Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@03:16:36 GMT

کروز از پیشتازان ساخت سنسور ABS

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۰۴۹۹

کروز از پیشتازان ساخت سنسور ABS

شرکت صنایع تولیدی کروز هم اکنون بیش از 70 درصد سهم بازار را در تولید سنسور ABS در اختیار دارد. این قطعه در سال 90 در این شرکت داخلی سازی شده است و با توان تولید سالانه 5 میلیون قطعه، نیاز خودروسازان و خدمات پس از فروش را برآورده می سازد.

تکنولوژی ساخت سنسور ABS

صالح فاضلی مدیر مهندسی سنسور گروه قطعه سازی کروز گفت: سنسورABS یا همان سنسور سرعت چرخ خودرو از نوع تولید فرکانس و ساختمان داخلی آن از یک آی سی اثر هال و یک آهنربا تشکیل شده و وظیفه اصلی آن اندازه گیری سرعت چرخ ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تجهیز خودروها به سیستم ترمز ABS و ECS، شرایط هر یک از چرخ‌ها پیش از ترمزگیری توسط این سنسور بررسی و به واحد پردازش ارسال می‌شود و سیستم ترمز با تغییر نیروی وارد بر ترمز هر یک از چرخ‌ها، از ایجاد شرایط بحرانی جلوگیری می‌کند.

این کارشناس صنعتی ادامه داد: در حوزه تولید این قطعه های تک، بهترین برند تولیدکننده در دنیا بوش و زیمنس هستند. در اصل در عرصه تولید چنین سنسورهایی تنها شاید به تعداد انگشتان یک دست، شرکت ها فناوری ساخت این قطعه را داشته باشند.

فاضلی با اشاره به اینکه از اواسط دهه80 تکنولوژی ساخت سنسور ABS از شرکت کونتینتال (زیمنس) به شرکت کروز به عنوان پیشگام و اولین تولید کننده این سنسور منتقل شد، اظهار کرد: در طی سالیان گذشته ضمن اشتغالزایی برای 300 نفر به صورت مستقیم، با همت مهندسان داخلی ظرفیت تولید و عمق خودکفایی با ساخت تجهیزات تولید و قطعات زیر مجموعه حاصل شده است و امکان پاسخ گویی به نیاز خودروسازان و خدمات پس از فروش به صورت کامل وجود دارد.

مدیر مهندسی سنسور کروز در خصوص هزینه تمام شده ی سنسور ABS تولید داخل بیان کرد: با توجه به شرایط ارزی حاکم، قیمت تمام شده تولید آن در مقایسه نمونه های خارجی بسیار اندک بوده و با کیفیت قابل رقابت با تولیدکنندگان درجه یک خارجی، تقریبا نصف هزینه واردات است. با کاهش ارزبری در ساخت داخل و با توجه به اینکه نیمی از نیاز فعلی خودرو ساز و بازار به وسیله واردات با تعرفه ناچیز اتفاق می افتد، جلوگیری از خروج ارز به میزان بیش از 2 میلیون دلار در سال امکان پذیر شده است.

توان طراحی و ساخت مدل های جدید

فاضلی تصریح کرد: با توجه به بومی سازی دانش ساخت و تولید این سنسور به عنوان یک قطعه ایمنی، در صورت نیاز خودرو سازان به مدل های دیگر جهت پروژه های جدید، امکان طراحی، ساخت و صحه گذاری محصولات جدید به صورت کامل در کوتاهترین زمان امکان پذیر است.

تیراژ تولید سنسور ABS

مدیر مهندسی سنسور کروز همچنین اشاره کرد: توان تولید این شرکت در تولید سنسور ABS به صورت سالانه میانگین پنج میلیون است و توانایی تامین بخش قابل توجهی از نیاز بازار را داریم. دیگر سنسوری که از تیراژ قابل توجهی در این واحد برخوردار است، سنسور دما و فشار ورودی موتور یا همان TMAP است که میزان تولید این محصول در شرکت کروز میانگین یک میلیون قطعه و این شرایط در سنسور میل لنگ بین 500 تا 600 هزار قطعه است. علاوه بر آن سنسور موقعیت میل سوپاپ به صورت میانگین 600 هزار قطعه در سال تولید می شود و در اختیار خودروسازان و شبکه خدمات پس از فروش قرار می گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی وام یک میلیونی کرونا محمد خادم کامبوزیا پرتوی قطعه سازی کروز ساخت سنسور ABS کروز صنایع تولیدی کروز قطعه سازی سنسور ABS محدودیت های کرونایی وام یک میلیونی کرونا محمد خادم کامبوزیا پرتوی سنسور ABS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد