه سلامت را در جامعه فراهم کنند.

وی با بیان اینکه کارکرد ورزش در چند زمینه است، عنوان کرد: ورزش از یک‌سو هورمون‌های شادی‌بخش را تزریق خواهد کرد و در سوی دیگر سلامت جسمی را تضمین خواهد کرد. همچنین با قرار دادن فرد در زمان حال، آن را از بیماری‌ها مانند افسردگی نجات خواهد داد. 

برچسب‌ها مجدالدین مستعان اختصاصی ایرنا انجمن روان شناسی ایران معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اختصاصی ایرنا انجمن روان شناسی ایران معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی اختصاصی ایرنا انجمن روان شناسی ایران معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی اخبار کنکور ورزش همگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست

حجت الاسلام حسین حسین‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌زیست به تعریف محیط‌زیست پرداخت و آن را دربردارنده تمام مؤلفه‌های مؤثر بر حیات انسان توصیف کرد و اظهار داشت: محیط‌زیست را در دو سطح محیط پیرامونی زندگی انسان و بسترهای دیگر طبیعت می‌توان دنبال کرد.

وی بر لزوم بازشناسی دقیق الزامات صیانت از محیط‌زیست تأکید و درختکاری و کاشت نهال را از برجسته‌ترین توصیه‌های روایی برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و اله در روایتی می‌فرمایند؛ اگر قیامت فرارسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن را بکارد، باید آن را بکارد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با بیان این که کاشت نهال و توسعه فرهنگ درخت‌کاری باید مورد اهتمام همگان از جمله ائمه جمعه قرار گیرد، اظهار داشت: دعوت به همکاری گروه‌های مختلف مردمی با منابع طبیعی در روز درختکاری از جمله مؤلفه‌های مؤثر بر ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست است.

وی در ادامه تبیین برخی دیگر از مصادیق صیانت از محیط‌زیست به موضوع مهم آب اشاره کرد و اذعان داشت: پرهیز از کثیف و تباه سازی آب و دوری از آزار و اذیت حیوانات از سفارش‌هایی مبانی دینی است؛ چرا که همگان در برابر زمین، سرزمین و حیوانات مسئول هستیم و این مهم باید موردتوجه عموم جامعه قرار گیرد.

امام‌جمعه امامزاده عبدالله به مسئولیت گفتمانی ائمه جمعه در مواجهه با محیط‌زیست اشاره نمود و اذعان داشت: نیاز است تا ائمه جمعه در تمام مشارکت‌های عمومی و تخصصی عرصه محیط‌زیست حضوری فعال و جهادی داشته، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی باشند.

وی به زیبایی‌های حضور ائمه جمعه در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه عرصه صیانت از حیوانات و جمع‌آوری پسماند از محیط‌زیست اشاره نمود و خاطرنشان کرد: توجه متقابل به ظرفیت‌های موعظه و کارگاه بهترین راهکار جهاد تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ زیبای مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده تصریح کرد: ائمه جمعه ضمن تبیین مباحث دینی و اجتماعی باید پرچم‌دار میدان‌های فرهنگ‌ساز بوده ورود علمی و عملی به فرهنگ‌سازی داشته باشند.

کد خبر 6087540

دیگر خبرها

  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • همایش دانش آموزی سفیران سلامت در گرمسار برگزار شد
  • پیام تبریک روز روانشناس ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز مشاور
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست